Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is csak erre tudok gondolni! Na meg persze arra, ha így folytatom soha nem adom el!
szerintem téged nem akart megbántani
mármint a motorozási tudásodat
Ma jött egy vevőjelölt a Busámra! Elvittem egy körre! Azt mondta még azt is meggondolja, hogy akar-e egyáltalán motort venni!
Nem értem mi volt a baja?!
köszönöm a dicsérő szavakat
gondoltam kisegítelek mert múltkor panaszkodtál a sisakodra hogy zajos 200 környékén...és mivel én sosem közlekedem olyan sebességgel ezért nekem akár jó is lehet
de úgy látom nem akarod hogy segítsenek rajtad
Számodra nem eladó a Schuberth. Neked akár barátságból is odaadnám ingyen de félek hogy nem lenne jó a kobakodra. Akinek ilyen nagy az önbizalma és széles a mosolya ( mint Neked) annak bizonyára csak 6XL méretben kell sisakot vásárolni. Főleg mikor a békés motorosokat 300 környékén leszorítod az autópályáról
Engem érdekelne, éppen én is gumi vásárlás előtt álok...
Írok mailt...
Szia Pipasgeza

Eladod a schubert s2 huzatos bukodat?...
Bár nem lehet ilyen időben koptatni a gumikat, én mégis tartanék némi közvélemény kutatást. Úgy néz ki hozatnék magamnak németországból Gumikat, érdekelne valakit még? Egyben az emberem kb 5-6 garnitúrát fog tudni elhozni.
Ha valakit érdekel írjatok méretet, márkát, típust, és megírom az árát! Itt vagy e-mailban (adatlapom).
Esküszöm bameg, Yamaha XT-ket, KTM-eket, meg Suzuki DRZ-ket nézegetek. A kukim tele van, veszek egy sárdagasztót, aztán legalább ilyenkor is lehet küldeni!
Közben változott a menet, kocsival kell mennem, lesz ott egy randim, és valószínűleg egy 52l-es Givi dobozt kell visszafele hoznom. Mivel tartómmég nincs, így marad a kocsi.
Jocee!
Igen nekiálltam le van festve más csak össze kell raknom!
Elméletileg szombaton mehetünk arra tuti összerakom a K8 farokidomot! :)
Eladó Hayabusa kipufogó 18.000Ft-ért párba.

Leírás: Rövid Finster dob (43cm), egyedi gravírozással, szép állapotban alkalmi áron.

Nincs rajta karcolás, sem horpadás.
06 harminc 257 14 02
Köszi. Hollo neked is!
Te egyébként min variáltattál?
Nekem Yoshi dobok vannak fenn, nem tudom befolyásolja-e az oldaldoboz kialakításokat, de lehet, hogy csak egy hátsó dobozt raknék fel én is első nekifutásra. Az 52l nem túl nagy :) ?
2004-es Busa idomszett (Fekete ezüst) + első villa + kábelköteg+ műszerfal+hátsó kerék!
Egyben ELADÓ!
150 000 Ft
Tornyiiiiii!
Nem mondod, hogy nekiálltál az új hátsó résznek? Nem bírtál várni télig?
Ahogy nézem, nemigen lesz szombaton gurulás így....
Sziasztok !

Régebben keresett vki idomgarnitúrát ,a régebbi típushoz van egy a képes motoron (180.000 -fehér):
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Szia Jocee,

a pénteken voltam a Schláth Péternél.
Szereltettem fel doboztartókat. Szerintem nagyon szépen dolgozik a srác. Alapos volt, az árat előre egyeztettük és nem kért semmit pluszba azért hogy majd 3 órán keresztül dolgozott. A kipufogóim vége kissé magasabban van mint az átlagos motoron, emiatt az előre gyártott elemeket szét kellet vágnia és újra hegesztenie/csiszolnia, a hátsó merevítőkről volt egy privát véleményem és ő zokszó nélkül nekiállt vágni/hajlítani/kalapálni és megvalósította az elképzeléseimet. Gyakorlatilag teljesen hozzáidomította a tartókat a motoromhoz.
Dobozokat is vásároltam tőle, nagyon olcók... igaz hogy nem épp Givi minőség :-). Szerintem rendben lesznek bár külön rendeltem a netről egy alaplapot mert a dobozzal szállított darabot kissé labilisnak éreztem.
Útban hazafele ( igaz hogy üres dobozokkal) de 170-ig engedtem a paripát szaladni. A dobozok nem estek le, nem is vibráltak de azért lényegesen romlott az aerodinamika, kissé szitált alattam a moci az erős oldalszélben ( ha emlékeztek, múlt pénteken nem volt az a pöcslengető aszályos nyári nap).
Összességében részemről maximálisan ajánlott a Péter. Ez itt nem a reklám helye, nem vagyok anyagilag érdekelt a srác bizniszében, csupán egy eélegett kuncsaft adott hangot a véleményének.

Üdv

Géza
Tornyi!
Az enyém is hasonlóan fest!
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam itt!
Remélem mindenki jól van!
Kis ízelítő az új chopperem! :)
Schláth Péter sptartozek@gmail.com
Köszönöm, tényleg ő lesz, holnap fel is hívom!

Kinéztem magamnak egy 52l-es Givi dobozt, mivel elég nagy, szerintetek nem néz ki rajta "otrombán"? Illetve ad valami különleges mozgást a motornak (kilengés vagy ilyesmi :) ), tehát érezhető ha fenn van kanyarokban?
Bocs ha hülyeségeket kérdeznék...