Köszi!
Megmondom őszintén,kicsit soknak találom!
2-éve én hülye eladtam egy 2005-ös Busablokkot hűtő kábelköteg 200000 ért! 32000 km rel! Nem azért vagyok hülye mert olcsón adtam, hanem mert eladtam!
a blokk hibátlan egy dekli sérült de akkor neked kéne hozá elektronika és kábel köteg illetve befecskedező kipufogó leömlö ,olajhűtő stb? igy egyben 500000 , de tudok adni gsr 600 14000km van benne ezut kompetten 200000 oda tudom adni a leomlő sérült rajta
bartokatosz. hazahozott épségben a drágaság. nyomtam is egy puszt a bubis orrára. 409 km lett a vége. mit kakaskodott az
m3-on az az amerikai sportkocsi? (shelby?) nem ismeri az erőviszonyokat? beállt mellém a belsőbe és kekeckedett. én nem mentem utána, de láttam, hogy veled is próbálkozott. jól, elkented a száját. a következő kihajtónál ki is ment a pályáról.
lehet, hogy sírva is fakadt. szép volt haver. reméljük legközelebb már messziről felismeri a hayabusát. a többit.....
Siasztok. Napokban megadta magát a KM-órám menet közben, 2002-es Busán. Esetleg valaki tudna tippet hogy mi lehet a baja? Mikor gyujtásra rakom kimegy rendesen meg néha bemozdul menet közben de ennyi.
Itt megint eggyel kevesebben, fönt megint eggyel többen.
Nyugodj békében, és remélem már elkezdtétek szervezni odafönn a közös gurulást, mert így vagy úgy, de egyszer mi is megyünk!
Reszvet!
nagyon durva a korulmenyek az esetrol,hogy lampacsere irany a hatar ....
pedig azon a szakaazon direkt ezert csinaltak meg ,hogy ne legyenek ilyen esetek,,, ugylatszik fekete pontos hely mindig szedi az aldozatot.
Nemsokára elkészül az új köntös!