Nézd meg mikor melegítés után visszahűl a blokk, hogy mennyi vízzel van több a kiegyenlítő tartályban és mennyi levegő lett a hűtőben! Mert ha pont annyi hiányzik a hűtőből, mint amennyivel több víz van a kiegyenlítő tartályban, akkor levegőt dolgozik valamelyik henger a hűtőrendszerbe! Amit úgy a legegyszerűbb megállapítani, hogy leveszed a jobb oldali idomot és hideg motornál tele töltöd a hűtőt és a kiegyenlítő tartály szintjét beállítod minimum vagy maximum szintre és elkezded járatni a motort, míg többször ki-be kapcsol a ventilátor és közben figyeled a kiegyenlítő tartályt, hogy buborékol e a víz!? Az elején buborékolhat a tartály, mert a hűtő túlfolyó csövéből, ahogy melegszik a víz jöhet levegő, míg meg nem telik vízzel a hűtőből...! De mikor már teljesen üzem meleg a motor, akkor már nem kerülhet levegő a rendszerbe, míg ismét le nem veszed a hűtősapkát!
Ha adsz egy elérhetőséget, akkor beszélhetünk róla bővebben!
Holnap viszem a nagyot szerelőhöz,rákukkantanak a vezérműláncra,meg a feszítőre.Meg fagyállócsere lesz!
Pénteken már hatalmamba fogom venni
Éppen ideje lesz
Ferikém! Segédmotoros csak akkor lett volna ha te is eljössz! Gondoltuk is, hogy hívunk de féltünk nem tudtad volna tartani a tempót! Itt senki nem versenyezni jött hanem túrázgatni enni, inni, jókat beszélgetni! Király nap volt 450 km volt a vége nekem! A túráról a videókat küldöm priviben fiuk!
Te szerelő vagy?
Petróleum,fogkefe,és ecset.
Ha adsz egy elérhetőséget, akkor beszélhetünk róla bővebben!
Holnap viszem a nagyot szerelőhöz,rákukkantanak a vezérműláncra,meg a feszítőre.Meg fagyállócsere lesz!
Pénteken már hatalmamba fogom venni
Éppen ideje lesz
Ez nem a riga? A foton..
Nagyon el voltál tűnve
Ma lemostam a láncot,és a hátsó felnit
Ügyes voltam?
Ez gopro hero sport, csak van meg kb 10fajta felfogatas is hozza gyarilag..
Van köze hozzá
Amúgy nem az enyém,csak megkértek hogy ide oda tegyem fel.
Nekem nem kell ilyen,jó arra a telefon is
egyébként neked is megvolt az én számom. .
remélem azért nincs harag?
ui:
Ha valakit érdekelne itt Balatonlellén eladó eme GoPro kamera,egy fényképész emberkétől!
55 ezer ft.
Érdeklődni: dolcezig@gmail.com