Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is ott leszünk 10 re Barátom!
Szerintem 10 órára ott vagyunk Barátom!
Jó kis terv, de én most kihagyom (pedig jól ismerem az útvonalat) Nálunk országos favágóverseny lesz és ott dolgom van látványos is, ha van kedvetek erre jönni és benézni szóljatok, adok infót ! Jó utat !
Barátom mi csatlakozunk az M2 Shell kútnál! De mikorra legyünk ott? Csilla (Benzintyúkom) üzeni Marcsit hozzad! :)
Üdv Uraim!
Szombati " haditerv"!
Jászb.-Hatvan-M3-M2-Vác-Rétság. Extrém nap megtekintése,belépés díjtalan,EBÉDELÉS,ami mult szombaton kimaradt.
Délután egy kis kanyar Szlovákiában/ a megmaradt euro elköltése/ Ipolyság-Deménd-Sáro-Párkány-Esztergom-Szentendre-M0-M3 haza.
Ha valakit érdekel számom az adatlapon,vagy az előző hozsz.-nál.A szovák szakasz ugy 70 km.
Ha valaki esetleg kedvet kapott versenyezni, ezt tudom neki ajánlani!
Nekem ez az útólsó szezonom és megválnék szeretett Busámtól!
Forgalomból ideiglenesen ki van vonva!
Grat!
Kész az esemény 5.-re
https://www.sportmotor.hu/esem...
Köszönöm! :)
Látom Te is be gyűjtöttél 1 lepkét !
Sziasztok :-)

bartokatosz barátom hívott ma délután két dologgal kapcsolatban, az egyik,hogy valakinek özike mérgezést szenvedett a motorja, és műanyagos segítségre lenne szüksége. Én nem foglalkozom ilyesmivel, de Szolnokon a Tesco mögött egy kisutcában dolgoznak Ságiék Tel : 06/20-9308866 Profi munkát adnak ki a kezükből, nekem már többször volt velük dolgom, és semmi gond nem volt....)))
A másik Géza motorja. Javítottam már sérült kartert, nagyobb sérüléssel is. A galériámban van is róla fotó, konkréttan hayabusa volt az is. Üdv mindenkinek.
Géza ! Volt-e kint bármilyen egyenetlen útszakaszt jelző tábla ? Ha a fénykép a kanyarban készült , akkor ne szerelőt , hanem elöbb egy ilyen ügyekben jártas precedenssel rendelkező /kátyú hibából futómű kár stb /ügyvédet keress , a közútkezelő fizeti a révészt ! /van nekik erre biztosítoi keret , csak nem népszerüsítik/ Kell idő hozzá , de szerintem sima ügy ! Főleg ha a faluban jegyzőkönyvbe mondatod az emberekkel , hányadik vagy pont abban a kanyarban ! Műszaki szakértői jegyzőkönyv hogy alkalmas az úthiba egy motor kerekének nyomtávból való eltérítésére /főleg kanyarba/ Én simán lezongoráznám !
Nagy vagy Józsi gratulálok
A megvétele érdekli egy Barátomat is! Kérdés mit kérsz érte? Hivj ha esetleg az eladásnál döntesz!
Géza Bácsi. Most voltam a szerelőmnél olajcserén vázoltam neki mi történt Veled,Ő már javított ilyen blokkot ,nem is egyet ,Profi a ficko kezeskedem érte,vállalja a javítást is,de érdekli a megvétele is.igaz Jászberényben van a Kollega.Ha érdekel csörögj rám: 06 302213467
Gratulálok Barátom,nagy voltál.
Siófokon van egy srác aki a műanyag alkatrészeket talán meg tudja neked csinálni. Azaz újra egy elemé változtatja a törött részeket. De a blokk kérdéseben nem tudok segíteni.
Köszönöm mindenkinek!
Géza! Meg is jegyeztem, hogy milyen óvatos vagy! Nem mész bele felelőtlen előzésekbe nem is mentünk gyorsan, hiszen úgy is megvárnak minden fontos kereszteződésben! De sajnos ez ilyen! Ez sajnos bármikor, bárkivel előfordulhat! Géza a lényeg te jól vagy a mocit meg kikalapálják úgyis!!
Lacconer sajnos nem jól látja a dolgot, de semmi baj majd belejön! Gondolom nagyon megbánthattam, ( csak nem tudom mivel??? ) Hogy még az ismerősei közül is törölt.....
üdv géza. először is sajnálom, ami veled történt. kár a szép motorodért, de a lényeg hogy neked semmi bajod. jó, hogy ilyen pozitívan dolgozod ezt fel. /én is feküdtem már/, de ahogy írtad, ez egy ilyen játék. néha megesik. sok sikert a javításhoz.
gratulálok józsi
Szia Geza! Csorgess meg, 06706692777 ismerek egy profi orvost a gepnek! Csak itt van lent Bekes megyeben, ha esetleg erdekel! Udv! Atesz
Hello
Dotka- nak gratu !
Pipás Géza nak meg kitartás es jo építést !
( ha azt választja )
két kép
Én is kétszer oda tettem már a puskát, hempergett rendesen , de ez tényleg ilyen játék.. veszélyes..
Lényeg, személyi sérülés nem volt,
Ha lesz gép szervezz utat és megyünk..