Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kifli alakú a villa egyértelmű . Kár vele szórakozni nem lesz jó a szimeringtől sajnos . Nekem is volt ilyen problémám . Én vettem két villát .
Köszönöm szépen a választ!
JoceeHunt!
Szerintem Ő lesz az!

Hayabusa doboztartó
A szerelő alatt futóművest értünk? Mert ha nem, akkor lehet, hogy ívben hajlott a villa. Ne gondolj sokra, elég, ha műszer látja. Vagy nem ugyanarra a pozícióra tették vissza a villaszárakat a hídba, mint ahová mondjuk előtte egy futóműves beállította, mert javítva volt. Feszül, máshol támaszt, kopik. Ennyi is elég.
K4-es
Üdv! Az első féktárcsáim szegecsei ki vannak kopva, lógnak. Nincs valakinek eladó jó állapotú (nem horror áron!)? Seeger gyűrűs "szegecsről" valakinek tapasztalata? Estleg rövid áttétel(lánc+lánckerék) cserét tudok ajánlani.
Sziasztok!

Írok még 1x, mert nem találom a hozzászólásomat :( !

1 éven belül 5xre cserélik a szimeringet az első villánál, de még mindig folyik az olaj (nem gyári már a villa), és a szerelő nem tudja mi a baj... Hátha volt már valakinek hasonló, tudnátok segíteni? (bocs ha hülyén írtam, a párom motorozik, nem én:))
Majd egy árnyalattal sötétebbre fújatom!
Hollo:
Nincs meg véletlenül a doboztartós jóember e-mailje vagy elérhetősége?
A hirdetése sajnos törölve van, sehogy nem tudom levadászni, vaterán nem vagyok.
Vagy valaki más?

Köszi!
Tudomtudom
A nagyfarku csaj betett neked....
Nem fog összejönni a délelőtti találka annyi elintézni valóm van, bocsi!
De vigyazz Fada levedette a rozsaszin felnit
Kepes ra es beperel
Ha nem Rózsaszín lesz én átfestem
De Remelem Rozsaszin felnivel
Az enyém fekete lesz!
Hááát! Lehet, hogy hülye vagyok de akkor is ujjat szeretnék! Játszónak meg van egy k9 600 gixszer Bazzaz elektronikával, gyorsváltóval, pályaidommal emelővel stb. 3 év alatt 3500 km van benne! Ő is eladó!
Supermotors@ymail.com
10 000-nél tőbbet nem tudok rá áldozni és ebbe benne kellene legyen a posta,átgodolom.Külgy egy gmail cimet hogy elküdheszem a cimemet
9+posta? Karcosak vannak 10-12 ért fent itt ott :)
Nincs annyim 7000 körül gondoltam mert a posta is 2000 azért nagyon köszi?
Persze ha kell, utanvéttel nálad van akkor 12-be..képet tudok küldeni bár sok értelme nincs :) mert sose volt használva és gyári fekete..ugyanilyen volt az előző gép mint a tied :)
Igazából én is 10re gondoltam, annyi hogy ezt nem kell fújni semmit mert gyári fekete :)
oké, mi lenne az ára?
Szia, nekem van fekete púp, karcmentes, sosem volt fent. Ha érdekel mailben beszéljük meg.
Hat igen az egy erdekes szin...