A gyári Suzuki patent 450Ft/db a Suzukinál!
Az utángyártott ami teljesen megegyezik vele 70Ft körül van,ahogy Öcsike is írta!
Még ha nem is bír annyit akkor is 6db-ot kapsz egy gyári árán!
Ismerem őket,egyetértek!
Tóth Balázst ismerek,ő szintén barcsi,de külföldön dolgozik,ha egyről beszélünk!
Taszárra még nem jutottam el egyik évben sem,de talán jövőre!
Kellett sajnos
De bosszantó a dolog! ha jó idő lesz holnap, akkor megyek vele, és figyelgetem! esetleg kipróbálom másik hűtősapkával is! Bár a nyomás meg van benne, mert a hűtő csövek felkeményednek ha elérte az üzemi hőfokot!
Lehet, hogy csak nagyobb terhelés alatt dolgozik bele valamelyik henger a víztérbe?
Ezek a leg bosszantóbb hibák , mikor az ember csak találgat, miközben vakarja a fejét és azon gondolkozik, hogy melyik ujjába harapjon, a ~30ezresbe, vagy a ~150ezresbe...?!
Foggalmam sincs mi lehet a vassal, valami kiszabott anomália van a hűtőmbe! miután beszéltünk, megcsináltam mégegyszer a melegítést, és nem volt baja! Szépen dolgozott a hűtő, nem buborékolt a tartályba, nem forrt fel a víz! A felesleg kifolyt a tartályba, és hidegen szépen visszaszívta! Úgy működött ahogy kell.. így nem értem mi baja lehet! Am ez a vízfogyás jelenség csak nagy tempó után jelentkezett! pl pénteken Pest-Zamárdi pályán 220 átlag 7dl víz, vasárnap, Kecskemét-Szeged 240-átlag 5dl víz
Mondják sokan a hengerfejet, pl itt is a szervíz, de nem akarom elhinni!
Az utángyártott ami teljesen megegyezik vele 70Ft körül van,ahogy Öcsike is írta!
Még ha nem is bír annyit akkor is 6db-ot kapsz egy gyári árán!