Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy aki nem busával jön,az lemarad
Mi nyáron Jani barátommal megcsináltuk ezt,Én Jászberényből Ő Csepelről,reggel 8-tol mentem este 8-ig 750 km-t de ugy hogy a Bp.-Pécs 230-230 km-t pályán téptük végig mint az állatok 200 alatt alig mentünk,a tank nem volt elég 200 km-re sem és a maradék idő futotta a TV toronyra,Orfűre,Siklosi várra.
Ezt a táv egy nagyobb csapattal min. 14-16 óra,ha pályán mész,ha a 6-oson még több!
De tőlem mehetünk,csak korán kell indulni!
a busa túrán mikor leváltam a maradék csapattól,erre beszéltük meg a tavaszi gurulást
Pécs és környéke !
Sziasztok ! találtam 1-2 túra tippet :)

http://www.vaslovasok.hu/cikke...
Én is toltam ugy 50 km-t itt a környéken ebéd után,de 280-nál nagyon csíp a szél .
Utána inkább elmentünk korcsolyázni!

itt is mükodik a dolog korulottem vonzom a solymokat korem,akarmerre utazok mindig beléjuk botlok,poznan ucsorognek,vagy epp igy szerzek ismerosoket..
koszi az infot,a kepeket,igy mar ertheto DOLOG,,dolgozom az ugyon,mar felvettem a kapcsolatot a "main Dealerrel" orvosolni fogjuk a problemat
udv es meg 1 x koszi
Ma gurultam is egy rövidet. @va hideg volt. A Sólyom+ befickózott, amíg öltöztem! http://www.sportmotor.hu/motor...
Dehogy csak meglepodtem
En is onnan vettem s az osszes gumit is
Szerintem azért ér neked hozzá, mert az emelő adapterének rögzítő csavarját használod emelőszemként, és így az adapter villája közvetlen a lengőkarnál emel...! Ha emelőszemet használnál, akkor jó lenne az adapter is a helyes pozicióban, mert az emelőszem úgy van kialakítva, hogy kb. 1cm-ert eltartja a lengőkar oldalától az emelő adapterét és így nem megy be a lengőkar alá...!
Szerintem vegyél hozzá emelőszemet, mert így egyfolytában csavaró erőhatásnak van kitéve az emelőkeretben az adapter és közel sem bír akkora terhelést, mint normál esetben!
Valahogy így kéne kinéznie...
elegedett vasarlo vagyok....
nem szabad leirnom mit hol vettem es hogy mennyire jo?
Hello
Ez motorgumizala egy reklam..
ugy is probaltam,akkor meg annyira kozel volt a villahoz hogy le emelte az a hosszu resz,igy meg rajta van,es alatta,,es ha szinten csak megforditottam hamar lepattant a segge! fraszt is kaptam! ahogy elorol ra emeltunk,mind ennek ellenere lehet igazad van,de igy jobban all az alvanyon mint forditva,,nekem igy volt megnyugtatobb,megrangattam ra ultem,ott maradt
...amúgy nagyon szép gép és jól mutat az emelőkön!
Nekem is ilyen emelőkön alszik a motor, csak a hátsó nem forgatható.
Én is csak ajánlani tudom mindenkinek őket!
Én a helyedben a hátsó emelőben az adaptereket sűrgősen összecserélném a jobb-bal oldalt, mert így elég meleg ahogy áll!
A fekete gumi, ami az adapter villáján van, az a lengőkart védi a sérüléstől, nem az emelőszemet..., és a terhelés az adapter tengelyvonalához minél közelebb kell hogy essen...!
Bocs az okoskodásért, csak jótanácsnak szántam!
mindenkinek csak ajánlani tudom,minden nagyon szuper!
Az Angel-monster kinyujtozva veszeli at a telet!
motorgumizala.hu
Elado börkabát 56-0s szerintem inkább54-es! Szakadás mentes25000ft-ér!
Igy igaz
Tukorbol is tudom csinalni
magadon gyakorolsz?
Hijjal fel elmondom hogyan kell pelenkat cserelni...
basszus hogy ez nem jutott eszembe
Akkor a mai masodik tanacsom..
Ne haza vidd az uj csajt
( Ez meg ingyen volt,de a 3. egy colaba fog kerulni )
ezt én is tudom
de valamit csak kellene mondanom ha hazaviszek egy új csajt
mert azt hogy az új takarítónő,kis eséllyel veszi be