Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Józsi.! Megjött a csomag .! ki is cseréltem.! holnapi nap folyamán küldöm a fehér et! :)
Köszi.!
Szia! 10000ft
akkoriban még kínai quadom volt. és nem akkor indult amikor én akartam
Rendőrt hiv. És ha nem várod meg amig odaér a rendőr, akkor mi van?

így van ez. akinek ilyen a természete, az meg is érdemli hogy megszivassák. vannak olyan tapló bunkó emberek akikkel esélytelen a dolgok rendezése, megbeszélése.

volt amikor a vadász leállított, én meg megálltam neki mert azt hittem megismert (mégsem). jött azzal hogy vandálkodok meg átmegyek az ő földjén, tönkreteszem a földjét.
az már más kérdés volt hogy a föld parlagfűvel volt tele. ha kirugatom, még jót is teszek de nem rugattam ki mert épp lépésben mentem csak.
parlagfűért nagyobb bírságot kapott volna ha kihívja a rendőrt, mint én a rendszám hiányáért.
Én is elcsodálkozok néha milyen szép ltz-k vannak aránylag jó árban. Viszont én se veszek már mert ősszel vettem már én is.
A kék kormány mennyi? :)
Itt van a környéken egy iszonyú pofátlan és beképzelt mezőőr. Van egy kis tavacska, 11 éves gyerek horgászott benne, pisztolyt fogott rá, elvette a botjait, évek óta lejárt műszakis terepjáróval közlekedik, baszogatja a túrázókat, hogy le se szabad térni az útról. Tegnap iszonyatosan megszivattuk. Szembe jött, megfordultunk és az út mellett a frissen kaszált mezőn az út mellett elindultunk visszafelé 5km/h sebességgel, beszélgettünk. Predator és LTZ400. Mikor mellénk ért be akart vágni elénk, de mi hátra arc és vissza a murvás útra. Nagynehezen megfordult jött utánunk. 40-50el mentünk, persze utolért (volna). Akkor odacsaptunk, csak úgy kopogott a felverődő kavicsoktól a terepjárója. Lemaradt, de nem adta fel. Ismerjük a terepet letértünk az útról, van egy kis patak ami nem túl mély (quadnak), de annál sárosabb viszont nem látszik a gaztól. Megálltunk előtte, ő meg tétovázott letérjen e az útról. Néztük a hátsó kerekeinket meg őt, aztán elindult. Átmentünk a patakon egymás után. Ő viszont felakadt, hasra ült a terepjáró. Megálltunk kb 60-80 méterre tőle, addigra már kiszállt. Leállitottam a quadot leszálltam és néztem a blokkot oldalról. Az a szerensétlen meg elkezdett kocogni. Visszaültem, beinditottam és go további 100 métert. Ott megálltunk ismét de nem jött tovább ment vissza a terepjárójához. A közelben nem láttam semmilyen fát amihez odaköthette volna magát, végül nem tudom hogy jött ki a gödörből, mert úgy 100 méteres körben elkerültük, vissza az útra, aztán intettünk neki mintha haver lenne.
Amilyen jó áron árulod a quadokat olyan drága az alkatrész nálad. Ha nem vettem volna nemrégiben tuti elhoznám ezt tőled.
Nekem a tűszelep zárt, de a tűszelep perselye körüli tömítés nem. Szóval tűszelep ki 1 csavar fogja a perselyt. Húzd ki azt is, de vigyázz ne sértsd meg belül. Aztán 5 forintos O gyűrű csere és egyből jó lesz.
Ltz 400 Eladó! 650000ft Érd 20-391-5561
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Szia,Van 15 ezer köröl.
ugyanilyen szettet vettem.
azért köszi
Hátha valakinek még érdekes lehet. Nem az enyém csak most láttam és bevillant hogy te kerestél ilyesmit:

csomagtartó
Így van. vettem, bár nem olyat amilyet szerettem volna de legalább van rajta túradoboz is (gyári suzuki). olyan mint amit Józsi árult 1-2 hete.
Szia! Van! Érd 20-391-5561
Te kerestél múltkor ltz csomitartót?
Szia! Hólnap feladóm!
Sziasztok
Husaberg fe650 motoromat QUADRA cserélném ha esetleg valakit érdekel esetleg még plusz aprilia sr50ditec
hali Józsi. Azt szeretném kérdezni h sikerült feladni a sárga kis müanyagot? (lámpa közzé) :)
Hali. ltz400 karburátor mennyi lenne?
Szia! Nekem is ugyan ez volt. Tuszelep nem zart rendesen. Vagy csere, vagy allits az uszoszinten, h kicsit hamarabb zarjon el. Nekem az utobbi lett, mert "csak" tuszelepet nem tudtam szerezni! De megjavult! ;)
*tudnátok