Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon állat lett.Ilyenre szeretném én is, de nem álltam neki.Mennyiért lehet hozzájutni egy faridomhoz?Alakítani kell, vagy felmegy a régi idom csavarok helyére?
Sziasztok!
Rég jártam itt tegnap éjjel értem haza az árvíztől.
Jocee jó lett a doboz gratu! Mikor gurulunk?
Az enyém is elkészült ma ilyen lett:
Pfff
Az a helyzet, hogy a VTN- nél a karbonozást az öcsém intézte, mert én külföldön dolgozom. Igazából ha "hagyományos"karbon mintázatot szeretné akkor csak két mintából lehet választani(ha jól tudom). De a legegyszerűbb ha írsz nekik egy árajánlat kérő mailt, amihez csatolsz pár képet az alkatrészekről (én is így csináltam). Én abszolút csak ajánlani tudom őket. Első osztályú lett a végeredmény, és nem is sokkal drágább mint a karbon matricáztatás. Ja és a matricánál jóval tartósabb a technológia.
Sajnos nem tudok menni, családi program lesz és nem tudok kibújni alóla.De lélekben veletek gurulok.
EMLÉKEZTETŐ !

Gurulás Andry gyógyulásáért!

Szeretettel meghívok mindenkit aki ANDRYT BARÁTJÁNAK TEKINTI hogy tartson velünk június 15.-én
Találkozunk fél 10-kor a Lurdy ház parkolójában indulás 10 óra 00 perc:
úti cél:
Szentendre, Dobogókő ,Visegrád, üvegtigris ,Budapest
feliratkozni nem kell!
Listát írni nem kell!
Aki úgy érzi jöjjön oda
Felkerült a doboz, a Givi E250 platni tökéletes (benne a féklámpa csati lehetőség is). Ha valakit érdekelne az egyenesbajnokságokon kívül egy kis túra szemlélet akkor itt vannak a képek:
Jaj! Teljesen elérzékenyültem! Ezt biztos rólam írtad?
Szia

Igen igy van ago tepte a keveske hajat...
Ahonnan en indultam volna ott szinte vegig esett Ugyhogy ezt most kihagytam
Majd legkozelebb. .
Szia Kawabbusa!
Nem jöttél szombaton Tökölre, meg ittunk volna valamit! Egri Gabi barátunk ott volt, 1 lett superstreetben, Ágót ütötte ki a döntőben a D1000+ Busájával, 9.59 volt Gabi legjobb ideje!
Üdv!
Tudom, nekem aztán végképp semmi keresni valóm ebben a topicban, a kis libakergetőmmel, de annyira tetszett a hsz-ed, hogy .....
Ja, nem mellékesen Busások is megmondja a frankót!
Széles utat Nektek!
Dehogy is 314, csak 220, hová jöhet a kis 1000-es motorom egy nagy 1300 cm3-is régi Busához!
Ha picit utána néznél Repi eredményeinek vagy olvasgatnál más fórumokat is és látnád miket írnak róla nem lenne ilyen nagy az arcod! Mindenki jó fejnek tartsa nem néz le senkit tiszteletben tart minden motoros társat! És ahol tud segít mindenkinek! Te idejöttél beugattál neki-nekem nagyon csodálkozom, hogy ilyen nyugodtan fogadta!
Részemről a téma lezárva!
Mr.
Nikoletta a neve. üdvözlettel.
Figyelj barátom.Semmi bajom nincs veled, hiszen nem is ismerlek.DE...Kicsit olvasgattam más fórumokon a régebbi bejegyzésekből.Igazán elhúzhatnál erről a topicról is, ahogy a többiről tetted.Itt sem kíváncsi senki arra hogy mekkora egyeneskirály vagy és mekkorát gyorsulsz pályán a kurva sok lóerős motoroddal.Ezzel a témát részemről lezártam, válaszra nem tartok igényt.Üdv: Pupos
Szia feri
314? Jol tudom?
Gratula!
Busások!
Semmi harag semmi gond, ha az utcai vagy autópálya verseny valakinek sokkkk, akkor Augusztus 20. végsebesség verseny Kunmadaras 1500 m, el kell jönni és ki derül az igazság, már ott sok ember nagyot csalódott a motorjában, én még soha, meg is nyertem már 3-szor!
Legalább megrendeli nekünk a kaját
ÁÁÁÁ! Lehetséges, hogy már ő rég megteszi a kijelölt útvonalat mire mi odaérünk!
Szerintem hívjuk el a következő busa túrára.
akkor én vagyok, lebuktam:D
Ha egy fekete lyuk gravitációs mezejébe került bolygó sebességéhez hozzáadod Chuck Norris rugását, akkor megkapod feri gixxere tempójának egyhatodát. Csak hogy tudd, drága barátom! De mindez csak a 400 méterre igaz, mert utána akkora tempót ér el, hogy dimenziót ugrik. :)

Szerintem ez a csávó nem is létezik. Ilyen ember nincs, pláne negyven felett. Vagy valami igen komoly szocializációs probléma lehet a háttérben. Vagy az is lehet, hogy én nem létezek. Akkor csak abban bízhatok, hogy ez a pokol, mert ha a menny, akkor gáz, bameg! :)
pedig hasonlít