Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem tudok segíteni...
Zold az jo de nem a regibol
Aaaa ne is nezd 2 millaert nem kell zizi.. max 1.5
Hát itt ez a belépő ára ennek, a többi nekem messze van és ki tudja milyen állapotban vannak (meg első évjárat ABS nélküliek), de ha nem lesz újabb Hayabusa akkor én is egy ránc felvarrottra fogok később rárepülni szerintem!
Én tudok egy Zöldet az nem jó?
Aaaaaaaaa annyiért nem vesz az tuti.. Vagy annyit ad egy Faceliftért.....
Néztem a magyarországi kínálatot! De tudod mit... nem is nevezném kínálatnak!
Ez attól függ mennyit akarsz rászánni? Max. 2 m.-ig? A futás teljesítmény érdekel vagy az állapot?
Ha tudsz kint fekete zzrt szolj zorroo..
Az biztos, hogy ez az ABS-es fék a Zizin nagyon brutális!
Hat az anyagok minosege nem tudom..inkabb a fekek ulespozicio szelvedelem stb. Volt szerencsem eccer a matraban kivulrol kerulni egy szalagkorlatot s ha nem a zizi van alattam..busaval beneztem volna a fak koze
Ok ugy legyen
Ez igaz, és az anyagok minősége, technika is jobb szerintem!
Én nem tudom miért nem hoznak már ki egy modell frissített Hayát! Már az összes gyár elment technikában a Suzuki mellett! Nem tudom mire várnak még! Már a második generáció is jövőre 7 éves lesz!
Szériába full gyárin 9,95 volt az ideje. Vmit nagyon elkurtak neki. Az övének brutálnak kéne lennie...
Ok besz meg aztán dumáljunk róla...
Igazabol a zizi komfortra jobb szazszor mint a busa..de rohadtul sznob vagyok
Elobb felhivom vmikor meglatjuk arulni szeretne vagy eladni
Hat a coco motorja egymast kozt szolva..vmi nem stimmel vele. Legalabbis hengerfej munka rendszer elektronika stb
10 ala nehezen megy be vmiert pedig annak az o sulyaval is 9.5 lenne a realis. Szerintem
Nézzük meg ha gondokod vmikor...
Az előbb még ZZr-ről volt szó nem busáról!
Proba cseresznye,lehet rád vár. De ár km értékben a zzi a nyerő sztem. Ha nyerni akarsz akkor is lehet akár,csak pénz kell hozzá. Ott a Coco nézd meg milyen erős az övé is...
neked jobb a szemed én nem látom ezen a képen
Ha jól megnézed akkor rendesen le volt zúzva a bal oldala!
Még a fejidomban a lámpák is csúnyán állnak! Én óvva intenélek tőle!
Ez igy van
egyebkent lehet racsorgok a kek busara hatha el akarja adni..