Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irigykeccc mi a cockas hasamra
A hal a szálkás nem Te
Gyoztel
20kg minuszban vagyok viszont kurva szalkas
192cm és 115kg
Azert ezt lehet hogy elbasztam
nem emlexem ra mekkora darab ember vagy vagy eppen girnyo
legyszives kuld el a parametereidet es akkor eldontom nyiltan megalazkodva elnezest kerek vagy nagy pofaval es karcsu penztarcaval nekivaghatunk.
Azt mondtam hogy a vesztes fizet?...
Majdnem
Danke sőr!Jőn hozzám a nedű!:)
Attól függ. Ha nem vagy ügyes, akkor egy fa/fal/oszlop/kocsi...

Egyébként:
1. 135 Km/h
2. 180 Km/h
3. 230 Km/h
4. 270 Km/h
5. 285 Km/h
6. 299 Km/h (tiltással) 317 Km/h (tiltás nélkül)

Vagy valami ilyesmi.
Ok BB! Benne vagyok!

Nevezd meg a helyet, az időt és a segédeidet!

Csak legyen időnk ihenni, mert utána egy darabig nem fogunk bírni motorra ülni, az is biztos!
Sziasztok!Kérdésem lenne.Mi a vége ketesben egy busának?A válaszon egy űveg Várda ó-barack mulik tehát okosan!:)
Tudom, savanyú a szőlő!
De ha a busák elkenték volna az 1000-est, akkor lenne miről beszélni itt róla, De tudom ez Hayabusa fórum! De én már ezt akkor tudtam hogy Kawabbusa megkapja majd a magáét itt tőlem (de nem igazán tetszett neki sem először), amikor Girnyózott, mert tudtam előre 99 %-ban a kimenetelt! De ezt elmondtam már Madarason Gabinak és Józsinak is röhögve, hogy kap itt a busa fórumon majd a Balázs, csak hát soknak nem tetszett, sajnálom!
De egyébként most már az 1000-es motor cm3 kérdése volt a téma, ha figyeltél volna!
Balázs
Te nem érted, én is csak viccelek, de ami igaz az igaz!
EMLÉKEZTETŐKÉNT

4. Hayabusa gurulás. /Pécs TV. torony, Orfűi tavak./
2015. 05. 16. esőnap 05. 23-án.
indulás: 09:00 a szokásos helyről, Bp. M1-M7 kivezető szakaszán
lévő AGIP kútról.
I. megálló az M6 pálya 70-es kőnél, az újvárosi pihe-
nőhelyen lévő OMW kút. /M8 csomópont előtt 4 km/
érk: 09:45, ind: 10:15.

II. megálló az M6 pálya 134-es kőnél, a fácánkert pihe-
nőhelyen lévő MOL kút. érk: 10:45, ind: 11:15.

a 138-as kőnél megyünk ki a 6-os útra. ha kell, megállunk az M9 csomópontban. /ha valaki ott csatlakozik be/

Pécs TV. torony érkezés kb 12:15. /ebéd, stb./
indulás 14:00 órakor az Orfűi tavak felé.

a résztvevők iratkozzanak fel. mindenkit szeretettel.
más motortip. nem kizáró ok. őket majd mindig bevárjuk vala-
hol.

1. én
2. bartokatosz
3. hayabusablack 1
4. hayabusablack 2
5. hayabusablack R1
6. Busalaci
7. Árpivanda
8. feti
9. pokerzee
10. PipásGéza
11. AngelT
12. tyutyi
13. x300
Feri! te nagyon magadra vetted ezt a poén "girnyózást" BB-től.
most már kezd unalmas lenni ez a folytonos fikázásod. ha nem vennéd észre hayabusa fórumon vagy. én elismerem, hogy jó versenyző vagy és erős a motorod, de lehetnél egy kicsit szerényebb is. remélem nem bántalak meg hozzászólásommal.
Valmont
ezt magamra vettem
ugyhogy kihivlak egy colaivo es virslievo parbajra
Azt kell, hogy mondjam, hogy igaza van Zorro-nak is és BB-nek is.
Sajnos nagyon nem olyan a fórum amilyennek lennie kellene. Igen, mindenki barát itt (reméljük), de attól még nem kellene elmenni sem egymás hőzása/fikázása irányába, se abba az irányba, hogy csak a versenyekről szóljon az összes bejegyzés.
Ez elvileg egy Hayabusa fórum, tehát szerintem ezzel kapcsolatos témákról kellene beszélni, segeteni egymásnak stb. A versenyzés csak egy szűk réteget érdekel és szerintem emiatt is olyan a fórum amilyen, mert ha valaki idetéved és oldalakon keresztül csak egymás fikázását, illetve csak a versenyekről olvas, de őt nem érdekli, illetve nem talál választ a saját kérdésére/gondjára, akkor többet nem jön ide. Ez pedig nem jó.
Ha titeket tényleg csak ez érdekel, akkor nyissatok egy másik fórumot a versenyekről, meg egyet ahol egymás lehet fikázni, vagy menjetek szobára! (Magatokra ne vegyétek!)
Feri
sajnos a forumot sokan hasznaljak feszultseg levezetesnek vagy idiota hajlamaik kielesenek. Ezert a forumon foleg arc nelkuli emberek mindenfele okos hozzaszolasokat tesznek..eddig ez az altalanos valaszom ami abszolut nem neked szolt nehogy magadra vedd
Ami viszont neked szol hogy ertsd mar meg vegre itt is es a fbn is csak viccelni probal veled mindenki, huzni kicsit ami normalis emberek kozott-foleg szimpatia eseten- teljesen belefer. Senki sem akar megbantani senkit, tekintsd ezt ugy mint a verseny resze vagy mint a haverok a pub-ban ulve egymas mellett szivjak egymas veret.
csak te nagyon komolyan veszed az egeszet mind a girnyozast mind a tobbit hogy ettol fujodik fel az egesz ugy.
remelem nem voltam felreertheto es egyszer es mindenkorra megerted nem negativ fennhangu a trefalkozas hanem epphogy pozitiv
Nagyon benézted ezt Gabikám, ha fogadnánk, elférne még a garázsban nálam egy segédmotor Busa is, de akkor nem lenne mivel menned,
Van akinek nem tetszik a fúrum téma, nem csodálkozom, amikor a hatalmas Busákat úgy kerülte ki a kis GIRNYÓ 1000-es, mint a pocsolyát, igaz Balázs!
De ugye nincs harag, ez csak fúrum, mindenki barát mindenkivel itt!
Rám célzott Zorró komám...
Ebbe igazat adok, mert amikor veszed a fáradságot és elmész megismeri, hogy milyen valójában akkor az teljesen más! Itt anno mindeni ismert mindenkit személyesen!
Vannak itt emberek akik csak beszólogatni tudnak, mert tehetségük nincsen, meg anyagilag és erkölcsileg is nullák.
neked jó fórum volt meg biztos pár embernek de valószínű nem mindenkinek tetszett mint ahogyan most sem..
ez van jönnek mennek az emberek
Pedig ez egy jó kis fórum volt 7 évvel ezelőtt... most meg csak ez megy...
Annak meg nincs semmi értelme!