Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

várjuk meg a péntek estét,,és meglátjuk !
lehet, hogy szívás lesz a szombat. országos esőt mondott tegnap este az időjós. nem valami biztató.
Nem találok bontott külső AC-t, az új állítólag két kiló körül, ezért megpróbálnám belső AC-re alakítani. Csinált már valaki ilyet? Hogy tudta összehozni a nagynyomású csövet az injektorral?
Üdv!Nálam ugyanez volt a helyzet,tettünk bele vadi uj AC-t és utána tökéletes volt,szerintem először probáld meg bontottal,mert az uj piszok drága.
Köszönöm. valóban teljesen új dimenzió. :-)
Ok, ha írtok egy címet, odamegyek, és akkor tudunk együtt menni az indulópontra.
Tényleg annyira szar az egyes busa? Én most nagyon élvezem. Átalakítom belső AC-re, remélem megoldható, és akkor megszünik az araszolós probléma.
természetesen lehet. megyünk innen a környékről 4-en a találkahelyre, ha gondolod egyeztetünk.
a kuplungról van fent 1-2 csúnya kép, csak vissza kell lapozgatnod egy pár hetet.
gratulálok hozzá. nagy élmény az 1. hayabusa. egy más dimenzió.
bajmentes kilómétereket kivánok.
A tünetek azok eléggé durvák, a csavar fejek belemarnak a deknibe.
Nemrég volt ilyen balszerencséje vkinek, rakott fel képeket, nem volt szép látvány!
A többihez nem tudok hozzászólni!
Mert ha nincsenek beragasztva mik a tünetek? Elég nehezen tudok váltani.Kezd gyanús lenni a kuplungom. Amúgy az normális, hogy városban araszolva túlmelegszik a külső AC, és elmegy a nyomás és leáll? Aztán ha teljesen kihűlt a blokk, beindul és megy tovább mintha semmi sem történt volna. 99-es. Át lehet ezt alakítani belső AC-ra?
Ja, és jelentkeznék a szombati gurulásra, ha még lehet. Dunaharasztiról.
Köszi szépen!
megnézetem a kuplungcsavarokat, köszi.
Gratula hozzá! Sok szép km-t hozzá!

Ellenőriztesd, hogy a kuplung csavarjai be vannak-e ragasztva! Ez típus hiba, hogy kitekerednek. Ha még nem történt meg, akkor ragasztasd be őket!
Köszi, de már megvettem a 99` est. Haza is hoztam 180km-t este hullafáradtan. De míg így is hatalmas élmény volt.
Vedd meg az enyémet
k6 full gyári, gyönyörű!
Kösz a választ. Ha hibátlan akkor èrdekelne a bontott.privát tudnánk irni vagy beszèlni? Teló számom: +4369918389714 vibernek. Vagy facebook. Hollós andrás Frankenmarkt.
Hali.
Ha publikus neked mik a voltak a bajok a 99-es géppel? Csak úgy kíváncsiságból kérdem mert valakinek a váltója hullott szét, valakinek a benzinpuma, valakinek a vezérműláncfeszítője. Nekem a frissített 01-es van 3 éve. Szerencsére a kuplungkarmantyú elfáradásán kívül még nem lepett meg
V. Hayabusa gurulás 2015. 09. 05. szombat
Terv: A Balaton körbe tekerése.
Indulás: 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. /szokásos/

10:45-11:00 M7 pálya SzFehérvár Shell kút /pihenő/
11:40-12:00 71-es u. Balatonakarattya MOL kút /pihenő/
12:40-14:00 Füreden v. Badacsonyban ebéd.
A továbbiakat ott megbeszéljük. Reméljük kellemes idő lesz.
Aki jön, iratkozzon fel.

1. djHayabusa67 /+2 motor/
2. bartokatosz
3. pokerzee
4. atisR6R
5. Dotka2
6. Hayabusablack
7. Pupusteve
8. arpivanda
9. Hollo /+2 motor/
10. BariIstván
Az én bölcseletem, hogy ne vegyél `99-es vagy `00-es busát mert be fogod vele szopni! Vagy vegyél olyat aki már beszopta és rengeteg pénzt költött rá!
(nekem `99-es volt tudom miről beszélek)
Még annyit, hogy én törekednék a szeria állapotúhoz tunning nélkül max sportdobbal. Hosszútávon sportlégszűrő lehet még hátrány.
Hali. Van különbség a 99-es és 01-es között. a 99-es első szériás még folytatlan verzió 340-es órával. a 99 hajlamos volt vezérműlánc hibára illetve gyengébb a hátsó lengővilla heggesztése. a 01-es már frissített változat, új vezérműlánc feszítővel. ez már folytott változat 280-as órával. itt már a hátsó heggesztés is masszívabb illetve más az ecu vezérlő rendszere is. Amire figyelj a váltó. illetve ne csörögjön-zörögjön a blokk. jó egyenesfutás. ha jó állapotú a 01-es a műszaki miatt ne félj. én most voltam 8000-et fizettem.
sziasztok a következő héten megveszem életem első Hayabusáját. 99` évjárat friss műszakival jó gumikkal, gyárilag folytás nélkül Aprpovics rendszerrel, vagy 01` műszakiztatni kell tavasszal, de szintén szép állapotú, gyári kipufogóval? mit válasszak, esetleg milyen speckó dolgokra kell odafigyeljek? köszi a segítséget.
Helyesbítek,Akarattyán A lányom regisztrált és nem ismeri a helyiségetTAkkor szombaton találkozunk
Hello DJ!szombaton Akaratján csatlakozom.Pisti Pécsről
üdv. csak 2. fokozatig kapcsolunk. na jó, max 3-ig ha elgurul a gyógyszer.
viccet félretéve, nyugodtan jöjjenek ha van kedvük, nálam is bejelentkezett egy dominator és egy motoguzzis ismerős.
Hahaha