Üdv Uraim!
Szombat 11-én tervbe vett gurulás:
9.00. gyülekező a régi helyen M1-M7 kivezető Mcdonalds-Agip kut
M7.es , 71-es főut Balatonkenese, Füzfő
10.30. érkezés Alsóőrsre,partra lesétál kaja,stb
12.00. felvonulás megtekintése,több ezer motorrol van szó.
13.00. indulás Balatonfüredre,majd 73-as főut Veszprém
Innen Én 8-as főutra gondoltam,Várpalota-Székesfehérvár.
Ha Valaki ismerős Veszprém környékén tud jó utakat bátran jelenkezzen.
Jó ötletekre is vevők vaggyunk!
Te tévedsz Kollega Én nem hiszem semminek sem Magam csak nem bírom ha Valaki ismeretlenül beir ide és lekezelően nyilatkozik olyan Emberekről akiket soha életében nem látott,nem ismeri őket.
Te ha találkozol 1 vadidegen férfival és kézfogás előtt rádszol hogy"na mi van skacok"nem háborodsz fel?
Haverok ,barátok között már elmegy,de ha idegenektől kérni akarok valamit először is adjam meg a tiszteletet.
Téma lezárva!
Igen? Azt tudtad, hogy a komoly emberek nem hiszik felsőbbrendűeknek magukat? Ha idejön valaki kérdezni a típussal kapcsolatban, nem az észed kell játszani, hanem segíteni neki. Erre van a fórum. Úgy hogy, a komoly emberekről te szerintem ne tarts előadást.
Én mondjuk minden motoromnál kivettem a koptatót Na igaz emiatt volt olyan lábtartó ami szépen elkopott
Győrbe van igen 2009 es 15000-el. na hétvégén úgyis motorokat lesek hátha megtetszik élőbe is
Én ugy állítottam be a lábtarto koptatot hogy az jelezzen. És be van fejezve a bohockodás. Másodjára én ugy dobtam el a bükkbe hogy bal oldala leért. Jobb oldala jo mert ott az idom ér le az rugalmas
Remélem így már megfelel "bartokatosz"! Ennél nagyobb bajod ne legyen
arpivanda: Red Baronnál találtam egyet elvileg 15158 km van benne. Ettől félek én is hogy az oldala hamar feladja a harcot Kakucson voltunk egy xx-es az oldalát csiszolta folyamatosan de annak nem igen látom értelmét De fontos hogy megbízható és bivaly Még meglátom milyen állapotba is lesz ha élőbe látom.
Üdv!
A kuplungcsavarok legyenek beragasztva, mert azok hajlamosak kilazulni.
Én szoktam vele pályázni, Kakucs, Euro-ring. Függetlenül attól, hogy nem pályára szánták, így is jóval többre képes, mint egy átlagos motoros.
Ez egy mindenes gép. Pályázhatsz, túrázhatsz vagy napi szinten munkába járhatsz vele, élmény vele minden kilométer.
Jo lesz az a pályára is csak érzéknyebbb mert széles az oldala. Nezd meg itt menyus képeit hogy megy a ringen vele. Tipus hiba nincs a km t nezd hogy Mennyire léhet valós. Hol nézed helyileg?
Motorvásárlásnál tartok és ráakadtam egy 2009 es busára. Szeretném kérdezni hogy aki hajt ilyet hogy mire kell figyelnem kifejezetten ennél a típusnál? Van e esetleg valami típushibája vagy azzal nem kell számolni nagyon? Esetleg aki jár pályázgatni annak mi a véleménye mert én ki szeretnék néha járni oda, igaz tudom nem oda készült de kiváncsi a tapasztalatokra. Előre is köszönöm Skacok. Köszi
Hát igen, mert nagyon el vannak ezek itt (Német- Osztrák- Svájci). Már nem tudnak mit csinálni jólétükben. Eltartja őket a sok külföldi olcsó munkaerő, nekik csak az a dolguk, hogy főnökök legyenek!
Szombat 11-én tervbe vett gurulás:
9.00. gyülekező a régi helyen M1-M7 kivezető Mcdonalds-Agip kut
M7.es , 71-es főut Balatonkenese, Füzfő
10.30. érkezés Alsóőrsre,partra lesétál kaja,stb
12.00. felvonulás megtekintése,több ezer motorrol van szó.
13.00. indulás Balatonfüredre,majd 73-as főut Veszprém
Innen Én 8-as főutra gondoltam,Várpalota-Székesfehérvár.
Ha Valaki ismerős Veszprém környékén tud jó utakat bátran jelenkezzen.
Jó ötletekre is vevők vaggyunk!
valakit ha érdekelne
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://konyv.vatera.hu/szakkonyv_kezikonyv/autos_motoros_konyvek/suzuki_hayabusa_prospektus_2272390526.html
gregorio tanár úr, te egy kicsit eltévedtél, de sebaj. belefér a 116/111 év élettapasztalatodba.
Te ha találkozol 1 vadidegen férfival és kézfogás előtt rádszol hogy"na mi van skacok"nem háborodsz fel?
Haverok ,barátok között már elmegy,de ha idegenektől kérni akarok valamit először is adjam meg a tiszteletet.
Téma lezárva!
Győrbe van igen 2009 es 15000-el. na hétvégén úgyis motorokat lesek hátha megtetszik élőbe is
Remélem így már megfelel "bartokatosz"! Ennél nagyobb bajod ne legyen
arpivanda: Red Baronnál találtam egyet elvileg 15158 km van benne. Ettől félek én is hogy az oldala hamar feladja a harcot Kakucson voltunk egy xx-es az oldalát csiszolta folyamatosan de annak nem igen látom értelmét De fontos hogy megbízható és bivaly Még meglátom milyen állapotba is lesz ha élőbe látom.
A kuplungcsavarok legyenek beragasztva, mert azok hajlamosak kilazulni.
Én szoktam vele pályázni, Kakucs, Euro-ring. Függetlenül attól, hogy nem pályára szánták, így is jóval többre képes, mint egy átlagos motoros.
Ez egy mindenes gép. Pályázhatsz, túrázhatsz vagy napi szinten munkába járhatsz vele, élmény vele minden kilométer.
Motorvásárlásnál tartok és ráakadtam egy 2009 es busára. Szeretném kérdezni hogy aki hajt ilyet hogy mire kell figyelnem kifejezetten ennél a típusnál? Van e esetleg valami típushibája vagy azzal nem kell számolni nagyon? Esetleg aki jár pályázgatni annak mi a véleménye mert én ki szeretnék néha járni oda, igaz tudom nem oda készült de kiváncsi a tapasztalatokra. Előre is köszönöm Skacok. Köszi
http://www.met.hu/idojaras/elo...