Csatlakozz!! Most induló csoport, melynek célja a Suzuki GSX-R típusú motorok népszerűsítése, illetve a tagok közötti tapasztalatok(alkatrészek, túraútvonalak, felszerelés), fényképek és videók megosztása, alkalomadtán közös túrák szervezése! https://www.facebook.com/group...
de már letettem a hayabusáról.... azonos futás teljesítményért és egy év fiatalításért nem adok dupla árat.. főleg ,hogy az enyém km futásának felét én tettem bele második tulajként.. hibátlan sérülésmentes..
tudom- tudom gyenge meg Honda
így van.
talán azért, mert nincs választék. még a német piacon is alig akad 1-2.
8-10 éve rengeteg új motor gazdát talált. bementél a kereskedésbe egy személyi igazolvánnyal és már volt is egy új motorod. aztán ez befulladt és már sokkal kevesebb új kelt el. egy pár kereskedés be is zárt. a camponában állandóan ott csorgattam a nyálam a suzuki szalonban. sosem volt nálam személyi igazolvány . tiéd megvan még?
Vártuk benneteket a gyros-büfénél Alsóörsön, amit mondtam Atosnak. Láttunk is titeket, oda-vissza. Majd legközelebb össze jön! Aztán mentünk egy kört, de mi se úsztuk meg szárazon!
Ma Megnéztük a Harley Davidson találkozást Alsóőrsön, majd Siófokon pancsiztunk egy nagyot! Hazafelé pedig hidegzuhany! Sz@rnak áztunk de ettől függetlenül szuper volt! Bartok Atosz, Balázs János, Nagy Csilla, Bata Mária és én!
http://www.jofogas.hu/heves/Suzuki_Hayabusa_Alkatreszek_Eladoak_49480026.htm
Üdv Solymászok !
Pár alkatrész eladó. ( postázom is ha kell )
Elnézést hogy most reagálok Árpi Vanda előző bejegyzéséhez. Természetesen ha van kedvetek eljönni a magas Tátrába akkor szívesen részt veszünk mi is ezen a Turán , es meg is szervezzük ha kell. Írja meg mindenki itt hogy mikor lenne jo az időpont.
Tudjátok : " A Mátránál magasabb a Tátra "
Köszönöm ! Nem a Busával voltam, így a sólyom megúszta, de sajnos a fiam, TL 1000 -se bánta. Kicsit elmozdult a lámpaidom, bal tükör, lábtartó váltókarral , hátsó lábtartó és a bal oldali Yoshi kipufogódob leszakadt. Javítható. A blokk, váz , első villa sértetlen.
Jelenleg 1 db zzr van amire azt mondanám ,hogy ok (Nekem)
https://www.facebook.com/group...
de előbb igyekszek kipróbálni egyet... hátha nem gyerebe
józsi! remélem a tiéd lesz az első belőle.
de már letettem a hayabusáról.... azonos futás teljesítményért és egy év fiatalításért nem adok dupla árat.. főleg ,hogy az enyém km futásának felét én tettem bele második tulajként.. hibátlan sérülésmentes..
tudom- tudom gyenge meg Honda
talán azért, mert nincs választék. még a német piacon is alig akad 1-2.
8-10 éve rengeteg új motor gazdát talált. bementél a kereskedésbe egy személyi igazolvánnyal és már volt is egy új motorod. aztán ez befulladt és már sokkal kevesebb új kelt el. egy pár kereskedés be is zárt. a camponában állandóan ott csorgattam a nyálam a suzuki szalonban. sosem volt nálam személyi igazolvány . tiéd megvan még?
az érdekes lett a piac lassan az újhoz képest már 2/3 ára van a 7-8 éves busmannak 50ekm-rel... Hát már jobb is újat venni garival
Üdv Solymászok !
Pár alkatrész eladó. ( postázom is ha kell )
Elnézést hogy most reagálok Árpi Vanda előző bejegyzéséhez. Természetesen ha van kedvetek eljönni a magas Tátrába akkor szívesen részt veszünk mi is ezen a Turán , es meg is szervezzük ha kell. Írja meg mindenki itt hogy mikor lenne jo az időpont.
Tudjátok : " A Mátránál magasabb a Tátra "
zoli, mielőbbi felgyógyulást kívánok nektek. megyek addig a busádért és kiengedem zsibbadt szárnyait