Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abba maradtunk ma megnézik a szuzukitól és hívnak! De még nem értek oda ezek szerint!
Meddig húzhatják? Se meg nem nézik se új se semmi? Legalább egy telefon, hogy nem tudnak ma foglalkozni vele csak holnap vagy valami!
Ma nem is jelentkeztek nálad?
Vagy új vagy kérem a pénzem vissza!
És a jövőhéten kiugrok Németbe és veszek ott egyet!

Még ki sem jöttek a szuzukitól megnézni a sérülést! Ráérősek ki van fizetve szarnak bele!
Végszámlánál is támadható, mivel a kiállítás dátumakor és a te átutalásod vagy Kp-s fizetésed teljesítésekor még nem láttad a motort. A motor szállítója amivel átveszik igazolja, hogy mikor került oda, és valószínűleg te előtte (tehát látatlanban) fizetted ki a vételárat az ÚJ termékre. Ne hagyd!
Szia JoceeHunt! Vég számlát kaptam! És várom hogy hívjanak és mondják hogyan tovább!

Köszi a segítséget!
Szia,

Új autó kereskedéssel foglalkozom...
Nem vagy köteles átvenni, új sérülésmentes dologra szerződtél! Autók esetében ha szállítási sérült valami akkor az importőr felajánlj egy értékcsökkenést, és ha az ügyfél elfogadja átveszi, ha nem megy vissza és várjuk az újat!
Ha nem értenek szép szóval, menj ügyvéddel vagy állj el a vásárlástól.
Foglaló néven fizetted be az összeget vagy előleg? Mert gondolom nem végszámlát állítottak ki a pénzedre!
Ha visszalépsz az előleg minden fillére visszajár a foglaló nem!
Szóval nézd meg milyen számlát kaptál a pénzről, ha nem kaptál számlát akkor szabálytalanul jártak el és mehet is a NAV bejelentés, ha bármi segítség kell szólj!

Üdv,
J.
Köszönöm! Már írtam is neki! Hátha!
Nem szóltam bocsi, bikepics-en kutakodtam, a busáknak benne van az első kereke.
Eddig ahány ilyen dobozos képet láttam motorról az első kerék se volt benne soha... Bár bocsi, ha fals információt mondtam, lehet a busáknak benne van.
Ha fent vagy facsebúkon akkor esetleg vedd fel velük a kapcsolatot ,hátha akad egy tuti fénykép :

https://www.facebook.com/party...
Meg van a bal oldala csak ki kell valami spéci géppel nagyítani a táblát mert elmosódik! Holnapra kiderítem! Köszönöm mindenkinek a fotókat, de ha van valakinek közelibb a bal oldaláról megköszönöm!

Szuzuki Hollós tól vettem!
Bocsi, de csak ezek készültek róla!
Szia Józsi! Ez volt kint a kiállításon.
Szerintem ne hagyd magad!Melyik kereskedés volt ez?Lehet vki elszólná magát onnan.......
Ezért is kérem minden Busás segítségét aki fotózta az új Busát a kiállításon és esetleg a bal oldalát azon van az alvázszám! Ha ez megvan akkor.........!

Egyébként olyan ideg van bennem, hogy félek vissza menni holnap mert valakit......!
Na elmennek a f@szba! Veszel egy motort "heroin" áron és karcosat kapsz?
Ez biztos nem a gyárból küldték!
Igen teljes mértékben igazad van ?DEEE azért elgondolkodtató ,ha egy új motor vásárlásakor ezt nyomják ,mi bőrt húznak le szervizeléskor az emberekről ,ezek után biztos ,hogy ajánlanám a szóban forgó szervízt/kereskedést a többi motorosnak - HOGY JÓ MESSZE KERÜLJÉK EL ! TRÓGER BANDA !
Nekem nem kell hogy engedjenek! Újat fizettem azt kérem! És ha kiderűl hogy ez volt kint akkor fogyasztóvédelem! Szándékosan becsaptak! Előre jeleztem a kiállítási darab nem kell!
Én a teljes árat kifizettem előre! Kértem új legyen kalodába bontatlanul fehér hayabusa felirattal az oldalán! A kibontáskor láttam a felirat piros, gondoltam leszarom most ez van! De mikor kibontottuk nem értettem miért nem égnek a villanyok mert elég sötét volt bent! Majd kitoltuk a szalonba ahol a nap fénye véletlenül rávillant és akkor kitoltam és láttuk tele van karcal!

Szoltam az eladóknak akik teljesen vakok voltak ők nem látnak semmit egyébként mindegyik ilyen! Ekkor már kezdett eldúrranni az agyam annyira hogy inkább ezt nem részletezném! Tehát ha kiderül ez a Busa volt a kiállításon akkor engem szándékosan becsaptak!
Sanszos ,hogy az volt kint - alkudj bele 500e ft -ot + 2 fasza dobot és kipolíroztatod !? Haver Yamaha MT 09 -et nézegetett újonnan -lealkudta a szalonban 500 e ft-al az új motor árát :)))

http://www.sportmotor.hu/motor...
Besz@rás!

Megnéztem a képeket itt a fórumon, meg amit a google kidobott, de sajna nincs semmi. Mindenki lekattintotta a Busát, de nem az alvázszám volt a fontos! Még körbe kérdek ismerősök közt hátha vki alaposabb volt.

Amúgy ilyenkor mi van? A kereskedés mit mond?
Ha nem veszed át akkor bukod az előleget?
Most néztem a fórum képeket tévedtem tényleg fekete volt kint, de tök mindegy ne vedd át.
De a kintinek is ugyan ott voltak a karcok mint ezen a szin is egyezik csak a tábla fèlig látszik. Ez biztos kivolt állitva mert teles tele van karcal amit próbáltak polirozni de nem jött ki. De egyèbkènt ha ki jött volna sem hozom el. Ennyi pènzèrt nem egy használt karcost vinnèk haza!
Szerintem nem grafit színű volt kint.