A ventilátornak mikor kellene bekapcsolnia? Mert szerintem az enyém nem jó. Mert 1 óra motorozás után se kapcsol be és tűz forró a blokk meg a hűtő is.
Alapjárat csavar, pillangószelep állása. Alapból kb 1.5mmnek kell lenni a résnek. Ha ez rendben akkor nézd meg nem szakadt e a gumimembrán vagy esetleg leesett a tűszelep. Kinyúlhatott az oldalsó membránod is vagy a benzinpumpával is lehet valami
Sziasztok!
Valaki tud segíteni nekem ? Egyszerűen nincs alapjárat. Beindulni könnyen indul de 4 másodperc után le is áll állandóan de ha gázt nyomok akkor minden jó de ha elengedem már le is fullad mert nincs alapjárat. Mit nézek át rajta szerintetek? Meg szívatóval se megy meg nem is pörög fel ha rajta van. Magyarán ha beindítom és ráhúzom egy picit már le is áll. Ha megyek vele menet közben minden jó míg elnem engedem a gázt teljesen .
Európában ilyen szelep nem kapható, egyenesen amerikából rendeltem, be is lett téve már a hengerfejembe (ezért bontott a csomagolás), de sajnos a motor sosem készült el/indult be, ezért eladó. Teljesen hibátlan, VADONAT ÚJ!
Kizárólag ínyenceknek! :)
Ebayről rendelve szállítással és vámmal/adóval kb 57.000 Ft volt az ára.
Irány ár: 30.000 Ft
Tel: 30/9-312986
e-mail: ifjvarga@hotmail.com
Hello 20x10x9 hátso gumi 2 darab menyiböl jöne ki postával az x mintás emailomra küldheted a választ fotoval ha megoldhato mert engemet érdekelne sikedenes@gmail.com válaszodat elörre is köszönöm
Hello zsé a z mintás dunlop az 20-10-9 méret és menyi % os és mit kostál az ára vagy az uj x mintás guminak válaszodat küldheted a sikedenes@gmail.com email cimre elörre is kössz.
Tel.: 06306403766
Komplett lánc szett mennyiért van?
(Lánc, első és hátsó lánckerék)
köszi
http://youtu.be/r2f3gkIxGok
1500 forintért ki tudom küldeni.
Név cím, telefonszám szükséges rendeléshez.
Emailben meg tudod írni.
raktar@quadalkatreszek.hu
Komplett Lánc szetted mennyiér van? :)
(Lánc, első és hátsó lánckerék)
esetleg kékbe? :D Valami strapabíró kéne :)
Valaki tud segíteni nekem ? Egyszerűen nincs alapjárat. Beindulni könnyen indul de 4 másodperc után le is áll állandóan de ha gázt nyomok akkor minden jó de ha elengedem már le is fullad mert nincs alapjárat. Mit nézek át rajta szerintetek? Meg szívatóval se megy meg nem is pörög fel ha rajta van. Magyarán ha beindítom és ráhúzom egy picit már le is áll. Ha megyek vele menet közben minden jó míg elnem engedem a gázt teljesen .
Nagyon ritka darab, külföldön sem könnyen találsz már ilyet!
Típus: HCDB NO:3
Tökélestes állapotban van a vezérműtengely, teljesen makulátlan, egy verseny quadba készült, de végül a projekt abba maradt!
Irány ár: 40.000 Ft
Tel: 30/9-312-986
E-mail: ifjvarga@hotmail.com
Stimmel: 00-13 évjárathoz.
Európában ilyen szelep nem kapható, egyenesen amerikából rendeltem, be is lett téve már a hengerfejembe (ezért bontott a csomagolás), de sajnos a motor sosem készült el/indult be, ezért eladó. Teljesen hibátlan, VADONAT ÚJ!
Kizárólag ínyenceknek! :)
Ebayről rendelve szállítással és vámmal/adóval kb 57.000 Ft volt az ára.
Irány ár: 30.000 Ft
Tel: 30/9-312986
e-mail: ifjvarga@hotmail.com
mondjuk ilyen sáros lyukeltömődés valós hiba ha áll benne a víz beázhat a gyertyapipa aztán nemigen megy