Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"enyhén" irígykedem ... ! (Anyával pancsizunk! ... no motor ... )
szép nap és jó csapat volt, köszi nektek. . egy párszor megmásztuk ma a mátrát. hibátlan volt.
Repelik Józsi, már megint segédmotoros (Hayabusa) találkozót szerveztél, ejnye-belyne!
A többi!
Üdv Uraim! Ma turáztunk egy kicsit 470 km lett a vége Nekem!
Repelik Józsi és Dózsai Jani barátaimmal és még 2 "kollegával"!
Nagyon király idő volt,sajnálhatja aki nem jött el!
Néhány fotó a csapatrol!
Öcsike!

Bocs, hogy csak most írok, de felületesen néztem meg a hozzászólásokat.
Itt az e-mail:
nzxx@freemail.hu

Ja és ma elhozta AngelT megmutatni a gépét, és ki is próbálhattam. Hát nem semmi ez a BUSA az tuti. Te is Szászvárról vetted a tiédet, ha jól tudom. Ezt akkor nem nézted?
Azert beszaras lesz hogy egy 500kilos autoban van a 240 loeros busa motor gyorsvaltoval stb stb
Kurvara kivancsi vagyok ra
Nem akarlak ilyesztegetni, de nekem is volt hasonló problémám, ami azóta szerencsére orvosolva lett...!
A fokozatkijelző hibátlan, a busa se állt le azóta! 1000 köszönet!
A melegedést viszont víz hiánya okozta, amit viszont nem értek! Lefolyni lefolyik a kiegyenlítő tartályba, viszont vissza nem bírja szívni! A termosztátnak semmi baja! A hűtösapka jó!
Az igert tesztelest a hungaroringen behajtom..
Ilyen lesz belőle!;-)
Jó helyre került a mocid, kezeskedem érte
Józsi ! van egy eladó Busmanom narancs metál ja és nem gyenge a vas ,olyan Prop-tech féle!
Sziasztok vadak Na milyen a fokozatkijelző, a moci jól működik vagy le áll most is?
bartokatosz!

Én viszem a benzintyúkomat is! Hozhatod te is a tiéd legalább eltraccsolnak ott!
Igen ez az indulási pont!
Zorro!

Gyere hazafele itt még nyár van a hétvégén!
birka1001!

Nekem is Prop-tech fokozatkijelzőm van, és minden más is az övék a Busámon!A fokozatkijelző tökéletesen működik! Csak ajánlani tudom!
Valakinek van e tapasztalata prop tech es fokozatkijelzős Speedboxról? Holnap ha az idő is úgy akarja rakatok egy szettet a busába., és kíváncsi vagyok ki mit tapasztalt az ilyen tiltás oldókról!
Baszki itt meg nappal a csúcs hőmérséklet 4 fok és este fagyhat!
Ma azt hallottam a rádióba, hogy 25 fok is lehet Szombaton! Igazi Mátrai időjárásra számíthatunk! Aki csak tud csatlakozzon hozzánk!
én is most szereztem be nemrég egy hayabetát de nem bírok vele betelni,ehezképest a Busa egy kezesbárány,ez valami megszokhatatlan
Csodálkoznál milyen "gyors" tud lenni egy CRF 100-as! Most voltam terepmotorozni Hondáéknál, nagyon kemény volt. A busán 900 km alatt nem fáradtam le ennyire mint ott egy óra alatt :D. Nincs benne 10LE, de lazán ledob ha rosszul ülsz rajta.