Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen
ha a csütörtök jó lenne jó lenne
10-11 felé....
Mi a helyzet jössz jövő héten?
Itt csak egy lokôtô van..
Jó reggelt lókötők!
A vereben van...ugy hivjak a sorgyarban zorro der madjare bandit
Hàt ùgy szòlt a hìrdetés ha tudsz olcsòbban akkor az àr megegyezès tàrgya és én tudtam... hàt ìgy....
Alkudni?! Azt meg hogy sikerült?
Én is tőlük vettem a DID láncot, lánckereket, szűrőket stb. (és még alkudni is tudtam! )
És gyorsan ki is hozták házhoz kocsival, szóval tényleg jók a srácok, én is csak ajánlani tudom őket!
Szívesen!

Én a 18 ezres szervizhez szükséges dolgokat tőlük rendeltem, minden rendben volt Csak ajánlani tudom őket!
Köszi!
Hosszas Net-en való kotorászás után én is pont tőlük akartam rendelni, mert náluk vannak a legjobb árak amit eddig találtam!
Most két hétig minden DID lánc árából az akciós áron felül további 5% kedvezményt adunk, így a listaárnál most akár 40%-kal olcsóbban vásárolhatsz prémium kategóriás DID láncot motorodra!
A kedvezményhez rendeléskor a megjegyzés rovatba feltétlen írd be, hogy "DID lánc AKCIÓ", ellenkező esetben a kedvezmény nem jár! Telefonos és e-mailes rendeléseknél szintén nem érvényesíthető a kedvezmény, csak webshopos megrendelés esetén!
Az akció 2013.09.20-2013.10.06-ig tart!

http://motoralkatresz.eu/motorok/
Na ugyee
Szia,
Nekem volt. Innen rendeltem:
http://www.ekchain.hu/contact....
Kb ugyanúgy szakaszosra tudott nyúlni, mint az előtte levő DID.
Km-ben sem bírt sokat. 35e km körül volt, ha jól emlékszek.
Mondasz valamit... lehet ezért dolgozok sör gyárban!
A szakma valasztja ki az embert...
Azert lettel lòkötő
Még a végén kiderül, hogy ez az első hayabusád csak van valami szín aberációd és ezért festeted át mindíg!
Ha bár ahogy szakmát választottál ezen se csodálkoznék...
Ezt a motort egy elet is keves kimotorozni...
Ugyhogy csak papasan..raerunk
Azzal nem lesz jobb es motorozni sem tanulsz meg.
Szint valt a busam..
Ez mar rosszul hangzik.
Mas a terv de majd elgondolkozok rajta
Akkor neki allhatsz faragni.
Mar nem elado..
Mivel eladod a motort, masra gondoltam.