Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak úgy emlegettek, hogy a hollo aki megszelídítette a sólymot!
Barmi lehetseges hollo..ifjonti koromban igen szeleskoru ismeretsegre tettem szert a holgyek teruleten
Egyebkent kicsit olvasgattam a hollorol s eszak amerika partjainal regen mitikus figurakent sot istenkent is tiszteltek

Lehet hogy van közös hölgy ismerősünk ?!?
Szerpentinen az mz is korbemotorozik
Masreszt ha mar ideztel a hollorol en is..következő hat varjúfélét is hollónak nevezik: hawaii holló (Corvus hawaiiensis), fehérnyakú holló (Corvus cryptoleucus), barnanyakú holló (Corvus ruficollis), csutakfarkú holló (Corvus rhipidurus), örvös holló (Corvus albicollis) és vastagcsőrű holló (Corvus crassirostri)
Melyikre gondoljunk ha rolad van szo bar van egy tippem rhipidurus baratom
"A holló az egyik legintelligensebb madár a Földön, legalábbis erre enged következtetni igen figyelemre méltó problémamegoldó képessége és agyának madarak közt egyedülálló mérete."

Biztos, hogy lefokozás?

Csak vigyázz, mit mondasz, mert az az olasz csörgőkígyó és a bútorszállító körbemotoroznak a szerpentinen. Na jó, téged a garázsban.
Jezusom ilyenekkel baratkozol egy olasz csorgokigyo meg egy butorszallito ketkereku
Hova sullyedtel baratom..ez mar a veg nem eleg neked hogy lefokoztak solyombol hollova
Egy kérdés főszervező úr!

A találkán mennyire lesz "feszített" a tempó? Azon gondolkodom, hogy szólnék két kollégának is, persze ha nem gond a többieknek. Az egyik egy Ducati multistradaval tolja a másiknak egy Honda panja van. A Balaton körül gondolom nem lenne gond a paci hiányukból, a pályán meg... .

Azért erősen fontolgatom, mert ha jönnek, akkor reggel a meeting pontra hajtva se tudom a saját tempóm menni, az meg bunkóság, hogy én hívom őket és mindjárt el is hagyom őket!
Rám számíthatsz!
Koszonom
Gyakorold is szorgalmasan!
Manapsag egyre veszelyesebb a motorozas de garazsban biztonsagos
Minek neked turbo-s? Úgy is a garázsban áll egész évben!

De a mondás jó volt!
Aaaa a nitro a babyface eknek valo vagy 400mre. A kompresszorost ice mar megcsinalta ugyhogy ezek kiestek. Maradt a turbos de azon meg gondolkoznom szuksegeltetik ismered a mondast..addig jar a hollo a kutra amig a solyom elkapja
Na ne röhögtess!
Miért kellett KawaBusa motorját idő előtt leleplezni?
hát igen. a srácok viszont nagyon lazák. póló, farmergatya hmmm.
az a helyzet, hogy amikor feltettem az időpontot szó sem volt esőről.
ezek a "szakemberek" napi szinten változtatják az előrejelzést, ahogy haladunk az időben előre felé. meglátjuk majd előtte nap. addig is reméljük a legjobbakat.
Pontosat max 2 napra előre lehet mondani, a többi csak kuruzslás!
A Busa tali napján elég esős idő lesz az előrejelzések szerint....!
Újat a suzukinál. Bontottat nálam.
Szevaztok. Baloldalon oldaldekni sèrült , tudna estleg valaki elèrhetősèget, hogy hol lehet kapni újjat. Kôsz. 1999-es a busa.
na, úgy látom alakul a csapat /
egy páran azonban még nem jelentkeztek, hahóóóóóóóóóóó
V. Hayabusa gurulás 2015. 09. 05. szombat
Terv: A Balaton körbe tekerése.
Indulás: 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. /szokásos/

10:45-11:00 M7 pálya SzFehérvár Shell kút /pihenő/
11:40-12:00 71-es u. Balatonakarattya MOL kút /pihenő/
12:40-14:00 Füreden v. Badacsonyban ebéd.
A továbbiakat ott megbeszéljük. Reméljük kellemes idő lesz.
Aki jön, iratkozzon fel.

1. djHayabusa67
2. bartokatosz
3. pokerzee
4. atisR6R
5. Dotka2
6. Hayabusablack
7. Pupusteve
8. arpivanda