Gondolom ők azok akik miatt nem merek kinézni a kocsik mögül az egysávos részen, ne hogy középen megérkezzenek 300-al!
De pontosan nem tudom kikről van szó, de egyszer az egyik drága versenyző úgy gondolta hogy én versenyezni akarok vele és előzés közben bejött mellém középre úgy hogy jöttek szemből is! Egyrészt pár centi volt köztünk amitől egyből ideges lettem a másik az hogy majdnem felkent az előzendő autó oldalára! Utánna megpróbáltam utolérni, de nekem két személyel 285-felett nem osztottak lapot, de aztán Andry megetette a barnafasszal, mert neki meg 300-nál feljebb nem osztottak lapot! Utána meg is állt sírni az út szélére, én meg hagytam a faszba a hülyét pedig szívesen elmagyaráztam volna neki, hogy a drága kedves Anyukájával játszon ne az én és az utasom életével!
Kicsit visszaolvasgattam a fórumot!
Senki nem akart versenyezni itt rajtad kívül!
Busások is arra a bizonyos padolásra fogadott volna, de te már elszaladtál picit! Senki nem vitatta a te vagy a fiad motor feletti tudását! A két motor teljesítményéről volt szó! Nagyon jól elszórakozunk mi itt a fórumon egymás között de valahogy mindig akad egy valaki akin még jobban szórakozunk! Egy szónak is száz a vége én biztosan nem versenyzek veled se az M3-ason sem máshol! Sőt még a padolásra sem mennék el ezek után! Öreg vagyok már Bohócnak!
UI: Akkor is az enyém az erősebb be be!
Kawabbusa!
Valamit még elfelejtettem!
Oláh Joci is egy adrenalin függő állat, és nem kell csodálkozni hogy ha egy ilyen kijelentést tesz egy régi busáról, a 08-as 10-ese után ha kipróbálja! De az új Busáról már neki is, és én nekem is, más már a véleményünk!
Kawabbusa!
Úgy legyen majd egyszer valahol! Én sem vagyok normális főleg, ha motorról és még inkább versenyről van szó , ezért is áldozok nagyon sokat a motorjainkra, de inkább arra mint a kocsmára, vagy a drogra!
üdv. abba kellene már hagyni ezt az arcoskodást. annak is megvan a helye, de nem itt. szerintem. a téli hónapokban felütötte már itt a fejét, ez az én motororom a leggyorsabb, én meg ő futotta a legjobb időt, stb. stb. szerintem itt nem sokan kíváncsiak erre. egy pár ember már nem is ír ide a fórumra, pont az ilyesféle kóstolgatások és provokációk miatt. az utcai versengésekről meg annyit, hogy a nélkül is van már egy jó pár fejfa az útszéleken.
remélem nem bántottam meg senkit.
Majd egyszer kiprobaljuk mit tud a 2 motor, de inkabb vmifele biztonsagos korulmenyek kozott
Egy hayabusa tulajdonos igen erzekeny a motorjara es nem szereti ha segedmotornak nevezik..
Persze egy kis Egeszseges verszivas kell hiszen az neha jot tesz az ember vernyomasanak
De valljuk be senki sem normalis akinek 200 loeros motorja van ma magyarorszagon mert ugyan hol tudnank ezt normalisan kihasznalni..
De akkor is jo erzes hogy van egy olyan motorunk amire ha raulunk elhisszuk hogy uraljuk a vilagot
Zorro!
Nem lesz ebből semmi, mert mire odakerülne a sor sehol senki, csak itt a monitor előtt van mindig bőven versenyző! De ha te ismered azt a 21 -esen való 4 sávot, (2 km) akkor tudod hogy mi a helyzet az útcai versenyzéssel kapcsolatban nálunk!
KAWABBUSA!
Ha Egri Gabi barátod akkor te sem lehetsz rossz gyerek, mivel ő fasza gyerek! Pont madarason most május 1-én a verseny előtt beszélgettem vele, és mondtam neki, hogy én nem bízom az 520-as láncban, ha erős a motorod, én is 530-at használok, és másnap a verseny napján elszakadt gabi Busáján az 520-as lánc, és szétvágott neki valamit a blokkon, mert elfolyt a hűtővize azonnal! Hát azért ne vegyél mérget arra a hátulról való busa nézésére, részemről, vagy akár a fiam részéről az autópályán! De azért ne én legyek már a hibás mivel azt mondtam, hogy állom a fogadást a Józsi régi Hayabusája ellen bárhol!
Ez pont olyan, mint a kocsmában. Nem, én sem járok oda, csak azért hozom fel példának, mert ebből is látszik, hogy a legalapvetőbb magatartásformákról és reakciókról van szó, ami a legprimitívebb (értsd: pityókás) állapotban is működik.
Ha odamész egy társasághoz és kéretlenül beledumálsz valamibe, elsőre kapsz egy szolid jelzést, hogy ne itt, barátom. Másodszorra meg kihajítanak, mint a macskát szarni. És ez teljesen jól is van így. De van az a fajta ember, aki semmiből nem tanul, és önként beáll a pofonfa alá, meg még jól meg is rázza a szárát, hátha nem kapna eleget. És kikéri magának, mert mindenki rosszindulatú agresszív majom rajta kívül, ő meg meg nem értett egyéniség. Na ezek gyűjtenek maguk mellé pár nímandot, akik szükség esetén mindig meggyőzik a mestert beláthatatlan fontosságáról.
Ez egy ilyen világ. Pofonfa alá csak bátran, utána nem hőbörögni. Minden más csajtempó és szájtépés, önégetés.
Ezen a 402 méteren túl nincsen élet, vagy mi? Egy biztos, élőben egy ilyen arcoskodás már régen lezárult volna, egyszerűen h*nyinger ez az önfényezés.
Csak azért nem mondom, hogy menjetek ki oszt' versenyezzetek közúton, mert attól tartok, hogy ártatlanok pusztulnának bele az arcotokba, ti meg végignyököghetnétek az életeteket tolószékben. Rossi Rossi hátán.
Nem csoda, hogy kiürül a fórum, a csomó kisebbségi komplexusos "nagymenő" elriaszt mindenkit.
Menjetek, fussatok maratont, crossfitezzetek, erőemeljetek csináljatok valamit, ami RAJTATOK múlik, akkor azt mondom, ez igen, elértetek valamit. Persze a dragversenyeken is vannak jók meg kevésbé jók, de könyörgöm, ne kelljen már leborulni mindenkinek, milyen király rakcióidővel tudjátok rárántani a gázt.
Vagy most is leborulok, ha nyittok egy önnyalogató gyorsulási fórumot és ott folytatjátok.
sajnálom én a magam részéről kinőttem az utcai versenyzésből bár szerintem hátulról néznéd a busám gyönyörű fenekét egy m6-os gyorson
IGAZ tudomásom szerint a te ezresed keréken 200 lóerő felett van úgyhogy nem lenne nagy különbség
De Egrygabi barátom azt mondta jó fey vagy ezért itt abbahagyom a levelet
de azért annyit még ha harlembe tévedsz ne ordibálj hogy utálod a négereket..
Szerintem ha lehet egy javaslatom, ne az M3-ason versenyezetek hanem a 21-esen ahol két sáv lesz tudom hogy saját "vadászterületetek", de a M3 sok a kocsi és gáz lehet belőle és a fő a biztonság... már ha beszélhetünk egyáltalán biztonságról utcai versenyzés terén!
Na nem akartam beleugatni a dolgotokba csak ott gyérebb a forgalom és van vége is ahol eldölhet a "küzdelem"!
Kawabbusa!
A fiam motorján nincs lehúzató street 1000-ben megy, és ő 80 kg, nem úgy mint Joci barátom 65! Ezért nem kell lehúzatni a Repi barátod Busáját és könnyebb pilóta is ráülhet, te akartál mindenképp fogadást kötni, álljuk a fogadást! De akkor gyertek, ne csak a monitor előtt akarj fogadást kötni! Mi állunk elébe az M3-on is lehet szó versenyzésről 300 fölött akár a hétvégén Vasárnap is , ha nektek sok lenne a 402m, pedig a nyomatékról is beszéltél előbb ami a busánál ugye...., azt mondtad hogy nem is beszélve a nyomatékról, ami a busánál sokkal több, és hát a nyomaték erős érv a gyorsulási versenyen, akkor... ?
És mi úgy gondoljuk nem a fékpadot kell uralni, hanem az utat!
Látom nagyon eltértünk a témától! Padolásból gyorsulás? Pro - kontra! Végül is ha így nem megy próbálkozzunk amúgy! Kawabbusának írása sokat elárul!
De való igaz, nem tudok 402.méteren 9.3 at gurulni!
De pontosan nem tudom kikről van szó, de egyszer az egyik drága versenyző úgy gondolta hogy én versenyezni akarok vele és előzés közben bejött mellém középre úgy hogy jöttek szemből is! Egyrészt pár centi volt köztünk amitől egyből ideges lettem a másik az hogy majdnem felkent az előzendő autó oldalára! Utánna megpróbáltam utolérni, de nekem két személyel 285-felett nem osztottak lapot, de aztán Andry megetette a barnafasszal, mert neki meg 300-nál feljebb nem osztottak lapot! Utána meg is állt sírni az út szélére, én meg hagytam a faszba a hülyét pedig szívesen elmagyaráztam volna neki, hogy a drága kedves Anyukájával játszon ne az én és az utasom életével!