Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen valoban egyszer sikerult neki a 9.3...ha jol tudom
Repi 40 kiloval tobb mint az Olahjozsi es a busa kb 70 kiloval mint a zx10..
Sot le kellene huzatni a busat de a 110 kg tobblet miatt eselye sincs..
De ennek ellenere ugy gondolom hasonlo 9.5-9.6 korul tudnanak bemenni
De nagyon egyszerű, most szombaton du. 4-től Tökölön drag verseny egészen éjfélig, Joci barátom, és a fiam is indulnak ott 1000-es motorral, el kell jönni Józsinak és ott tudunk fogadni! :)
Ha annyira erős az a Józsi busa, kÍváncsi vagyok milyen időt tud 402m-en, és mennyi ott a sebessége, mert ez sok mindent el árul egy motorról mert látom hogy szokott a Rába ringen indulni! Egyébként a haverom aki mondta ezt a segédmotoros dolgot, annak 175 keréken a 08-as zx 10-ese (Oláh József) és 9.3-at tud D1000+ ban Madarason 250-es befutási sebességgel 402-m-en!
Nezd mit lottem nektek,helyi gyerekek
Még arra is mernék fogadni nem nagy túlzással, hogy a Józsi Busáya keréken többet ad le mint az 1000-es főtengelyen! A nyomatékról ne is beszéljünk!
Lehet esetleg fogadni is? A Józsi Busáyára tennék egy nagyobb összeget! Gyerekek! Ez nem egy gyári Busa!
na ne-má józsi. legalább egy gyertyapipát húzzál már le.
oké fiuk gyertek!
Janikám bárhol jó de holnap beszéljünk.
Hát erre csak azt mondom dobjuk fel egy padra azt az 1000 rest meg az én Busám és jöjjön aminek jönnie kell! A vesztes fizeti a mérést!
megyünk, ha az idő is úgy akarja. 9 körül, vagy 10? valahol csepel, vagy M0. holnap pontosítunk. osztán megyünk bartokatoszhoz.

bartokatosz, tiéd az útvonalterv. bárhová felőlem.
a busa, az busa. így van ez kérem.
a gixer, az egy másik fórumon vagyon.
Sajnos az ezresek meretre kicsik s a teljesitmenyleadasuk sem olyan egyenletes mint a busanak..de gyakorolni az eringen, kakucson jok
Használ valaki 12V-os dugalj a Busán? Hoval lehetne felrakni normálisan, hogy esztétikailag is jó legyen és ne kelljen fúrni-faragni?
Eddig úgy néz ki megyünk!
És csatlakozna hozzánk még egy Busás társ is ha nem gond!
Az indulást kell még Janival tisztázni!
Dehogy is viccelsz, nem egy régi 1000-ről van szó!
Azé tulzásokba ne essünk kérem!
Vasárnap jöttök hozzám Janival?
mármint az ezres a segédmotor...
Maradhat azon nyugodtan a 4 gyertyapipa, nem olyan veszélyes ez (de van akinek az), van olyan ismerősöm aki ki próbálta az 1000-ese után a régi busát, és segédmotornak nevezte!
Sajnos meló van!
De jó neked, hogy te mész! Most irigykedek!
Barátom ha te vitted 1 zabszem nem ment be a seggébe! Hátul én is parázok,mendegy ki mögött ülök!Holnap valaki nem jön Alsóörsre,csak gurulunk egyet megnézzük a felvonulást 12-kor meg a gépeket.utvonal 31-es M0-ás M7-es 71-es.
Józsi, legközelebb, a "vásárláshoz kedvcsináló körök" előtt húzzál le két gyertyapipát, mert rajtad marad a sólyom.
eltudom képzelni, ahogy a csávó gondolatban megírta a végrendeletét is.