Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári Suzuki patent 450Ft/db a Suzukinál!
Az utángyártott ami teljesen megegyezik vele 70Ft körül van,ahogy Öcsike is írta!
Még ha nem is bír annyit akkor is 6db-ot kapsz egy gyári árán!
Én a helyi autósboltban vettem.Suzuki autó patent
70 forint darabja
A lángautónál biztos van, de gondolom a Bárdinál, BGMnél, Unixnál is kapsz....egy kutya mind.
Ilyen patentokat hol tudok szerezni?
Erre az időszakra csinálj belőle B-kinget!
Még nem, de unom már le-fel szerelgetni az idomot!
Mizu a hűtőben, bele kukkantottál már?
rendben, valamelyik délután.
Ismerem őket,egyetértek!
Tóth Balázst ismerek,ő szintén barcsi,de külföldön dolgozik,ha egyről beszélünk!
Taszárra még nem jutottam el egyik évben sem,de talán jövőre!
Barcsról a Kilics Zoli,és a Szigecsán Csaba osztálytársaim voltak a mentőszakápolói suliban Pécsen
Rendkívüli pacsirták voltak
Tóth Balázs.
Azt hittem az osztálytársad volt.
Sajnos csak az egyik fülem figyelt rá,meg a fél agyam

Remélem jövőre május 1-én Taszáron összefutunk
Ezt örömmel vettem!
Milyen Balázs ha megkérdezhetem?Szerintem nem rám gondolt,van Barcson még 2 busa az enyémen kívül!
Természetesen nem zárt körű

Épp most jövök a Tóth Krisztiántól,a Balázs mondta hogy ismer egy busást,szerintem rólad mesélt
Na,ez nagyon jó
Balatonlellén lakok,gabenn Fonyódon

Somogyszil nincs annyira messze innen,nagyon szép falu,sokat jártam arra régen!Szépek a fenyőfák az utak mentén
Kellett sajnos
De bosszantó a dolog! ha jó idő lesz holnap, akkor megyek vele, és figyelgetem! esetleg kipróbálom másik hűtősapkával is! Bár a nyomás meg van benne, mert a hűtő csövek felkeményednek ha elérte az üzemi hőfokot!
Lehet, hogy csak nagyobb terhelés alatt dolgozik bele valamelyik henger a víztérbe?
Ezek a leg bosszantóbb hibák , mikor az ember csak találgat, miközben vakarja a fejét és azon gondolkozik, hogy melyik ujjába harapjon, a ~30ezresbe, vagy a ~150ezresbe...?!
Lehet, hogy az AC pumpa a hűtőre van rákötve és egy vízhajtású motort működtet?
Mióta nálad van kellett már benzint tankolni...?
Foggalmam sincs mi lehet a vassal, valami kiszabott anomália van a hűtőmbe! miután beszéltünk, megcsináltam mégegyszer a melegítést, és nem volt baja! Szépen dolgozott a hűtő, nem buborékolt a tartályba, nem forrt fel a víz! A felesleg kifolyt a tartályba, és hidegen szépen visszaszívta! Úgy működött ahogy kell.. így nem értem mi baja lehet! Am ez a vízfogyás jelenség csak nagy tempó után jelentkezett! pl pénteken Pest-Zamárdi pályán 220 átlag 7dl víz, vasárnap, Kecskemét-Szeged 240-átlag 5dl víz
Mondják sokan a hengerfejet, pl itt is a szervíz, de nem akarom elhinni!
Asszony pajtás nem hajlandó Szegedre költözni, így hát ha "Mohammed nem megy a hegyhez..." szisztéma van...
Ha van valami újabb fejlemény a vassal, akkor kérlek tájékoztass valamilyen módon!
Az kb 90km-re van tőlünk!(25perc)
Hogy esett somogyra a választásod?
Akkor jövőre szervezkedhetnénk!
Én Somogyszilbe költözöm, valószínű jövőhéten!
Helló Birka1001!
Én Barcson lakok!
Hova tervezed a költözést?
Merre laksz amúgy? Én most tervezem Somogy megyébe költözésemet! Tehát 8an lennénk ott busmanok