Igen valoban egyszer sikerult neki a 9.3...ha jol tudom
Repi 40 kiloval tobb mint az Olahjozsi es a busa kb 70 kiloval mint a zx10..
Sot le kellene huzatni a busat de a 110 kg tobblet miatt eselye sincs..
De ennek ellenere ugy gondolom hasonlo 9.5-9.6 korul tudnanak bemenni
De nagyon egyszerű, most szombaton du. 4-től Tökölön drag verseny egészen éjfélig, Joci barátom, és a fiam is indulnak ott 1000-es motorral, el kell jönni Józsinak és ott tudunk fogadni! :)
Ha annyira erős az a Józsi busa, kÍváncsi vagyok milyen időt tud 402m-en, és mennyi ott a sebessége, mert ez sok mindent el árul egy motorról mert látom hogy szokott a Rába ringen indulni! Egyébként a haverom aki mondta ezt a segédmotoros dolgot, annak 175 keréken a 08-as zx 10-ese (Oláh József) és 9.3-at tud D1000+ ban Madarason 250-es befutási sebességgel 402-m-en!
Maradhat azon nyugodtan a 4 gyertyapipa, nem olyan veszélyes ez (de van akinek az), van olyan ismerősöm aki ki próbálta az 1000-ese után a régi busát, és segédmotornak nevezte!
Barátom ha te vitted 1 zabszem nem ment be a seggébe! Hátul én is parázok,mendegy ki mögött ülök!Holnap valaki nem jön Alsóörsre,csak gurulunk egyet megnézzük a felvonulást 12-kor meg a gépeket.utvonal 31-es M0-ás M7-es 71-es.
Józsi, legközelebb, a "vásárláshoz kedvcsináló körök" előtt húzzál le két gyertyapipát, mert rajtad marad a sólyom.
eltudom képzelni, ahogy a csávó gondolatban megírta a végrendeletét is.
Repi 40 kiloval tobb mint az Olahjozsi es a busa kb 70 kiloval mint a zx10..
Sot le kellene huzatni a busat de a 110 kg tobblet miatt eselye sincs..
De ennek ellenere ugy gondolom hasonlo 9.5-9.6 korul tudnanak bemenni