Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha. Yfz450 re keresek sport dobot,és ha van osszekotot irj ide,koszi
Hello. Honda trx-re keresek Sportkipufogot. Elönyben ktm dob, de bármilyen szoba jöhet képekkelés árral ide vagy a suzukiltz440@citromail.hu-ra. Könyönöm.
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Adok érte újburgonyát az van pár hektár. Ha el tudod adni
Szia!
Mennyit kérsz érte? (tőlem)
Szia! Már elkelt!
Szia! van 5000ft /db Érd 20-391-5561
Szia! 1500000ft Nagyón keveset ment! Quadot beszámolok! Érd 20-391-5561
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy ltz 400-hoz hol tudok venni kormányvég gömbcsuklót? Vagy mivel egyezik meg? Köszi előre is
Hello!

A Revoltnak mi az ára?
szép lett nagyon! mi a terved vele?
Üdv skacok!
A kilépő védőm kapott egy komoly ütést, kicsit össze görnyedt. Van valami tipp esetleg, mivel tudnám vissza húzni eredeti formájára?
Pont annyira, hogy a sarokvédőt már nem tudom lecserélni, az is formálódott és most így pont el vannak egymás mellett.
Szia! Elkészült!
üdv.Sopron környék vagyok.2007 es gázos telókról van szó.nembíztos,hogy elfolyt az olaj,egyszerűen az eggyik kemény és nem akar rendesen működni.
Hello

Helyileg merre vagy? Ltz 400-as gyári gázos telód van? Mi a baja neki?Csak kifolyt az olaj?
Hali!
Nitrogén gázt fogok bele tenni,10-12Bar nyomással mint ahogy már régebben írtad nekem. Csak még nem jutottam oda.Jelenleg így járok vele,de nem az igazi.
Szia hivj fel ! tel:06703274701
És a belevaló nitrogéngáz helyett mi került bele és milyen nyomással?
helló.megköszönném ha tudnál segíteni a javításában.
Józsika van 22-28 kormányátalakítód és lehetőleg fekete alubetétes ufo kézvédőd 28 as kormányra?
Hali!
Az én első gázos telómból kifolyt az olaj,szétszedtem,kipucoltam, feltöltöttem olajjal újra és most jó.
Ha kell esetleg segítek leírom hogy szedtem szét,raktam össze.
Sziasztok!

Valaki segítsen nekem! Román rendszám quad-ra témában.
Van valakinek ilyen? Bele merjek vágni, ki,mit tud róla?
Akár itt,akár privátban várom a válaszokat.
Előre is köszönöm!
Ltz 400 Eladó! Egyben vagy alkatrészenként! Érd 20-391-5561
Továbbra is keresem!
Sziasztok yamaha raptorra keresek kilépõt, aminek a sarok védoje is fêm. Irjatok koszi 2008-as 450-es raptorra kellene