Akkor jó, hogy nem írtam le, hogy csak a hülyék vesznek újat! :))) Persze ha volna zsém, én is arra startolnék rá, nem kérdés :) Bár, akkor is talán vennék egy 2 éveset, a különbözetből (1,5 millió alaphangon...) meg ráraknám a Brembókat és vennék egy kisebb élménymotort is. Felém sajna csóróság van!
Persze az élmény megfizethetetlen, amikor kitolod a kereskedésből, ismerem már, hajrá! ;)
Zsír új, vagy alig használt? Mármint ami átveszi a mostani szerepét. K8-ból kifoghatsz szép kolbászzsírt, hogy ne csak szegény Kawán meg rajtam élcelődjenek! :)
ez komoly? akkor ott is köpködnek biztosan.
motor helyett motoros szán?
németo-ba vagy? biztosan csúcs lesz a video, ha azért kiutaztál.
hát igen, énis osztom a német technológát.
na azért húzz bele.
Igen, simán elnyeli a 2 sisakot.
Csak a hátsódoboz tartót vettem meg! Ahhoz hogy azt feltedd le kell szerelni a gyári kapaszkodót.
Én azért nem vettem oldal dobozokat mert azok ritkán kellenek (pl: nyaralás), de a hátsó dobozba be tudok bármit zárni amikor elmegyek a moci mellől + háttámlával igen komfortos a hátmelegítőnek !
A 2 nyeregtáska meg fejenként 35 literes szóval így a 3 pakoló alkalmatossággal együtt sok cuccot ellehet hordani!
Jó mondjuk arra nem vállalkoznék amit papám csinált, hogy a duna oldalkocsis pancsival horda a cementet meg a sódert !
elbaharintott egy idő van. vártuk a tavaszt, mint a megszállottak, aztán nyár lévén 1-1 luk van a héten, mikor kicsit messzebb elmerészkedik az ember. nem jól van ez így.
Atti, szerintem szopik a hétvégi motorozás is.
repelik józsi, kerestelek már. melyik motult tudod hozni (4l) azért a pézé?
Jól látom az 52l-es dobozodba belefér a két sisak?
Te megvettem az oldaldoboz tartókat is hozzá vagy csak a hátsót?
Oldaltáskám nekem is van, még nem próbáltam fel, lehet ezt az utat kéne járnom mint neked...
Persze, teljesen jó az anyaga, lapos vas vagy acél, nem tom pontosan, de az 52 literes doboz úgy hogy van rajta háttámla, szóval az utas neki dől, még mindig megvan !
Nem tudom mi a különbség a gumik között, azt se tudtam hogy van kettő. Én utánna olvastam a neten, jókat írtak róla, vmi tesztet is megnyert és egy Busán is tesztelték amin 7000 km-t bírt ki igen intenzív igénybevétellel. Rajta is van a gumin hogy teszt győztes.
Nekem ennyi elég volt és nem csalóttam benne! Nekem nagyon bejött!
Persze az élmény megfizethetetlen, amikor kitolod a kereskedésből, ismerem már, hajrá! ;)
Ha érdekel valakit!
Csaba 06209238 057
motor helyett motoros szán?
németo-ba vagy? biztosan csúcs lesz a video, ha azért kiutaztál.
hát igen, énis osztom a német technológát.
na azért húzz bele.
Németországba utoljára 5 napja csináltunk hó embert!
Csak a hátsódoboz tartót vettem meg! Ahhoz hogy azt feltedd le kell szerelni a gyári kapaszkodót.
Én azért nem vettem oldal dobozokat mert azok ritkán kellenek (pl: nyaralás), de a hátsó dobozba be tudok bármit zárni amikor elmegyek a moci mellől + háttámlával igen komfortos a hátmelegítőnek !
A 2 nyeregtáska meg fejenként 35 literes szóval így a 3 pakoló alkalmatossággal együtt sok cuccot ellehet hordani!
Jó mondjuk arra nem vállalkoznék amit papám csinált, hogy a duna oldalkocsis pancsival horda a cementet meg a sódert !
Atti, szerintem szopik a hétvégi motorozás is.
repelik józsi, kerestelek már. melyik motult tudod hozni (4l) azért a pézé?
Te megvettem az oldaldoboz tartókat is hozzá vagy csak a hátsót?
Oldaltáskám nekem is van, még nem próbáltam fel, lehet ezt az utat kéne járnom mint neked...
Nem tudom mi a különbség a gumik között, azt se tudtam hogy van kettő. Én utánna olvastam a neten, jókat írtak róla, vmi tesztet is megnyert és egy Busán is tesztelték amin 7000 km-t bírt ki igen intenzív igénybevétellel. Rajta is van a gumin hogy teszt győztes.
Nekem ennyi elég volt és nem csalóttam benne! Nekem nagyon bejött!