Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Van 5 ezer egybe az egész.06 30 231 79 20
Üdv!

Suzuki Ltz 400 quad gumik hihetetlenül jó áron.
Ajánld ismerőseidnek is, mert sokat spórolhattok rajta.

21x7-10 = 10700 forint

20x10-9= 15900 forint

20x11-9= 16700 forint

http://www.quad-motorgumi.com/
Eladó egy 2010es SM ről bontott hengerfej. 2000km-ert futott. Éveket állt, nem volt rá szükség. Olajosan, ledugózva volt tárolva, páramentes helyen. A képek tükrözik az alkatrészek új és gyári állapotát. Személyes átvétel előnyben, de posta is ok.

resone-@freemail.hu
vodkafone5532871
Helló.Ltz hez keresek gázos első teleszkópokat,korrekt áron.
Érdekel! Nem üt? Ára?
Hali!Ltr-450-es -hez keresek kiegyenlítő tartályt!
Üdv.

1db hátsó tengely eladó.
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Szia! Van 8000ft Érd 20-391-5561
Inditáshoz feltétel, hogy a kuplung be legyen húzva. Én rövidre kötném azt a kapcsolót először, sokaknál okozott gondot már. Aztán WD40 a nyomógombnak. Ha az se akkor relé.
Gyújtótrafó+kábel+gyertyapipa valakinél? Mennyi?
Ez eggy gyönyörűség! Nagyon komoly!
Ltz 400 Eladó! Érd 20-391-5561
Nincs valakinek valami jó ltz eladó?
Szerintem karburátor beállítási probléma! Nekem meg olyat csinál hogy megnyomom az inditógombot és nem egyből hanem 2-3 mp-re indit csak nem tudom mi a fasz baja lehet!?Inditórelé?
Magas fordulatszámon durrog a gép. Elég hozzá, hogy sokat kap, vagy valami gyújtásprobléma lehet?
Szia! Van felujitó szettem hózzá! 20000ft Érd 20-391-5561
mennyiért adtok most egy hengerfejet üresen?
köszönöm a választ!
Üdv. Na gondom van a gyujtással, de nem tudom mit jelezhet a jelenség, segitség kéne.
Pöcc indul hidegen melegen. Húz. De ha magas fordulatszámig pörgetem akkor ÖSSZE VISSZA elkezd durrogni, beledurrog a kipufogóba. Ha motorfékkel gurulok szintúgy durrog a kipufogó. Mi lehet a gond?
Szia.Van rá olcso mególdás.Hívj fel elmondóm.06302317920
Sziasztok!
Tud valaki Honda TRX 450r-hez csapágyházat?
vida_daniel@freemail.hu e-mail en vagy itt írjon aki tud.
Előre is köszönöm:)
Sziasztok!
Mennyibe kerülhet a lengőkar perselyezése? Ha én cserélem, az anyag?( abban tűgörgő kosár van?
Hat mindegyik sebességnél ha ki engedem a kuplungot és teljesen nyomom a gázt akkor is olyan int ha félig engedtem volna ki.. és a elengedem a gáz akkor felgyorsul de ha vissza nyomom le lassul... :(
Ltz 400 ra kipufufógó rendszer! Érd 20-391-5561
Akkor oké.! :)
eddig Pöpec a járgány.! első kereket még nem oldottuk meg amit tudod beszéltél faterral, nem volt idő rá. majd valamikor már lökni akarok fel képeket is :)