Ma felkerült a gyorsváltóm! Eszméletlen jó lett! A gumiim a jövőhéten érkeznek! De nem túra lesz csak szólok!
Busások!
Ha gondolod vasárnap jó vagyok egy gurulásra! Akár ki is égethetem a rendszered ha gondolod? Úgy is el van lustúlva az a jószág! Ígérem vigyáni fogok rá! (A te felelőségeddel!)
üdv. ahogy a barátom bartokatosz is írta már 6000 körül letekertem conti road attack hátsóval és még nem volt bajom vele. nem favorizálom, mert ettől sokkal jobb gumik is vannak. most ez van, ezt használom. egyébként elég tempósan használom, sőt többször is megvolt már az 1/3 mach is , aztán pályáztam is vele, melynek folyamán oldalidom karistig fektettem és még nem csúsztam meg vele. felesleges ezen a témán lovagolni. ez is olyan, mint a nők mindenkinek megvan a favoritja.
Amire én használom tökéletesen megfelel a célnak! Én nem pályázok nem gyorsulgatok mint mások én csak tempósan élvezem, hogy 4 esetleg 5 Országon át is motorozom! Sokan mint te is ki gurultok a pályára 400 méteren gyilkoljátok a mocit arra kell is a sport gumi! De nekem minek?
Ja, és nézzétek meg gyárilag milyen gumival szerelnek egy 08-as busát!
Biztos hogy nem túra gumival "BT 015", de itt előbb senki nem beszélt a slick gumiról, amit én sem tennék fel útcára, mert nincs értelme! De mi baja van egy BT 016, vagy egy Pilot Power-nak, vagy egy super-corsanak! De azért egy túra gumi (PL. Dunlop VP2) az nem egy 200 le motorra való, akár ki is,akár mit mond!
Valóban meddő vita!
Az hogy ki milyen gumit tesz a gépre a saját motorozási stílusától függ illetve hogy mire használja a vasat!
Én kirándulok tempósan haladok nem őrült módjára az xx-el ezért pilot road 2ct használok.Aki úgy közlekedik az vegyen sportgumit vagy slicket a vasra.
Amit Ő biztonságosnak tart!
Anno én is vettem slicket de ma már túrázáshoz nem vennék!
Lehet , hogy csak én nem értem , de mit "KARISTOLTÁL" meg ?
Vasárnappal, hogy álltok?
Busások!
Ha gondolod vasárnap jó vagyok egy gurulásra! Akár ki is égethetem a rendszered ha gondolod? Úgy is el van lustúlva az a jószág! Ígérem vigyáni fogok rá! (A te felelőségeddel!)
És én vagyok a Hülye!
Biztos hogy nem túra gumival "BT 015", de itt előbb senki nem beszélt a slick gumiról, amit én sem tennék fel útcára, mert nincs értelme! De mi baja van egy BT 016, vagy egy Pilot Power-nak, vagy egy super-corsanak! De azért egy túra gumi (PL. Dunlop VP2) az nem egy 200 le motorra való, akár ki is,akár mit mond!
Ha túra gumi akkor tessék!
Busások hagyd a fenébe!
Az hogy ki milyen gumit tesz a gépre a saját motorozási stílusától függ illetve hogy mire használja a vasat!
Én kirándulok tempósan haladok nem őrült módjára az xx-el ezért pilot road 2ct használok.Aki úgy közlekedik az vegyen sportgumit vagy slicket a vasra.
Amit Ő biztonságosnak tart!
Anno én is vettem slicket de ma már túrázáshoz nem vennék!