Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tesó, az nem piros volt, hanem narancssárga. . ez legyen a legnagyobb örömük, hogy azon a kis szakaszon lekaszálhatják a motorosokat. szinte már nem is érdemes felmenni a mátrába.
az út szar, a hatóság vadászatot tart (motorosokra felspanolva), a hamburgerhúst mikrózták (nem ízlett), a palacsintára meg egy órát kell várni. (meg sem próbáltam).
íme egy pár kép a mai napról:
A Mátrába mindenki ovatosan karcoljon,félpályás utlezárás van,2 kanyart ér át,jelzőlámpával,nem vártam meg hogy zöldre váltson és a motoros zsernyákok 50 ezerrel díjazták a manőverem .
OK. tesó. akkor szombat. hungaroring, aztán mátra.
józsi, nektek jó?
Én szombaton ki akartam nézni a Hungaroringre is,Alpok-Adria gyorsasági verseny van,de beleférhet!
várjatok, elnéztem . vasárnap gályarabság. szombaton tudnék menni mátrázni. szombat nektek jó?
Persze Jani sikerült! Kiírom dvd re és viszem Kunmadárra!

Vasárnap mi is megyünk Mátrázni remélem találkozunk?! ( Hacsak nem zavarnak ismét haza a kollégáid! )
üdv józsi. sikerült vidit csinálnod a gurulásról? 20-án akkor kunmadarason találkozunk.
nem ceglédet írtam? vasárnap lehet, hogy tudok mátrázni. neked jó?
Most itt is esik
Én mennék is Barátom csak esik most is az eső! Már uncsi!
Cegléden szoktunk találkozni ,de majd pontosítunk,most már itthon vagyok,mehet a hétköznapi Mátrázás is!
Szia dj! Én is megyek, ha otthon leszek. Jelezni fogom és egyeztetünk találkozót. Üdv
mindenképpen egy jó motorozás. én viszek rövidgatyát, papucsot stb.
ott átöltözés. jó buli, de ha nem érdekel a versenyzés, akkor neked hosszú nap lenne. reggel 6 körül induló.
Jó kérdés.
Igazából még nem voltam Kunmadarason egyszer sem. Nem tudom mennyire tetszene, maguk a versenyek nem igazán vonzanak. Meg ott dögleni a napon bőrruhában sem biztos, hogy az igazi.
De egy jó motorozásban benne vagyok! Pontosan hogyan tervezitek? Privátban itt tudtok elérni: sszabo [kukac] taylorandtaylor [pont] hu
valmont, te nem jössz?
OK. előtte beszélünk. aztán gyártelepen valahol találkozunk.
Én Szigetszentmiklósról jönnék.
ha valaki jön kunmadarasra innen pest környékéről, akkor egyeztessünk.
Szerintem én is megyek.
Ma legurultam Pécs felé ez volt az első hosszabb utam a mocival.
A fogyasztásom úgy alakult hogy 120-130as tempoval két személlyel hazafelé kereken 6 litert evett oda felé meg 130 és 170 között 6,7 litert.
rendben tesó. majd szolnokon találkozunk, ahol szoktunk.
addig még beszélünk
Én is ott leszek! Bár én Most Szabolcsból indulok mert ott leszek ebben az időpontban! De ott találkozunk!
Én mindenképpen megyek!
szevasz tesó. 20-án össze kellene jönni egy páran, aztán irány kunmadaras. vélemény?
köszi, jók lettek