Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, csak "szerencsétlen"!
MiaMano.
Te szerelő vagy?
Köszi

Petróleum,fogkefe,és ecset.
Nagyon csecse lett, mivel suvickoltad ilyen szép tisztára a felnit, meg a lánckereket?
Már beszélgettünk e-mailba! birka1001@gmail.com
Nézd meg mikor melegítés után visszahűl a blokk, hogy mennyi vízzel van több a kiegyenlítő tartályban és mennyi levegő lett a hűtőben! Mert ha pont annyi hiányzik a hűtőből, mint amennyivel több víz van a kiegyenlítő tartályban, akkor levegőt dolgozik valamelyik henger a hűtőrendszerbe! Amit úgy a legegyszerűbb megállapítani, hogy leveszed a jobb oldali idomot és hideg motornál tele töltöd a hűtőt és a kiegyenlítő tartály szintjét beállítod minimum vagy maximum szintre és elkezded járatni a motort, míg többször ki-be kapcsol a ventilátor és közben figyeled a kiegyenlítő tartályt, hogy buborékol e a víz!? Az elején buborékolhat a tartály, mert a hűtő túlfolyó csövéből, ahogy melegszik a víz jöhet levegő, míg meg nem telik vízzel a hűtőből...! De mikor már teljesen üzem meleg a motor, akkor már nem kerülhet levegő a rendszerbe, míg ismét le nem veszed a hűtősapkát!
Ha adsz egy elérhetőséget, akkor beszélhetünk róla bővebben!
A Riga erősített változata

Holnap viszem a nagyot szerelőhöz,rákukkantanak a vezérműláncra,meg a feszítőre.Meg fagyállócsere lesz!
Pénteken már hatalmamba fogom venni
Éppen ideje lesz
Persze eltuntem..a motorombol hungaroringen elmenyauto lesz... de azert a teszteket nagyon varom
Ez nem a riga? A foton..
Na

Nagyon el voltál tűnve
Ma lemostam a láncot,és a hátsó felnit
Ügyes voltam?
Ugyanilyenem van repi
Ez gopro hero sport, csak van meg kb 10fajta felfogatas is hozza gyarilag..
Láttam a gyári dobozát,és a számláit is
Van köze hozzá

Amúgy nem az enyém,csak megkértek hogy ide oda tegyem fel.
Nekem nem kell ilyen,jó arra a telefon is
Hát ez a kamera nem egy mai darab az tuti és a Go-pro hoz sincs sok köze! Szerintem!
ez melyik évben készült? . a kép nélkül is sorry. .
egyébként neked is megvolt az én számom. .
remélem azért nincs harag?
ui:
Józsinak!
Oké!Csak az én hozzászólásomra válaszoltál!
Hát tőled az biztos, de egyébként előbb csak Józsival viccelődtem!
Látod "kollega" ezért nem hívtunk Téged a böhöm nagy 1000-es gépeddel mert ugy is kilógtál volna a sorbol,főleg kulturálisan és agyilag!
Bővebben?
Helló.
Ha valakit érdekelne itt Balatonlellén eladó eme GoPro kamera,egy fényképész emberkétől!
55 ezer ft.
Érdeklődni: dolcezig@gmail.com
Legyen így Feri! Én mindent félretéve szívesen veszem ha legközelebb te is velünk tartasz!
Józsikám, legközelebb elmegyek, a nagyon picike 1000-es segédmotorommal, de várjatok meg majd mindenhol, nehogy lemaradjak! :)
Ferikém! Segédmotoros csak akkor lett volna ha te is eljössz! Gondoltuk is, hogy hívunk de féltünk nem tudtad volna tartani a tempót! Itt senki nem versenyezni jött hanem túrázgatni enni, inni, jókat beszélgetni! Király nap volt 450 km volt a vége nekem! A túráról a videókat küldöm priviben fiuk!