Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az idődet még tudod mondani?Nekem az izgalmasabb,mint a sebesség!:)
Nekem se megy a rajt,az öreg Busám kuplungja 3 versenyt bírt,az újéban még csak kettő van,de nagyon remélem,hogy bírni fogja Kunmadarast is.:)
3 éve mentem Én is a Busával ,de egész nap 4-szer tudtam menni /akkor ingyenes volt/, az elindulással voltak gondjaim ha jol emlékszem,talán 4.-re sikerült valami 228-as végsebességet összehozni,de nagyon kuplung és láncgyilkos sport ez,meg sokat kellene gyakorolni az elindulást,az a lényege az egésznek.Én sajnálom a jo utcai gépem szaggatni,kéne venni valami rendszám nélkülit,csak mindig elmotorozom a rávalot...
Indulsz te is?
Én ott leszek,ha nem esik,Dotka Barátom szintén biztos....
jaja tudom régen is igy döntöttem régi farokkal
Ki jön hétvégén Kunmadarasra?Készíthetnénk egy közös fórumos képet,emberestül,motorostul.
csak egy próba idejére...

egyenlőre
Árpi 1000-es segédvázzal és farokidommal könnyű Csak vicc volt,királyul nyomod!!
Csak sportosan DJ
Tibor Tibor. Mit látok ? Lemásztál az XX-ről és átállsz a sötét öldalra végül ? Hát hogy van ez ?
Nekem egy élet is kevés lenne!
csak gyakorolni kell és megy az
tagadhatatlan, remek motor..
más dimenzió..
Én már attól is beszartam,hogy megnéztem a képeket! Rájöttem,hogy csak egyenesen tudok menni,valszeg már az oviban is majrécsík volt a jelem!
én görkori de az is veszélyes
mondom, mondom addig kerülgeti, míg beleszeret.
és íme.... ez már az az igazi idomsmirglizés. jól nyomod árpi . én pl. mentem ma kerékpárral és a lányom rollerével is egy keveset
Vasárnap mentem egy K8-al

uraim, karaj a gép. Az ereje érdekelt, de igazából a futómű és a müködési finomsága lepett meg
van aki azt mondja a busa nem dönthető bálna....

https://www.sportmotor.hu/albu...
Köszönöm a sok segítséget Albi,amit a mai versenyen is újra önzetlenül kaptam tőled!Remélem egyszer majd én is tudok segíteni neked,ha a szükség úgy hozza!

Mikor tudunk beszélni?
Akkor induljál gumi nélkül és nem fog kopni...
A leengedés rendben lesz,de nem akarom melegíteni,mert most kapott új gumikat,és magamat szponzorálom.
Ha jól leengeded kb 1.2 re és bemel3gíted rendesen jól fog tapadni!
Itt a kép róluk