A szerelő alatt futóművest értünk? Mert ha nem, akkor lehet, hogy ívben hajlott a villa. Ne gondolj sokra, elég, ha műszer látja. Vagy nem ugyanarra a pozícióra tették vissza a villaszárakat a hídba, mint ahová mondjuk előtte egy futóműves beállította, mert javítva volt. Feszül, máshol támaszt, kopik. Ennyi is elég.
Üdv! Az első féktárcsáim szegecsei ki vannak kopva, lógnak. Nincs valakinek eladó jó állapotú (nem horror áron!)? Seeger gyűrűs "szegecsről" valakinek tapasztalata? Estleg rövid áttétel(lánc+lánckerék) cserét tudok ajánlani.
Írok még 1x, mert nem találom a hozzászólásomat :( !
1 éven belül 5xre cserélik a szimeringet az első villánál, de még mindig folyik az olaj (nem gyári már a villa), és a szerelő nem tudja mi a baj... Hátha volt már valakinek hasonló, tudnátok segíteni? (bocs ha hülyén írtam, a párom motorozik, nem én:))
Hollo:
Nincs meg véletlenül a doboztartós jóember e-mailje vagy elérhetősége?
A hirdetése sajnos törölve van, sehogy nem tudom levadászni, vaterán nem vagyok.
Vagy valaki más?
Hááát! Lehet, hogy hülye vagyok de akkor is ujjat szeretnék! Játszónak meg van egy k9 600 gixszer Bazzaz elektronikával, gyorsváltóval, pályaidommal emelővel stb. 3 év alatt 3500 km van benne! Ő is eladó!
Persze ha kell, utanvéttel nálad van akkor 12-be..képet tudok küldeni bár sok értelme nincs :) mert sose volt használva és gyári fekete..ugyanilyen volt az előző gép mint a tied :)
Szerintem Ő lesz az!
Hayabusa doboztartó
Írok még 1x, mert nem találom a hozzászólásomat :( !
1 éven belül 5xre cserélik a szimeringet az első villánál, de még mindig folyik az olaj (nem gyári már a villa), és a szerelő nem tudja mi a baj... Hátha volt már valakinek hasonló, tudnátok segíteni? (bocs ha hülyén írtam, a párom motorozik, nem én:))
Nincs meg véletlenül a doboztartós jóember e-mailje vagy elérhetősége?
A hirdetése sajnos törölve van, sehogy nem tudom levadászni, vaterán nem vagyok.
Vagy valaki más?
Köszi!
A nagyfarku csaj betett neked....
Kepes ra es beperel