Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor minden OK. akkor szombat. gyere fel pestre legalább felfrissíted a gumit
csak óvatosan. még barátkoznotok kell. én az első busámnál mindíg előre köszöntem neki a garázsban. na az nem azt jelenti, hogy már nem tisztelem az erejét
Ma 13:30-ra megyek a szervizbe, kukáznak nekem vmit, ami erre a pár hétre még jó .
Lehet, hogy "csak" 180/55-ös lesz, de sebaj, könnyebb lesz dönteni .
Nem tudom mire gondolsz de talan arrra hogy itt mindannyian tiszteljuk a hayabusat. Azt hiszem mast nem is tehetunk mert 99 ota amiota kihoztak ep esszel fel nem foghatom hogy miert engedtek forgalomba . Iszonyat ero es nyomatek egy igazi gyilkos mindez 260 kiloval. Kell az alazat es a jozan esz kulonben hamar baj van.
Ahogyan erzem nalad ez egy hosszan tarto "szerelem" a busaval de azt hiszem ez mindannyionkkal igy van
Itt viszont én vagyok az újonc! úgyhogy nekem kell "tisztelegnem" :-)
ez így igaz néha meg kell mutatni ki a főnök
:-) nem akartam vagánykodni :-) ,-) Általában vigyázok, de néha azért illendő kicsit odalépni. :-) ,-)
nagyon merész vagy Lacconer kolléga
nyilván kalkulálj hozzá -8-10%-ot az óra csalása miatt de az akkor is kemény..
azért csak óvatosan nehogy baj legyen
Szombaton 297 kicsit nedves közúton. még volt híja a pirosnak , és éreztem, hogy ment volna még! Szerintem hihető a 342, (az előző tulaj állítása szerint) mért sebesség!
haha
télen leszedem azt is s akkor ha kell még hozzádvágom
Ez jó! Még nekem is jól jöhet majd! :-)
Mit találtam , és Győrben!

Gumik
Holnap délelőtt körbeérdeklődöm itt helyben, aztán ha minden kötél szakad, akkor kiégetem a részecskeszűrőt arra feléd!

Köszönöm!
erre emlékszem
van egy tartalék dunlop 190/55 , tartalék (ha minden kötél szakadra) de ez műszakin nem menne át, mert középen nincs meg a bordamélység, de egyenletes, nem kocka...stb. ha eljössz érte szívesen neked adom. Vagy a Yamahán van 180/55, az még műszakin is átmenne. Azt is szívesen neked adom, de azt le kell akkor szedni a gépről. Mindkettőt nagyon szívesen adom ajándékba, csak el kell jönnöd érte, s esetleg még egy pizzára is meghívlak!
még szép, hogy megyünk. csak valami ócska idő húzhatja keresztbe.
Bár most nem lenne gubanc, ha tavasszal sikerült volna betáraznom használt Angel-ből, csak meghiúsult az üzlet vmiért...
Rég volt, tán igaz se volt .
A francba pedig szivtam volna a vered egesz telen ezmiaatt
megnéztem, a videót "sólymokkal a mecsekben" nagyon jó, s olyan lelkesítő, hogy mindjárt felpattanok a motorra :-)
Szombatra készülhetünk?
tesó, akkor szombaton gyere. reggel 8-kor végzek, mire jössz megfőzöm a kapuccinót
Nálam 2-3 havonta eszi meg a Kawa,de a Busa is igy fogyasztotta!
Az igazság az, hogy a Busa az első motor ami annyi ideje megvan, hogy megette a gumit, így én még soha se láttam ilyet. Ha ma Dj nem veszi észre az Euroringen, ki tudja mikor veszem észre.
Nagyon köszönöm a felajánlásod!

Nem pénz kérdés, most is tudnék új gumit venni, csak télre nem akarok.
Tavasszal "friss" gumikkal szeretném kezdeni a szezont.
Dj-től kaptam egy jó tippet, holnap körbe telefonálom a motorszervizeket, aztán vhol csak lesz egy busára való gumi, ami még egy kicsit elmegy.
Ne idegeskedjetek,minden gumi igy néz ki a vége felé ,én is tegnap cseréltem elsőt hátsot az a vékony keresztben elrepedt futofelület maradvány bármikor leszakadhat és már a vászon látszik,én mentem vásznon 2 személlyel még 100 km-t,de max 120 km/h-val.Hosszu távra ne menj vele,lakohely közelében még lehet vele járkálni de lassan,eldurranni nem fog,viszont nagyon könnyen defektet kapsz mert középen nagyon vékony a gumi,cseréld le minél hamarabb.