Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Igen megvan! Quad mijen?
Ha olyan a tünet egyes sebessékben mintha hátramanetben lennél akkor húzd szét azt a kábelt ami a váltó ürest és a hátramenetet jelzi lent.
hali Józsi. Megkaptad a kis müanyagot ? Pénteken adtuk fel.!
Sziasztok.. Fel tenném még1x a kérdést .. Mi baja lehet a motoromnak?: be rakom egybe ki engedem a kuplungot és hiába nyomom neki fullon ugy megy a motor mint ha félig egedtem volna ki a kuplungot.. mi baja lehet?
Átnézzük a hétvégén a gépet, mi az a fontos cserére szoruló alkatrész.
Kereslek majd.!
Üdv! Nem tudom, hogy mennyire fogok bele a javításnak, de kellene féktárcsa-betét. kéthét múlva leállunk a cégnél és akkor megint egy nagy túrát nyomunk. Most a haver lerohadt rendesen, a hátsócsapágy megadta magát. Énmeg jöhettem haza egyedül ismeretlen terepen.(dehogy mit kibírnak ezek a gépek) elakarom kerülni a szop.st az erdőben. A hétvégén átnézzük és ami fontos azt bizony cseréljük!
Úgyhogy kereslek alkatrészügyben majd!
Szia.Van pár féle.De van erősitett USA gyártmány is.Hívj ha még érdekel.Üdv;Zsé
06302317920
Szia! Nálam van minden! Érd 20-391-5561
Üdv!
Valakinek esetleg eladó kipufogó rendszere LTR 450-hez ?
Tegnap elkapott minket a vihar. Iszonyú eső meg sárfolyam volt. Alig lehetett kormányozni a gépet. Aztán egyszercsak egy emelkedő közepén leállt. Sikerült beinditani, de olyan hangja volt mintha 2 hengerből csak 1 menne. De hát 1 hengeres a gép, ugyhogy szabályosan minden másodikra gyújtott csak. Utána meg durrogott a kipufogó. Mozgattam a gyújtókábelt, meg az ülés alatt is van egy "bigyó", de nem lett jobb. Már épp a predatorra akartuk kötni mikor tettem egy utolsó próbát és jó lett. Vajon beázott valami? Hogy van megoldva a gyújtás, hogy szabályosan minden másodikra gyújtott csak?
Sziasztok!
LTZ400-as quadomban eljött az idő, hogy első-hátsó csapágyakat cseréljek, meg talán lengőkarban perselyeket. Hol érdemes megvenni és milyen minőség a tuti? JAPAN?
Üdv!

Jó állapotú teljes hengerfejet keresek mindenestül (vezérműtengely nem kell).
Korrekt ajánlatokat várok!

ifjvarga@hotmail.com
+36-30/9312-986

Köszönöm!
Joci
Sziasztok van egy gyári dobom eladó.
Sérülés mentes ltz400 ra. 25e ft.
üdv skacok
cserélném az alábbi képen látható kormányt, rendes Quad kormányra. Zsír új, sosem használt csak kibontva lett.
köszi
Szia.Nekem is van szűrö ha még érdekel.06302317920
Szia.Van 15000/pár.Hívj;06302317920
Szia.Van erösített usa
Szia,
nálam van szélesítő szett, zsír új! 40.000 Ft
Érdemes rátenni! A tengelyt anélkül is szét tudod ütni, ha van szélesítőd, ha nincs.
Szia! Van 10000ft 2db csapágy 2 db szimering! Érd 20-391-5561
Szia Józsi!
Mennyiért adod a levegőszűrőt postával együtt?
Köszönöm az infót akkor a közeljövőben beszerzem őket és hagy szóljon
Én amióta meg van azzal használom, és határozottan érdemes. Az én tapasztalataim szerint, egyáltalán nem befolyásol semmit. És vadabbúl is néz ki, jobb a fekvés is. Határozottan megéri szerintem
Sziasztok!Szélesiteni szeretném a gépet,hogy ne legyen annyira borulékony Érdemes megvenni rá a szélesitő pogácsákat?Mennyire vágja tönkre a hátsó tengelyt?
Elkezdett lötyögni a hátsó tengely, de nem volt 46os villáskulcsom, ezért ott állt meg a tudomány. Gondolom persely, vagy csapágy. Hol lehet beszerezni és mennyiért?