Szia! Engem csakis ilyen patent allapotu idomszet erdekelne, ha van! Minden felfogatasa ep, nincs muanyag hegesztozve stb..ujitom a gepet es csak jo allapotu erdekel! Ha van legyszi dobj par kepet fel arral es hivlak! Koszi!
1: karburátort szétszereljük, tűszelep és persely kiszerelése
2: persely körüli gumigyűrűt letépjük, veszünk rá újat 5forintért. Ellenőrizzük a szűrőharangot is ami a persely tetején van.
3: persely vissza, úszó vissza.
4: a karburátort fejjel lefelé forditjuk
5: megmérjük a karburátor úszóház tömítógyűrűjének síkjától az úszó legfelső pontját
6: addig állítgatjuk az úszón lévő acél-lapkát mig az 5. pontban mért érték 13-14mm lesz.
7: tüdővel belefújunk a benzincsőbe. Ha tudjuk fújni a levegőt igy fejjel lefelé tartott karburátornál akkor NEM JÓ A TŰSZELEP. --csere tűszelep+ persely és --- 2. pont
8: ha nem tudjuk fújni a levegőt visszaforditjuk a karburátort normál álláshelyzetbe és fújunk ismét.
9: ha nem tudjuk fújni nem nyitott ki a tűszelep - hülyék vagyunk.
10: ha átáramlik a levegő akkor a benzin is fog. Örülünk.
11: összeszereljük a karburátort és feltesszük a helyére.
12: AVE én
Név, cím, telefonszám kell, ha szeretnéd hogy postára adjam.
Ja és hogy melyik minta kel.
1: karburátort szétszereljük, tűszelep és persely kiszerelése
2: persely körüli gumigyűrűt letépjük, veszünk rá újat 5forintért. Ellenőrizzük a szűrőharangot is ami a persely tetején van.
3: persely vissza, úszó vissza.
4: a karburátort fejjel lefelé forditjuk
5: megmérjük a karburátor úszóház tömítógyűrűjének síkjától az úszó legfelső pontját
6: addig állítgatjuk az úszón lévő acél-lapkát mig az 5. pontban mért érték 13-14mm lesz.
7: tüdővel belefújunk a benzincsőbe. Ha tudjuk fújni a levegőt igy fejjel lefelé tartott karburátornál akkor NEM JÓ A TŰSZELEP. --csere tűszelep+ persely és --- 2. pont
8: ha nem tudjuk fújni a levegőt visszaforditjuk a karburátort normál álláshelyzetbe és fújunk ismét.
9: ha nem tudjuk fújni nem nyitott ki a tűszelep - hülyék vagyunk.
10: ha átáramlik a levegő akkor a benzin is fog. Örülünk.
11: összeszereljük a karburátort és feltesszük a helyére.
12: AVE én
Nekem egy rendőr azt mondta 30 e Ft a bírság és pont.
De gondolom ez is válogatja.
https://citybike.hu/Yamaha-YFM...
Eladóvá vált Quadom.
Rendszámos Yamaha Raptor:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Olyan 30ezer környékére gondoltam.