Nekem ezzel a viedeóval semmi gondom nincs, csak max annyi hogy túl közel megy a kocsikhoz! Én sem voltam jó gyerek régen, csináltunk mi annyi hülyeséget... Nem vagyok rá büszke, de arra sem hogy ismerem KawaBusát, de ez van mit lehet tenni...
Én azt vártam a videó végén hogy elfogy a "lőszer" a tankból és be kell tolni a benzikútra, na az nagy póén lett volna!
Én is csatlakoznék, de visszatart, hogy nekem már az is túra mire pestre érek Szegedről. Mindenképp menni akarok valamerre hétvégén, és Mátrán agyalok.
Hát nagyon erősen gondolkozom, hogy csatlakoznék SK-ból ha az időjárás és asszony megengedi, de nem tudok ígérni semmit. Ha megjelenek, ott leszek. Persze ha nem zavarok. Max. majd lemaradok itt-ott :D.
atti én csak hülyeségből írtam, hogy gyere hozzánk, mert neked a mátráig be sem melegedik a drágaság. . de ha van kedved....
hamburger.... a hídnál..... 9-kor nyílik.....osztán megyünk repelik józsihoz együtt. . nyitott vagyok....
Ha jó neked ott a shell kúton gyöngyösön mint legutóbb akkor szerintem 11-re ott leszünk! De ha van kedved eljöhetsz ide Pestre is az indulási pontra 10:30 ra. Itt lesz mind két Jani is! A terv Gyöngyös Mátra Sirok Eger és amihez épp kedvünk van! A Mátrát mint ahogyan mindég is szoktuk megmásszuk párszor kanyarvadászunk kicsit még útóljára idén és gó tovább!
Egyebkent nem kellene a babetta..tul gyors lenne a busa utan
De hivjatok nyugodtan senseinek
Gyalogkakukk vagyok mint tee
Én azt vártam a videó végén hogy elfogy a "lőszer" a tankból és be kell tolni a benzikútra, na az nagy póén lett volna!
http://goo.gl/maps/32JBU
hamburger.... a hídnál..... 9-kor nyílik.....osztán megyünk repelik józsihoz együtt. . nyitott vagyok....