igen, próbáltam a gumit forgatni a felnin, de nem igazán akart. gondolom totál szereljem le, eresszem le totálisan,és úgy nyomjam két oldalt? gondolom úgy jobbak az esélyek?!?!
abba belső van engedd le nyomd le kétoldalt a gumit fordítsd el a gumit a felnin úgy,hogy egyenesen álljon a szelep de végig fogjad be ne essen így fújtasd
Sziasztok!
Az a problémám, hogy: a szelepem kissé mintha becsúszódott volna. Ha jól tudom, legalább annyira kikéne lógnia, hogy körbe egy gumigyűrűt alkosson. Próbáltam totálisan le ereszteni (amennyire tudtam) kíjebb húzni, viszonylag kiljebb jött, pont annyira hogy a felfújás után a nyomás már nem szökik el mellette. Van valami trükk amivel orvosolható, vagy mindenképp battyogjak el vele gumishoz? :)
Köszi
Eladó LTZ 400 gyári kilépőre szerelhető Rally benzintank AC pumpával , verseny szűrővel , csövekkel HQ Racing által lett fejlesztve . Más kilépőre is jó lehet kis átalakítással . Ár : 40000 Ft.
Valamint eladó teleszkópok első ára : 10.000 Ft. / pár
A hátsó ( karbantartásra szorul a hátsó K7 ) ára : 10000 Ft.
Hátsó féknyereg 5000 Ft.
Érd. 0620-5497-727 v. 0620-5711-215
koszta.marci@hotmail.com
hát ez nagyon egyszerű. gondold végig. Kell egy hosszú olajcső, fékkar, vagy ha bal oldalra akarod akkor hidro kulpung. És a hátsó nyeregbe kell egy dupla csavar, tehát 2fékcső fej megy rá, dupla furatos. Simán találsz teherautónál, gázolajcsnőnél pl. ennyi. nem sok.
Sziasztok. 1 kis segítségre lenne szükségem. a gépemre szeretnék olyat csinálni vagy csináltatni inkább hogy a hátsó kereket ne csak lábnál tudjam fékezni hanem fékkarral mint az elsőt. (streetfighter-eseknek van ilyen.)
nem tudom mennyi pénzből lehetne kihozni valakinek van olyan ismerőse akinek volt már ilyen vagy itt közületek valakinek?
Ha valaki tudna segíteni megköszönném :)
Eladóvá vált Quadom.
Rendszámos Yamaha Raptor:
https://citybike.hu/Yamaha-YFM...
Műszakis 2016 3. hó-ig érvényes forgalmival. Érdeklődni a 06 30 90 78150 es számon lehet!
egy gumis
Régebbi képeken láttam hogy szoktatok kijárni Nyíradony H.sámson közötti TB-Ranch
Azon az útvonal mi is járunk.
Mikor szoktatok menni császkálni?
sámson-Aradványpuszta környékéről keresünk hétvégi motorozásra embereket.
06 30 635 9305
rolandsimon89@gmail.com
Hátsó: 21x11xR9 es 4 rétegű jó állapotú (újszerű) gumija van valakinek, és mennyiér? :)
köszi
Az a problémám, hogy: a szelepem kissé mintha becsúszódott volna. Ha jól tudom, legalább annyira kikéne lógnia, hogy körbe egy gumigyűrűt alkosson. Próbáltam totálisan le ereszteni (amennyire tudtam) kíjebb húzni, viszonylag kiljebb jött, pont annyira hogy a felfújás után a nyomás már nem szökik el mellette. Van valami trükk amivel orvosolható, vagy mindenképp battyogjak el vele gumishoz? :)
Köszi
Valamint eladó teleszkópok első ára : 10.000 Ft. / pár
A hátsó ( karbantartásra szorul a hátsó K7 ) ára : 10000 Ft.
Hátsó féknyereg 5000 Ft.
Érd. 0620-5497-727 v. 0620-5711-215
koszta.marci@hotmail.com
Gyári LTZ 400 karburátort mennyiért adjátok?
THX
AT 18X10R8 Hátsó cross gumit keresek !
nem tudom mennyi pénzből lehetne kihozni valakinek van olyan ismerőse akinek volt már ilyen vagy itt közületek valakinek?
Ha valaki tudna segíteni megköszönném :)