tesó, az nem piros volt, hanem narancssárga. . ez legyen a legnagyobb örömük, hogy azon a kis szakaszon lekaszálhatják a motorosokat. szinte már nem is érdemes felmenni a mátrába.
az út szar, a hatóság vadászatot tart (motorosokra felspanolva), a hamburgerhúst mikrózták (nem ízlett), a palacsintára meg egy órát kell várni. (meg sem próbáltam).
íme egy pár kép a mai napról:
A Mátrába mindenki ovatosan karcoljon,félpályás utlezárás van,2 kanyart ér át,jelzőlámpával,nem vártam meg hogy zöldre váltson és a motoros zsernyákok 50 ezerrel díjazták a manőverem .
mindenképpen egy jó motorozás. én viszek rövidgatyát, papucsot stb.
ott átöltözés. jó buli, de ha nem érdekel a versenyzés, akkor neked hosszú nap lenne. reggel 6 körül induló.
Jó kérdés.
Igazából még nem voltam Kunmadarason egyszer sem. Nem tudom mennyire tetszene, maguk a versenyek nem igazán vonzanak. Meg ott dögleni a napon bőrruhában sem biztos, hogy az igazi.
De egy jó motorozásban benne vagyok! Pontosan hogyan tervezitek? Privátban itt tudtok elérni: sszabo [kukac] taylorandtaylor [pont] hu
Szerintem én is megyek.
Ma legurultam Pécs felé ez volt az első hosszabb utam a mocival.
A fogyasztásom úgy alakult hogy 120-130as tempoval két személlyel hazafelé kereken 6 litert evett oda felé meg 130 és 170 között 6,7 litert.
az út szar, a hatóság vadászatot tart (motorosokra felspanolva), a hamburgerhúst mikrózták (nem ízlett), a palacsintára meg egy órát kell várni. (meg sem próbáltam).
íme egy pár kép a mai napról: