Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,

VAn egy videód róla esetleg mennyirte látszik indexelés közben a villogás? Engem érdekelne...
Köszönöm!

AngelT neked is köszi! 2,3litert én is megtaláltam az anyagodba, csak kevesellem, valahol azt olvastam 3,5, de ha annyi, annyi, mindegy, 4 litert bekeverek, aztán elrakom tartiba a maradékot :).

Még egy:
Első villákat olajcseréhez szét kell húzni? Egyik cimborám azt mondja úgy tudja csak az új kasztnist kell széthúzni, bár megrendeltem a gyári szimeringeket, akkro már legyen cserélve, így biztosan szét kell húzni gondolom :). Porvédő remélem maradhat a régi.
Sziasztok!
Eladó a képeken látható első generációs Busára való sötétített irányjelző pár. A csomaghoz tartozik 1 pár borostyán sárga izzó is. A termék új, tökéletesen illeszkedik mint a gyári. Hála a csomagküldő szolgálatok gyorsaságának 2x rendeltem meg /azt gondoltam, hogy postázás közben elkallódott, végül csak megérkezett/, így az egyik párra nincsen szükségem. Nem akarok kupeckedni, így annyiért adom amennyibe nekem is került. A személyes átvétel a Székesfehérvár-Tatabánya útvonalon megoldható. Postai csomagként is feladom, ott az utánvét költségét kell pluszba megfizetni, ami ha jól tudom 1970 Ft. Az elérhetőségem 06-30-216-4540 A termék megtalálható az adatlapomon az Eladó Holmik között is. Üdv mindenkinek...
Hayabusa Blue Power
Kicsavartad a nyakam!
...és nem ment ki a vér a kezedből és fájdult meg a sok plafonon szereléstől?!
Most készült!
Hűtő : 2,3 liter alu hűtőbe való

https://plus.google.com/photos...

https://plus.google.com/photos
...

A villa olaj : erre nem találtam leírást ,talán itt vki hozzá tud szólni /vagy szerelővel beszélj
Amióta meg van a Busám csak is sterimóval mosom! De a hűtőt kihagyom!
Aluminiummal kompatibilis hűtőfolyadék kell bele.
Hayabusa Blue Power
Azon már túl vagyok, hosszú időn keresztűl piszkáltam, de ahogy própáltam kiegyenesíteni a bordákat, nagy része lepotyogott a földre... Aztán meguntam és fogóval próbáltam megszabadulni az elhajlott lemezkéktől, de az sem segített, így vettem egy nem túl szép (viszont baromi csúnya), de azért még használható bontott hűtőt! Ha úgy állok majd anyagilag és találok egy szép állapotú hűtőt, akkor lecserélem majd azt is! Addig is teszi a dolgát, csak nem szabad nézegetni!
Én rászánnék egy napot arra, hogy a lamellákat kicsit kiegyenlítsem egy kb. 0,5-1 mm-es műanyag lappal, amit átdugdosnék a réseken. Jó pepecs meló, és utána se biztos, hogy szép lesz, viszont átmegy rajta a levegő.
Ennyit a gőzborotvás mosásról...
Tudom, Milka is mondta h nagyon jó!
Én nagyon szeretem, bár én inkább túrázásra és dinamikus helyváltoztatásra használom! Hidegben, esőben is jó, két személlyel, csomagokkal és elég sok autópályázás ellenére se kockásodott ki.
Tavaly 12 ezret mentem, és idén májusban még a műszakin is átmegy vele. Ha sikerül megmenti!
Én nem panaszkodom a tapadására, Kakucson is helyt áll, még akkor is mikor a lábtartón a koptató is leért.
Az XX fórumon milka1 használta tavaly. A szlovák túrán igen keményen tolta a kanyarokban. Párszor mérges volt rá a felesége!
sport/TÚRA gumi, ne várj tőle vágott slick tapadást!
És vélemény róla?
A Angel st v gt gondolkodom én is xx-re!
Tapad is azért?
HAli!
Ehh birka sajnálom ami a vasaddal van!
Kipufogóba nem fogsz csalódni ezt garantálom!
Én most döntöttem szét!
Holnap viszem a 4es leömlőt hegesztetni abban lesz a lambda, pont elfér a jobb oldali katalizátor helyén! :)
2 bilincset kell még csináltatnom és mehet fel a micron gp sport!
Ha meglesz teszek fel képeket!
Én is csak az első keréktengely vonalában tartottam oda a gőzborotvát szemből... Igaz nekem az a körkörösen forgó marófej van a magasnyomású mosóhoz, ami ki is nyírta rögtön a hűtőm, pont a ventillátor előtt! Után bedugóztam a nyári kánikulában a Margit hídhoz....!
Én néha szoktam, csak annyi a titka hogy nem közelről kell veretni, hanem hátrébb kell állni és akkor kutyabaja se lesz!
Ugyanez igaz az autóra is!
Hát remélem, a rajta lévőt meg lehet menteni. Ma megtaláltam a lukat, egy hangyaf@sznyi kis lyukacska, épp hogy látszik, de ha odateszem a fülem, akkor hallom hogy ereszt.
Amúgy Pirelli Angel ST van rajta.
Hát igen, azt a pénzt szívesebben eltankolná mindenki!
Most már ne rágd magad rajta, az a lényeg, hogy jó legyen és pár nap élvezkedés után úgy is elfelejted!
U.i.: ..."gőzborotvával se mossa le senki a motort, főleg a hűtőnél"....
Hát jól kifogtam.... Egy állaté volt a moci! 19000 km alatt kinyírni egy busát?!?!
A tanulság: Részegen, hideg motort ne szabályoztass, ne füstölj gumit!
még 2 hét tuti lesz mire összeáll meg az eddigi 80e ft hoz még hozzá jön 40e
Ráadásul Tornyi-tól ma vettem meg a 2 akrát, amit majdnem le kellett mondjak
Így szezon elejére elég szarul esik ez a 200ezer....
Még így ismeretlenül is sajnállak motoros társam!
Basszus én is beledöglenék ha vmi történne a kicsikémmel!
Nem lesz gáz biztosan találsz vmi megoldást
Hát mondták hogy talán javítható, de nem akarom!
Találtam egy kevés kilóméteres használtat, azt is megnézetem, nyomáspróbára elviszem. Talán az jó lesz.