Köszönöm az ajánlatod, de sajnos nem fogalmaztam körültekintően és nem tértem ki arra, hogy gyári állapotra törekszem! Nem szeretnék sem módosított, sem tunning cuccokat a motorba! Eddig is gyári cuccok voltak/vannak benne és ezután is erre törekednék! Fontosabb számomra a megbízható stabil hosszútávú működés, mint pár plusz lóerő!
Nekem lenne egy nem is akármilyen hengerfejem vezérműtengely nélkül.... Annyiban másabb, mint a gyári, hogy rozsdamentes szelepek vannak benne, illetve a szívó és kipufogó csatornák ki vannak bővítve és polírozva. Helyileg Debrecenben található a szerelőmnél.
Nézd röviden annyi történt, hogy a főszervező véleménye szerint minden motoros hülye....! Nem főszervezőhöz méltó viselkedés ez amit ő ott produkál! Ezért páran nem is megyünk oda többé! A szurkolóink sem mennek! Röviden ennyi!
Sziasztok!
Első generációs Busához keresek jó álapotban lévő komplett hengerfejet (akár vezérműtengelyek nélkül)!
Ha valakinek van, vagy tud eladót, akkor kérem jelezze!
Köszönöm!
Ja a csajomat se havi ráfordítási keret után választottam , mert rohadt nagy a deficit minden hónapban ! Mégis imádom ! Így voltam mindíg a motorokkal is !
Ki kell próbálni mindkettőt , ha lehet közvetlenül egymás után , könnyű lesz a döntés ! Soha nem választottam motort és autót sem alkatrész ár után ! Sokminden kimaradt volna az életemből amit most rohadtul bánnák !
Ne felejtsük el, hogy a Kawához dupla áron kapsz meg mindent! És kell rá költeni ha hajtod! Márpedig azért veszed, hogy hajtsd! Van Barátom aki 2013 ast vett és ő már csak tudja mi mennyibe kerül hozzá! 0 km Egyszerre vettük meg a Bódis titán rendszert én Busára ő Kawára! Neki egy 100 al hosszabb volt! Egyszerre vettünk rá kiegészítőket, neki dupla annyiba került! Tehát ha teheted vegyél Kawát! Csak kicsit költségesebb! De attól még jó! És nem fogod érezni a lóerő különbséget! 200 lónál 10 lovat utcán észre sem veszel! Pályán 2-3 századot talán! Na de ez csak az én személyes véleményem! Te pedig azt vedd amit szeretnél és senkire ne hallgass csak is magadra hiszen te fogsz vele járni!
Üdv Urak! Komplett működő Turbós busa blokk eladó. Privátban keressetek. Jelenleg beépített állapotban kipróbálható. 320le. Akár az egész papíros magyar motor is eladó.
Az utcai gumi mennyire tapad a ragacson?:)
Nekem lenne egy nem is akármilyen hengerfejem vezérműtengely nélkül.... Annyiban másabb, mint a gyári, hogy rozsdamentes szelepek vannak benne, illetve a szívó és kipufogó csatornák ki vannak bővítve és polírozva. Helyileg Debrecenben található a szerelőmnél.
40 ezer forintért a tied lehet.
Első generációs Busához keresek jó álapotban lévő komplett hengerfejet (akár vezérműtengelyek nélkül)!
Ha valakinek van, vagy tud eladót, akkor kérem jelezze!
Köszönöm!
core1493@gmail.com