Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Kerekező vas ill első ütközőm van, ami eladó lenne! Írj egy e-mailt, ha èrdekel! posanakos@gmail.hu
Sziasztok! Az alábbi motyókra lenne szükségem: jobbos kormányösszekötő, első-hátsó lámpa, kerekező vas, első gallytörő, kormány... kicsit eldobtam a vasat...
Szia yfz450 témárol ezen az emailon beszéljünk:tibormartin@citromail.hu válaszod várom köszi szépen:D
alu betétes kézvédőt vennék
Lehet tudok segíteni yfz-450 kipufogó ügyben! Adj egy email címet és ott megbeszéljük!
Szia! Felenk a kornyeken nem sok rendszamos van, sot ..rendszam nelkuli sem, ugyhogy eloszor leigazoltattak rogton, azota volt par "meeting" veluk ....egyszer sem. Csak nezik. :)
Sziasztok! Véleményeket várnék a rendszámos quadokról. Ha közúton használom mennyire állítanak meg úton útfélen? Tapasztalat?
Sziasztok. 2008-as, Suzuki LTZ 400 quad gyári kipufogóját cserélném mélyhangú sport kipufogóra.
Szia.40 ezer / db.
Hali. érdekelne a yosimura ha megvan még mennyibe kerülne? és még a leo-vince árát is megszeretném kérdezni. ez a kettő érdekelne . köszi .
Eladom szeretett quadom kategoria váltás miatt megkimélt állapotu a himba rendszer teljesen felújitva, renthal kormány van benne 5 órát ment az olaj csere óta hátsó rugóstag is fel lett újitva gumik jo állapotuak évjárat 2006. irány ár: 710 000.
Csere érdekel jo állapotu honda crf, ktm, yamaha, érdeklődés emailbe: goldberg14@freemail.hu
Szia.Van 3000 ft / db.Jobb vagy bal menetes kell.
Szia.Van még egy yoshimura is 06 30 231 79 20
Tudunk több fajta kezelést.Ezért mondtam hogy hívj.
Szia.Van ha még aktuális.20 ezer/ db.
Gondolkodtam másik vételében, de egyenlőre nem volt szándékomba, valami felület kezelésen gondolkodok még csak :)
Szia.Hívj megoldható.06 30 231 79 20
Szia! Van! 20000ft /db Érd 20-391-5561
Mar nincs meg
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy a kipufogót még nem adtad-e el? Suzuki LTZ 400 típusú quadra jó-e? Köszi!
Egy fekete elsö kerék érdekelne engem ha van es mennyier!?
...és bocsi az OFF-ért:
létrehoztam egy csoportot, csak a Győr és Győrkörnyéki quadosoknak. A cél, egy közösség létrehozása, élmények, szerelési tippek, videók/fotók megosztása, közös túra szervezés, adok-veszek, egymás segítése lehetőségek szerint. Aki érez magára affinitást, csatlakozzon:

https://www.facebook.com/group...
Héj skacok! :)

Mit tudok tenni, hogy a leömlő cső, ne nézzen ki ilyen gányúl?
Próbáltam rozsdamaróval, azutántól néz ki így, de szépre varázsolnám lehetőség szerint. Ötletek? :)
Sziasztok! Valaki járt már ugy hogy az Ltz jében "eltűnt" az1? Lerakom 1esbe és nem indul el a gép csak kattogó hangot ad a váltó! Hátramenet és 2től felfelé van minden. Nagy igénybevétele után kezdte el csinálni. Az olajat le engedtem és szép tiszta volt (nincsen benne fém forgács) léptetö villa ment volna el? Valaki járt már így?
Indulásnál különösen ha magasabb a fordulatszám, mert mondjuk hegynek fel akarok elindulni engedem ki lassan a kuplungot és egyszercsak befog az egész majd újra enged. Enyhe nyöszörgő hang. Mintha befogna a kuplung, vagy beszorulna. Viszont nem csúszik. Mi lehet az oka?