Nekem volt hasonló problémám 2005 ös Busámmal! A 2. fogaskerék elkopott és átugrott a fogakon! Állítólag ez sok 2008 előtti Busa betegség volt! Eleinte csak néha csinálta aztán egyre többet és azután már bele is rángatott rendesen! Ki cserélték és tökéletes lett! Mindezt 18 vagy 20 ezer km nél! Azután 65000 km ert mentem még vele probléma mentesen!
Szia Csaba, sziasztok ! Nekem egy 2002 Busám van pár napja vettem. Másodikban vettem észre olyat, hogy mintha egy pillanatra fel pörögne (mintha üreset váltana az ember csak akkorát nem pörög) 650km mentem vele ez alatt talán kétszer fordult elő. Én is kíváncsian álok a dolog előtt, érdekelnének a tapasztalatok, ha tudtok infót legyetek szívesek osszátok meg velem! Üdv: Sanyi 7709
Hellò.
Volt már valaki úgy hogy megugrott a fogyasztása minden előzmény nélkül?
Gyertya,lègszűrő,vákumcsövek jók!
A benzinpumpa megfelelnyomáson dolgozik.
Valakinek ötlet?
hayabusa komplett segédváz eladó 04 évj --- 70 e ft ( hibátlan )
hayabusa hatso lampa 08 as 20 e ft ( gyari )
hayabusa hatso index fehér burás sötétitett 15 e ft párban
számom : 30-665-20-39
Sziasztok!
Sajnos azon gondolkodom, hogy meg kellene válnom szeretet Busámtól. Egyáltalán nincs időm használni. Most is Brémában vagyok .
- 2007-es márciusi, de 2008-ban lett forgalomba helyezve
- kb 28 ezer km
- Végig vezetett szervizkönyv
- Végig márkaszervizben szervizelt, Győr Real Motorcentrum
- 5 ezer kilométerenként olajcsere, 2 évente fékfolyadék + kuplung lé csere, 4 évente hűtőfolyadék csere
- MRA túraplexi, gyári nincs meg
- gyári üléspúp megvan
- fokozatkijelző
- kuplungcsavarok be vannak ragasztva
- új gumik, Pirelli Diablo Rosso Corsa
- idén tavasszal volt szervizben, szezonra felkészítve!
Az aksija az állásban kifeküdt, így ha van komoly érdeklődő akkor új aksival adom!
Az ára: 1,5 millió Az ár fix, alku nincs!!
Érdeklődni: pauer-ferenc kukac freemail.hu
Üdv!
Találkozott már valaki gen2es busánál olyannal hogy a motor elerőtlenedik menet közben?alapjárat szép,fel is pörög de menet közben ilyen akadozó,nem egyenletes működést produkál időnként.Légszűrőre gyanakodtam de nem az okozza.40e km van benne,power commanderes.
Volt már valaki úgy hogy megugrott a fogyasztása minden előzmény nélkül?
Gyertya,lègszűrő,vákumcsövek jók!
A benzinpumpa megfelelnyomáson dolgozik.
Valakinek ötlet?
hayabusa hatso lampa 08 as 20 e ft ( gyari )
hayabusa hatso index fehér burás sötétitett 15 e ft párban
számom : 30-665-20-39
Sajnos azon gondolkodom, hogy meg kellene válnom szeretet Busámtól. Egyáltalán nincs időm használni. Most is Brémában vagyok .
- 2007-es márciusi, de 2008-ban lett forgalomba helyezve
- kb 28 ezer km
- Végig vezetett szervizkönyv
- Végig márkaszervizben szervizelt, Győr Real Motorcentrum
- 5 ezer kilométerenként olajcsere, 2 évente fékfolyadék + kuplung lé csere, 4 évente hűtőfolyadék csere
- MRA túraplexi, gyári nincs meg
- gyári üléspúp megvan
- fokozatkijelző
- kuplungcsavarok be vannak ragasztva
- új gumik, Pirelli Diablo Rosso Corsa
- idén tavasszal volt szervizben, szezonra felkészítve!
Az aksija az állásban kifeküdt, így ha van komoly érdeklődő akkor új aksival adom!
Az ára: 1,5 millió Az ár fix, alku nincs!!
Érdeklődni: pauer-ferenc kukac freemail.hu
Találkozott már valaki gen2es busánál olyannal hogy a motor elerőtlenedik menet közben?alapjárat szép,fel is pörög de menet közben ilyen akadozó,nem egyenletes működést produkál időnként.Légszűrőre gyanakodtam de nem az okozza.40e km van benne,power commanderes.