Hát itt ez a belépő ára ennek, a többi nekem messze van és ki tudja milyen állapotban vannak (meg első évjárat ABS nélküliek), de ha nem lesz újabb Hayabusa akkor én is egy ránc felvarrottra fogok később rárepülni szerintem!
Néztem a magyarországi kínálatot! De tudod mit... nem is nevezném kínálatnak!
Ez attól függ mennyit akarsz rászánni? Max. 2 m.-ig? A futás teljesítmény érdekel vagy az állapot?
Hat az anyagok minosege nem tudom..inkabb a fekek ulespozicio szelvedelem stb. Volt szerencsem eccer a matraban kivulrol kerulni egy szalagkorlatot s ha nem a zizi van alattam..busaval beneztem volna a fak koze
Ez igaz, és az anyagok minősége, technika is jobb szerintem!
Én nem tudom miért nem hoznak már ki egy modell frissített Hayát! Már az összes gyár elment technikában a Suzuki mellett! Nem tudom mire várnak még! Már a második generáció is jövőre 7 éves lesz!
Hat a coco motorja egymast kozt szolva..vmi nem stimmel vele. Legalabbis hengerfej munka rendszer elektronika stb
10 ala nehezen megy be vmiert pedig annak az o sulyaval is 9.5 lenne a realis. Szerintem
Proba cseresznye,lehet rád vár. De ár km értékben a zzi a nyerő sztem. Ha nyerni akarsz akkor is lehet akár,csak pénz kell hozzá. Ott a Coco nézd meg milyen erős az övé is...
Ez attól függ mennyit akarsz rászánni? Max. 2 m.-ig? A futás teljesítmény érdekel vagy az állapot?
Én nem tudom miért nem hoznak már ki egy modell frissített Hayát! Már az összes gyár elment technikában a Suzuki mellett! Nem tudom mire várnak még! Már a második generáció is jövőre 7 éves lesz!
Ok besz meg aztán dumáljunk róla...
10 ala nehezen megy be vmiert pedig annak az o sulyaval is 9.5 lenne a realis. Szerintem
Még a fejidomban a lámpák is csúnyán állnak! Én óvva intenélek tőle!
egyebkent lehet racsorgok a kek busara hatha el akarja adni..