Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem tom mi lesz, ha megjönnek holnap az alkatrészek, akkor adom le péntek este a mocit és csak jövő héten kapom vissza a szerelőktől.
Igen , de ha megnézed az övét , akkor abban két nyomáspróba szerepel mivel két hengerfeje van, a második bontott hengerfejnek is van épp elég baja van a letört szelep megütötte a szelepfészket amit cserélni kell és hegeszteni a sérülésnél, amit írsz , hogy a tiéddel csináltak az reális abban az esetben ha nincs sok baja, de ki tudja cseréltek-e szimeringet benne, mivel mint írtad is elég húzós a szimering. amúgy tiszta szerencse , hogy nem titán szelepek vannak benne mert az nem is köszörölhető! Széles utat !
akkor hétvégén akár gurulhatunk is nem de?
Szeretem ha rendben vannak a dolgok, megelőzöm a bajokat.
Nem kis munka van vele, és ehhez 16x 1400ft a szimering
..és ha jól emlékszem, még le is nyomáspróbázták!
Hát kirakjam az árajánlatot?
...amúgy nekem annó 26e forintba volt a gépműhely munkadíja, a hengerfej síkolás, szlepek csiszolása/szelepfészkek csiszolása és az általam vitt szelepszár szimeringek cserélye! Mit csinálnak neked 60e-ért?!
Kitartás, mert a 16db szelepszár szimering is közelebb van a 30e-hez, mint a 20e-hez!
A garázst elnézve, nincsen elvonási tűneted...!
Azt a bográcsot is ki kéne már lassan kenni szalonnazsírral...!
Remélem mi hamarabb jó lesz a busád!
Hát jó lenne személyesen is találkozni!
Talán lesz az idén is olyan hayabusa találkozó! Jó lenne megdönteni a tavalyi rekordot! :)
Ma hívtak a szerelők, 60e plusz vigyek 16db szelepszár szimeringet.... és akkor lesz 2 hengerfejből 1 jó! Utána mehetek sürgetni a fullgas ba! Már talán látom a végét!

Tornyi jóóó lett a micron! Remélem egyszer személyesen is láthatom!

Érdekes hogy egy hónapja szervizbe va a mocim, mégis tele van a garázsom motorral, azt se tudom melyikre üljek!
UHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nagyon disznó
Sziasztok!
Elkészült a kipufogó! :)
Eladó egy új szélvédő,2008- . Kb. 5 centivel magasabb a gyárinál.
(bal oldalon a gyári) Fekete,alig átlászó.
Neeem!
Ez csak szükségállapot! Ezzel utálok előzni, nem tudnám megszokni!
Vigyázz, nehogy függővé válj és azon kapd magad, hogy tolják be a Busád a kereskedésbe és te egy Burgmant tolsz ki...!
Amíg a busa táppénzen van, addig egy kis 400as burgonyát hajtok
Ma is leszaladt 220km :D és élvezettel nézem hogy 3,5literrel járok! csak majd felborított a szél.
Szia! Nincsen róla videóm. Holnap nem lesz időm, de pénteken majd próbálok csinálni valami képet amin látható. Egyébként tökéletesen világít, nem használnám, ha nem így lenne, mivel én is háklis vagyok a halvány világításokra. Látni és látszani.. Üdv..
Ájjjjjdefuraegyhütőventilllllátor

Remélem sikerül a "fájdalomküszöbödön" belüli összegért lábra állítanod a jószágot és a későbbiekben elkerül minden balszerencse és csak az élet napos oldalát kell élvezned vele...!
Amúgy mitől tud átugrani a vezérlés, mikor már az olajnyomás is rásegít a vezérműlánc feszítőre?
Ha már a feszítő téma felmerült, tudja valaki, hogy mikor kell, vagy egyáltalán szokták cserélni a vezérműlánc feszítőt és a 2db vezérműlánc vezető műanyagot?
Én már cseréltettem vezérműláncot (Morse láncot kapott), olyan 50e kilóméter környékén, de a szerelő azt mondta, hogy csak a láncot kell/szokták cserélni...!
Sikerült szereznem használt, kevés kilóméteres hengerfejet!
Azon a vezérlés ugrott át, de ép talán! Most azon van egy Taszári gépműhely, hogy a 2ből egy jót csináljon. Pénteken kapok árajánlatot
már csak egy bilincs kell és egy kis polírozás a micron gp-nek! :)
vasárnap próba remélem!
Jocee vasárnap közös gurulás?
Jocikám mi ez a nagy szerviz hisz új motorod van