Üdv Uraim! Ma turáztunk egy kicsit 470 km lett a vége Nekem!
Repelik Józsi és Dózsai Jani barátaimmal és még 2 "kollegával"!
Nagyon király idő volt,sajnálhatja aki nem jött el!
Néhány fotó a csapatrol!
Bocs, hogy csak most írok, de felületesen néztem meg a hozzászólásokat.
Itt az e-mail:
nzxx@freemail.hu
Ja és ma elhozta AngelT megmutatni a gépét, és ki is próbálhattam. Hát nem semmi ez a BUSA az tuti. Te is Szászvárról vetted a tiédet, ha jól tudom. Ezt akkor nem nézted?
A fokozatkijelző hibátlan, a busa se állt le azóta! 1000 köszönet!
A melegedést viszont víz hiánya okozta, amit viszont nem értek! Lefolyni lefolyik a kiegyenlítő tartályba, viszont vissza nem bírja szívni! A termosztátnak semmi baja! A hűtösapka jó!
Valakinek van e tapasztalata prop tech es fokozatkijelzős Speedboxról? Holnap ha az idő is úgy akarja rakatok egy szettet a busába., és kíváncsi vagyok ki mit tapasztalt az ilyen tiltás oldókról!
Csodálkoznál milyen "gyors" tud lenni egy CRF 100-as! Most voltam terepmotorozni Hondáéknál, nagyon kemény volt. A busán 900 km alatt nem fáradtam le ennyire mint ott egy óra alatt :D. Nincs benne 10LE, de lazán ledob ha rosszul ülsz rajta.
Repelik Józsi és Dózsai Jani barátaimmal és még 2 "kollegával"!
Nagyon király idő volt,sajnálhatja aki nem jött el!
Néhány fotó a csapatrol!
Bocs, hogy csak most írok, de felületesen néztem meg a hozzászólásokat.
Itt az e-mail:
nzxx@freemail.hu
Ja és ma elhozta AngelT megmutatni a gépét, és ki is próbálhattam. Hát nem semmi ez a BUSA az tuti. Te is Szászvárról vetted a tiédet, ha jól tudom. Ezt akkor nem nézted?
Kurvara kivancsi vagyok ra
A melegedést viszont víz hiánya okozta, amit viszont nem értek! Lefolyni lefolyik a kiegyenlítő tartályba, viszont vissza nem bírja szívni! A termosztátnak semmi baja! A hűtösapka jó!
Én viszem a benzintyúkomat is! Hozhatod te is a tiéd legalább eltraccsolnak ott!
Gyere hazafele itt még nyár van a hétvégén!
Nekem is Prop-tech fokozatkijelzőm van, és minden más is az övék a Busámon!A fokozatkijelző tökéletesen működik! Csak ajánlani tudom!