Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tudnátol segíteni hogy miért van az hogy a karburátor túlfolyóján csöpög a benzin?
Én is egyetértek veled!A traktorok,a terepjárók,a fatolvaj cigányok, orvvadászok ugyanúgy károsítják a természetet mint mi terepmotorosok/quadosok!Csakhogy mi nem fát vágni és nem vaddisznót lőni megyünk ki a természetbe hanem hogy kiélvezzük a terepmotorozást/quadozást!Felénk nincs ebből semmi probléma,akinek meg nem tetszik vagy szemet szúr az BEKAPHATJA!
Írnám , hogy adófizetőként ugyanannyi jogom van a nap 24 órájában a földutat használni mint a vadásznak ,de csak 17 éves vagyok így nem fizetek adót csak a szüleim . Nekem ez a véleményem . Ameddig nem magánút amit 2 irányból jelezni kell vagy tereptárggyal elzárni addig ugyanúgy tartózkodok ott a quaddal mint a vadász a terpejáróval . És hidegen hagy mennyit fizetnek a terület használatáért mikor a külföldi vadászok nem kis pénzeket raknak le az asztalra vadásztatásért ... Valahogy nem tudom őket sajnálni !
LTZ 400 .
Aprilia SR robogó :Aprilia futómű elemek, épített alumínium váz és tank, vízhűtéses
Aprilia blokk, 70 ccm Top Due henger dugó ( 54e. Ft) új Malossi főtengely és hajtókar (58e. Ft), 22-es Dellorto karburátor és verseny membrán, és Polini kipufogó rendszer. Elől-hátul hidraulikus tárcsafék, 12-es felnik pálya gumival, és két szeges gumi pluszban. 2010-ben Rabócsiringen 2. helyezést ért el, Debrecen Nagyerdei műjégpályán, két szezonban is kategóriájában mindig az első három között végzett. Nagyon gyors, 100at megy és jól gyorsul. Érdeklődni telefonon. 0630/8595-282 Ár:170.000 Ft
Sziasztok LTZ400-ra kellene nekem fekete színű kuplung és fékkar
Suzuki ltr-450-est keresek megvételre!
Szia felnit javittá megoldható.A többi is van amit keresel.Hívj :06302317920.Üdv ;Zsé
Pár szó és tapasztalat az üggyel kapcsolatban!
A vadászok súlyos pénzeket fizetnek egy terület használatáért,csupán azért,hogy a hobbyjuknak élhessenek.Mint ahogy te is kifizeted a pályadíjat.
Beszéltem,találkoztam is több vadásszal erdőben,mezőn is.
Őket leginkább az zavarja,ha szürkület előtt kiül a lesre,mielőtt a vadak mozogni kezdenek,és akkor "rondítasz" oda!
Személyes tapasztalatom,nyáron 5-6 óra között már nem megyek ki,vagy már arra hazaérek,télen más a helyzet,korábban sötétedik,meg hajtások is vannak általában szombaton,meg ki is van írva előre pár nappal!
Egy alkalommal fordult elő,hogy keresztbe állt előttem a kocsijával "valaki",de kikerültem azt Goo!
De volt,hogy a vadász furgonja mellet megálltam,megkérdeztem nem zavarok-e?Nem volt probléma,együtt figyeltük a vonuló szarvasokat!
Elvileg ha erdészeti terület,behajtási engedélyt kell kérni!
Ha meg tájvédelem alatt áll a terület meg se próbáld!
Ja,meg már minden magántulajdon!
Véleményem szerint meg lehet oldani mindkét félről,hogy mindenki tudja űzni a hobbiját,csak beszélni kell egymással!
Persze lehet,hogy csak szerencsém volt idáig!
Hozzáteszem,az utcánkba 3 vadász és 2 rendőr lakik!
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Vannak olyanok akik eldöntik hogy igazuk van, téged még köszönni se hagynak, nemhogy kérdőre vonni a támadásuk miértjét. Amúgy is kár fafejekkel vitázni...
Persze, mindenki tisztába van vele hogy a puskák durrogásától nem menekülnek el a vadak, sőt örömmel hallgatják, csupán a motorok képesek olyan zajra ami kárt tesz a vadban.
Már miért is ne lehetnétek az erdőben,milyen jogszabály vonatkozik erre? Ahol kocsival lehet menni ott quaddal,motorral miért nem lehet?
ÉS úgy mellékesen...ő mivel volt ott?
Mert gondolom a vadászok terepjáróval,a fát szállítók kamionnal,ti pedig motorral vagy quaddal közlekednek....senkinek sincs ott semmi keresnivalója arra?
Fenne azt a fontoskodó személyt...a fatolvajokat,orvvadászok közül már mindenki rács mögött van hogy ráér ezzel foglalkozni?
lájtos túra tempó után megálltunk egy öreg nyárfa alatt uzsonnázni, majd odaért egy mezőőr felháborodva:
"van-e itt környékbeli köztetek?" - mondom van, faterommal kolegák is vagytok (gondoltam minden oké)
erre: "hát akkor k.vára tudnod kéne h nincs erdőbe keresni valótok. utolsó esélyetek volt hogy nem hívtam rendőrt."
egyébként a szomszéd faluban a mezőőr is quaddal jár. ő nem zavarja a vadakat egyáltalán, ááh. sőt, aki rendőrrel fenyegetőzött, azse zavarja a vadakat mikor 100-al hasít a földúton pikáppal.

rendőr mikor megállított, elnézőbb volt jóval. meg volt amikor 40es tempóval jöttem az utcánkban, hazáig követtek, majd mentek tovább... nem piszkáltak.
viszont ha Te eddig elmenekültél, eztán már nem ajánlatos megállni
Van itt olyan akit megfogott a rendőr rendszám nélküli quaddal? Mi a következménye? Már 4x zavarásztak, de eddig nem vártuk meg.
Sziasztok,
Ltz400 elso kereket javít valaki? Nyolcas van bennük.
Illetve hatso tengely es kerekagy valakinek elfekvobe nem túl dragan? Fontosabb a tengely lenne.
Koszi
6.000 ft per db
Super koszi a masodik uzenetembe pont erre kerdeztem ra! Orulok hogy vegulis ez lesz. Varom a csomagot, a masodik cim a helyes! A Fö utcai. Koszi udv.
Szia! 60000ft Érd 20391-5561
Hali.Fekete ltz Idomszett mennyi lenne?
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
+36305302831
Üdv!
Valakinek nincsen véletlen hasonló felfogatású fogaskereke vezérműtengelyre?

Nagy segítség lenne!

Köszi
Szia! Elso kep also sor, kozepso ketto azaz jobbos balos. A kepet varom a hatsorol. Koszi Udv.
Valaki nem tudja esetleg ilyen verseny kilepot, hol lehet beszerezni itthon? Mx manian mar erdeklodtem, ezt a tipust nem tudjak mar rendelni. :( valakinel esetleg elfekvoben? ? Vagy valmi cim esetleg, vagy elerhetoseget ha tud valaki megkoszonnem! fontos lenne! Koszi!
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-55 61