csak óvatosan. még barátkoznotok kell. én az első busámnál mindíg előre köszöntem neki a garázsban. na az nem azt jelenti, hogy már nem tisztelem az erejét
Ma 13:30-ra megyek a szervizbe, kukáznak nekem vmit, ami erre a pár hétre még jó .
Lehet, hogy "csak" 180/55-ös lesz, de sebaj, könnyebb lesz dönteni .
Nem tudom mire gondolsz de talan arrra hogy itt mindannyian tiszteljuk a hayabusat. Azt hiszem mast nem is tehetunk mert 99 ota amiota kihoztak ep esszel fel nem foghatom hogy miert engedtek forgalomba . Iszonyat ero es nyomatek egy igazi gyilkos mindez 260 kiloval. Kell az alazat es a jozan esz kulonben hamar baj van.
Ahogyan erzem nalad ez egy hosszan tarto "szerelem" a busaval de azt hiszem ez mindannyionkkal igy van
nagyon merész vagy Lacconer kolléga
nyilván kalkulálj hozzá -8-10%-ot az óra csalása miatt de az akkor is kemény..
azért csak óvatosan nehogy baj legyen
Szombaton 297 kicsit nedves közúton. még volt híja a pirosnak , és éreztem, hogy ment volna még! Szerintem hihető a 342, (az előző tulaj állítása szerint) mért sebesség!
van egy tartalék dunlop 190/55 , tartalék (ha minden kötél szakadra) de ez műszakin nem menne át, mert középen nincs meg a bordamélység, de egyenletes, nem kocka...stb. ha eljössz érte szívesen neked adom. Vagy a Yamahán van 180/55, az még műszakin is átmenne. Azt is szívesen neked adom, de azt le kell akkor szedni a gépről. Mindkettőt nagyon szívesen adom ajándékba, csak el kell jönnöd érte, s esetleg még egy pizzára is meghívlak!
Az igazság az, hogy a Busa az első motor ami annyi ideje megvan, hogy megette a gumit, így én még soha se láttam ilyet. Ha ma Dj nem veszi észre az Euroringen, ki tudja mikor veszem észre.
Nem pénz kérdés, most is tudnék új gumit venni, csak télre nem akarok.
Tavasszal "friss" gumikkal szeretném kezdeni a szezont.
Dj-től kaptam egy jó tippet, holnap körbe telefonálom a motorszervizeket, aztán vhol csak lesz egy busára való gumi, ami még egy kicsit elmegy.
Ne idegeskedjetek,minden gumi igy néz ki a vége felé ,én is tegnap cseréltem elsőt hátsot az a vékony keresztben elrepedt futofelület maradvány bármikor leszakadhat és már a vászon látszik,én mentem vásznon 2 személlyel még 100 km-t,de max 120 km/h-val.Hosszu távra ne menj vele,lakohely közelében még lehet vele járkálni de lassan,eldurranni nem fog,viszont nagyon könnyen defektet kapsz mert középen nagyon vékony a gumi,cseréld le minél hamarabb.
Lehet, hogy "csak" 180/55-ös lesz, de sebaj, könnyebb lesz dönteni .
Ahogyan erzem nalad ez egy hosszan tarto "szerelem" a busaval de azt hiszem ez mindannyionkkal igy van
nyilván kalkulálj hozzá -8-10%-ot az óra csalása miatt de az akkor is kemény..
azért csak óvatosan nehogy baj legyen
télen leszedem azt is s akkor ha kell még hozzádvágom
Gumik
Köszönöm!
Rég volt, tán igaz se volt .
Szombatra készülhetünk?
Nem pénz kérdés, most is tudnék új gumit venni, csak télre nem akarok.
Tavasszal "friss" gumikkal szeretném kezdeni a szezont.
Dj-től kaptam egy jó tippet, holnap körbe telefonálom a motorszervizeket, aztán vhol csak lesz egy busára való gumi, ami még egy kicsit elmegy.