Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor oké!
Én itthon voltam 4 óra 25-re igaz húztam neki keményen!
jó volt ez a kis "gázcibálás"megismételhetjük máskor is,ha 10 foknál magasabb a höm. és süt a nap!
bartokatosz.
rendesen rám sötétedett mire hazaértem. baromira tele volt a 4-es. több helyen is araszolás. bánom, hogy nem mentem fel a pályára. még sütött volna a nap, mikor hazaértem volna. hehe. na mindegy , végül is kimotoroztam magam. elvonási tünetek megszűntek.
Egye fene
De az adatlapod kitölthetnéd....
Ha valakit érdekel,(bár tudom ez a fórum is ugyan olyan kb...) de Facebookon van egy Hayabusa közösség csoport. Ha gondoljátok csatlakozzatok!:)
Nagyon Köszi! :)
Köszönöm szépen! :)
Azt elfelejtettem mondani nekem is busa volt az elso motorom semmilyen motorom nem volt elotte s hamarabb volt meg a busam mint a jogsim...vicces volt vizsgara menni busaval.. orulok hogy fiatalon nem volt penzem ra..baj lett volna
Nem art persze ha bejarod a masok altal jonak tartott rangletrat, kategoriakat de szerintem ha van eszed es varnak otthon semmi gond nem lesz..
Üdv köztünk
szia
2008 utáni, képet vmikor rakok fel, ilyen mint ez csak víztiszta
Üdv a Clubban!
Helló. Rakhatnál fel képet a plexiről. Az új busára vagy a régire való?
nekem volt,600 euroert vettem hasznaltan usabol,,plusz fényzetettem,,szép,nem lobogott a motor tole,nekem elg volt az urtartalom is,,ezeket nem veheted le,felszereles 1.5 ora max,
2006 os mocimon volt...
Magyarországon is csinál ilyesmit egy ember rendelésre.
Chopperes vonalon láttam már ilyet és nagyon igényesen volt megcsinálva. Színrefújtan, belül bélelve és belső világítással.
Keményen nézett ki. Tökéletesen illeszkedett a motor formavilágához.
Talán ha olyan oldalakon ahol a "pokol kutyái egyesüljetek" életérzés szerint élnek kutakodsz, segítenek.
Üdv..
Megaztán kicsit túl is van már dizájnolva.
+vagy böszme nagy lesz vagy túl sokat vesznek el a görbék a hasznos tárolórészből.
Na igen még adót is kell rá fizetni biztosan....vagy 30 %ot ...felejtős
Posta+afa plusz 100 e ft
Köszönöm!
A videókat meg nézem,amint beértem a melóhelyre
Tisztelem annyira azt a 209 pacit,hogy tudjam kevés vagyok még csak ésszel húzom,meg én inkább túrás vagyok mint versenypályás.Dobozokat szeretnék rá,de valami igényes kinézetűt,kérdezném is ilyennel találkozott már valaki?Neten keresgéltem,de csak egy kósza írást találtam ami szerint kb 1000$ az ára és csak rendelésre csinálnak.Természetesen a világ másik felén és a gyártó cég is elég komolytalan weblappal rendelkezik.
Dehogy olne...kemeny vagy
Üdv

Gratula itt is,nagyon szép motorod van
Tegnap találtam:
Alapok:
http://www.motorinfo.hu/magazin/2013/10/31/motoroz
z_esszel_az_alapok/
Forgalomban:
http://www.motorinfo.hu/magazin/2013
/11/04/motorozz_esszel_a_forgalomban/
Először "csak lassan, szépen, ahogy a csiga megy a jégen". Ráadásul ha ennyire belecsaptál a lecsóba, ajánlanám a Honda (vagy más) vezetési tréningjét, nekem sokat segített. Ahogy Holló írta, idén csak a fórumról három társunkat veszítettük el, nem kell több.
Üdv a Busások között!
"Egy igazi "tanuló" motort sikerült elsőre választanod"..., az -aid legyenek mindig veled!
gratulálunk