Szevasz Barátom! szombat du. még rohantunk ugy 170 km-t a cbr-es Lajos haverommal,utoljára feltoltuk Mátraházára is /hambi+palacsinta!Töksötétben értünk mi is haza!
Szevasz Zorro! Itthon vegyél itt van bőven eladó,mikor neked jó az árfolyam átváltol néhány tízezer ejjurot azt meg is van a Sólyom,legfeljebb amig Te kint vagy majd mi gondját viseljük,nálam biztosan van hely!
Hy Dj!
Hát jövő május környékére gondoltam ha összejönnek a dolgok, de itt Németországban nem könnyű busát venni mert nem sok van, itt a BMW a menő! Legalább is itt a környéken nem sokat hírdetnek, itt még mindíg az a divat, hogy vegyél újat! (Voltam már benn az itteni Suzuki kereskedőnél és nagyon normálisan és kedvesen állnak az emberhez!)
köszi zorro. majd meglátjuk. bár most már nem kell németországba menni, ha az ember jó sok hayabusát szeretne látni egyszerre. már itt nálunk is kialakulóban van egy ütős csapat. jövőre újra ütünk. .
mikor veszel már végre gy busát?
A szívemből beszélsz, öröm olvasni soraidat. Én sem tudnék semmi rosszat mondani a ,,madárkámról". Olyan élményben van részem a nyergében, amit szavakkal nem tudok elmondani. Köszönet ezért KawaBusa-nak, tőle vettem 2012 tavaszán. Ha az Isten megsegít, soha nem adom el. Széles utat mindenkinek!
én nyáron megszívtam a kuplunggal. enyémnek is volt egy kis hangja, de nem fogl. vele. aztán kiesett két csavar, kiszabadultak a rugók és darabokra törtek. szervíz, és most szinte nincs is hangja. ha a tiéd nemrég szedték szét és nem láttak semmi rendkívűlit, akkor egy kis kopás lehet valahol. bár nem vagyok szerelő. egyébként szerintem mindegyiknek van egy kis hangja.
Ma én is voltam kint mert gyönyörű idő volt novemberhez képest(bécsen 20 fok,szélcsend).Viszont megint elkezdte a kuplungom a fura hang kiadását,egyszer már csinálta - elvittem szerelőhöz,szétszedte,nem talált semmit összerakta és megszűnt a hang.valami kerepelés féle hang,ha behúzom a kuplungkart akkor elhallgat,de amint kiengedem elkezdi megint.19 000 van a motorban,15nél szedték szét azt mondta a srác hogy úgy néz ki mintha vadonat új lenne,sehol semmit nem talált ami okozhatta volna.Valami ötlet?nem akarom szétszedetni megint,viszont akkor meg egész télen ezen fogok agyalni ha nem derül ki....
Kinn jóval olcsóbb?
Gondolkoztam rajta, hogy otthon vegyek vagy itt, de itt talán nem rántják le annyira az embert pénzel, mint otthon!
Nem valo neked ilyen komoly motor...
Javaslom vegyel egy gs 500 suzukit talan azt meg te is elnavigalod..
Hát jövő május környékére gondoltam ha összejönnek a dolgok, de itt Németországban nem könnyű busát venni mert nem sok van, itt a BMW a menő! Legalább is itt a környéken nem sokat hírdetnek, itt még mindíg az a divat, hogy vegyél újat! (Voltam már benn az itteni Suzuki kereskedőnél és nagyon normálisan és kedvesen állnak az emberhez!)
mikor veszel már végre gy busát?
http://youtu.be/uhUbxjwawUE
Csak a tényekről írtam, de köszönöm! :)
a kuplung csapágya lehet a ludas ( enyémnek is szól egy picit) azt nézték?
Pest megyében, pécel közelében lakik valaki? akit akár busa kawa bringázás érdekelne? vagy egy kávé a kúton, vagy hasonló?
A szívemből beszélsz, öröm olvasni soraidat. Én sem tudnék semmi rosszat mondani a ,,madárkámról". Olyan élményben van részem a nyergében, amit szavakkal nem tudok elmondani. Köszönet ezért KawaBusa-nak, tőle vettem 2012 tavaszán. Ha az Isten megsegít, soha nem adom el. Széles utat mindenkinek!