szia sok hayabusast ismerek ezert a naluk bevallt recept utcai hasznalatra
1. motul 5100 vagy 7100 10w-40
2. 99% elso kerek centrirozassal megoldodik a dolog.
de ha megsem van kolcson 3 fajta plexim a busadhoz eljossz felteszed mesz vele es meglatod.
udv
1. Milyen olajat ajánlotok a motorba?
2. Kb. 160-180km/h-tól (zárt pályán, ill. Németo. autópályán kipróbálva, khm...) rázkódik a motor eleje. Lehetséges ez az MRA-túraplexitől, vagy inkább első kerék kiegyensúlyozása nem megfelelő?
Szia!Köszi a tippeket,akkor elkezdünk nyomozni.Prop-tech-et ajánlod?Ha igen akkor felkeresem őket,bár tőlünk egy kicsit messze vannak.Hát ez ilyen,a "drágaságért" mindent.
Üdv Kollega!
Nekem is állt évekig mikor megvettem,Az AC teljesen megállt,azt cseréltük gyárira 110ezer volt,utána a nyomásszabályzo szelep/ az enyém 99-es volt abba külön volt,ugy tudom az ujabbaknál egybe van építve az AC-vel/ is vacakolt,nem volt csak 2 bar az előirt 3 helyett,8-9 ezernél nem forgott többet,azt Ricsi bontobol 25 ezer volt,injektor csucsok tisztitása Prop-Tech-nél 5 ezer,utána gond nélkül ment Nálam 22 ezer km-t!
én még nem találkoztam ilyen jelenséggel, ezért hülyeséget inkább nem írnék, de bartokatosznak pont ilyen problémája volt és megtalálták a megoldást. mindjárt megcsörgetem és leírja majd neked tapasztalatait.
7000-nél néha megtorpan,majd ha egy kicsit visszaengedem a gázt és újra húzom neki akkor tovább forog gond nélkül.Állítólag ez a benzin pumpa hibája,sokat állt a motor mielőtt megvettem.Ha esetleg tud valami okosabbat,esetleg találkozott már ilyen jelenséggel az légyszi írjon.Bármilyen segítségnek nagyon örülnék,és itt már vannak olyanok akik már sok mindent láttak,tapasztaltak.Meghálálom,előre is köszi!
1. motul 5100 vagy 7100 10w-40
2. 99% elso kerek centrirozassal megoldodik a dolog.
de ha megsem van kolcson 3 fajta plexim a busadhoz eljossz felteszed mesz vele es meglatod.
udv