Joceehunt! .....remélem jól írtam?
Nekem a cuccos a sisak oldalára volt ragasztva,bőven bírja a 300-as tempót,és nem akar leesni,ragaszkodott hozzám,illetve a sisakomhoz...tehát mea culpa-szeret!
Én kettő telefont csatlakoztattam hozzá....mert sajnos sok telefonnal kellett járnom,de mindent nagyszerűen kezelt.Sajnos nem lesz rá szükségem,mert a jövőhéten elhagyom az országot végleg,ezért adom el!
Tisztelettel: Mr.
...ha lenne még további kérdésed,akkor állok szolgálatodra szívesen,most már ráérek!
Kapok majd tapasztalatról infót?
Bár látom az F3 utassal való kommunikálás, és az egységhez kell ragasztani a sisakra cumót. Az volt az ötlet, hogy veszek 2 párt, azaz 4 db-ot, és váltogatjuk ahogy motorozunk. Ha két motorral akkor mindrnki utasa is kap, ha 4 motorral akkor minden sofőr.
De így nem fog menni, mindenkinek a sisakját nem lehet felkészíteni :)
Shoei XR1100-as sisakom van, hogyan van megoldva ez a BT kommunikátor? Befér minden sisak alá? Régóta tervezem, de a Busa miatt már mindenképpen be kell ruháznom egyre, hogy az utas ne ijedjen meg ha stílusváltás következik :)
Írnál pár tapasztalatot itt vagy e-mailban a cuccról?
Tényleges üzemállapot, telefonkihangosítója milyen, milyen hatótávban képes kommunikálni mondjuk 140-160-ig egy másik motor sofőrjével :)?
Platni fejlemény: Shox-ból válaszoltak az emailomra, állítólag a Givi E250-es adapteren rajta van a féklámpa csati helyének a gyengítése az anyagok (kitörhető). Így úgy néz ki meg lesz oldva a dolgom :)
Egy hasonló felületű lapot gondolok csináltatni alumíniumból mint a Péteré.
Többiek hogy raktátok fel az E52 dobozt? Rémlik mintha lenne valakinek az a Busán...
Sajnos sehogy nem jön ki a luk-elosztás. Nem elég nagy a tartó felülete :S. Bár azon is gondolkodom, hogy ha egy laposvasat (X-be) aláteszek, az stabil lesz-e, egy 52l doboz esetében....
Lehet hogy egy nagyobb lapot kellene felraknom a Péterére...
Elég hülye helyzet:
Péter tartója + nagyobb méretű lap + Monokey platni
Vagy
Péter tartója + X vaslemez + Monokey platni
Vagy
Péter tartója + E 250 Monokey adapter
Utolsó lenne a legésszerűbb de akkor meg féklámpa nélkül maradok.
Faramuci az egész...
Van fotód a tartódról és a furás helyeiről?
Egyeztettem vele, szerinte egy ilyen kellene nekem:
Givi E 250 monokey adapter
Vagy
Egy X laposvasból (belső felén az övére csatlakozik, 4 végén a platnimra.
A bajom az, hogy az E250 nem megoldás, mivel féklámpa van a dobozban, ahhoz meg a saját platnija kell, vagy a féklámpa csatit buherálom amit nem szeretnék, tetszik ezt a gyári megoldás.
Szóval készül majd valahogy egy ilyen laposvas X, meg valami gumilap alá, hogy azért a tartót ne karcoljam össze...
Az oldaldobozokkal is vannak ilyen gondok?
Az enyém is várja új gazdáját, teljesen leszervízelve, 3 szép túradobozzal, mert szeretnék átnyergelni nagy túra endurora! Akár túra enduro csere is érdekel, de csak 1000ccm felett!
http://youtu.be/OVh753XdOKw