Nekem K8-as fejidom kéne, akár a légbeömlők nélkül. Fivenak állítólag volt, csak ő meg eltűnt... Ha valakinek van, szóljon, jó akármilyen színben, mert festésre menne, előtte meg műanyagig le az eredeti!
Én ugyan csak kedden leszek busa tulaj, de volt már egy pár spray a kezembe! A legjobb a valvoline volt! Gyorsan rászáradt és semmit nem csapkodott össze! A legszarabb amit használtam az meg a motul volt, azt még másnap is ledobta!
Tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabb hayabusa tulajoktól.
kb. 2 hete hajtok egy 2002-es hayabusát és hamarosan kifogy a láncspray(motul factory line) amit olyan 250-300 km-ént kell fújni és elég drága. Szóval ki milyet ajánl? Állítólag a MOL elég tartós. Esetleg castrol? üdv. Gaben
Beszerelve a szett és kényelmesen elfér nem nyomja a fülem és a mikrofonhoz sem ér a szám.Hibátlan bele könnyen párosítható és kezelhető,holnap teszt milyen menet közben és akkor leírom azt is.
Grat, tényleg jó lett!
Gurulás?
Elvonási tüneteim vannak már :)
Holnap diplomamunka védő vizsga, hétfőn államvizsga, közben szombaton legénybúcsúba kéne mennem, jövő szombat lagzi :). Fogalmam sincs mikor, de megoldjuk. Ki kell próbálni a dobozt!
Elég olcsón sikerült szereznem bár heggesztettem és festettem is. Amit látsz rajta az full fényezés semmi matrica. Kell segédváz is és egy hátsó ülés. Többi passzol.
2200 ft 400milis. Van még pár kartonnal ha kell....
Tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabb hayabusa tulajoktól.
kb. 2 hete hajtok egy 2002-es hayabusát és hamarosan kifogy a láncspray(motul factory line) amit olyan 250-300 km-ént kell fújni és elég drága. Szóval ki milyet ajánl? Állítólag a MOL elég tartós. Esetleg castrol? üdv. Gaben
Beszerelve a szett és kényelmesen elfér nem nyomja a fülem és a mikrofonhoz sem ér a szám.Hibátlan bele könnyen párosítható és kezelhető,holnap teszt milyen menet közben és akkor leírom azt is.
Gurulás?
Elvonási tüneteim vannak már :)
Holnap diplomamunka védő vizsga, hétfőn államvizsga, közben szombaton legénybúcsúba kéne mennem, jövő szombat lagzi :). Fogalmam sincs mikor, de megoldjuk. Ki kell próbálni a dobozt!
Én tudom miből lett úgy hogy le a kalappal...
Grat hozzá jó lett.......
Gratula!
Hátsó rész cseréjéhez, mennyi mindent kellett módosítani?