Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem tudom, 636as kawába jo volt az olaj, de a busába nem való érzésre...

5000 nél tartok, de alig várom a 6000km-t hogy tehessek bele 10w40 motult...
Mikor lesz megint és hol busa találkozó?
Postával kb. 50 ezer pénz, itthon majdnem nyolcvanat kérnek érte.
az ár darabra értendő, ofkorsz ;)

http://www.ebay.com/itm/suzuki...
Szia, ha már úgyis csere a tárcsa, akkor vennék egy hullámosat. Armstronggal szemezgettem, ugyan lehet itthon is kapni de 200 dodóért az ebayről meg tudod rendelni, itthon sokkal drágább.

http://www.ebay.com/sch/i.html...
Szép napot Mindenkinek!
Féktárcsa vásárlás előtt állok!Tavaly megnyomták a tárcsámat gumicserekor és akkorát üt hogy alig akarták átengedni a motoromat műszakin!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Honnan érdemes beszerezni másikat? Tudom hogy nem lesz olcsó mutatvány,de milyen márkát ajánlanátok,ami még megfizethető!
voltam múltkor egy ktm szervizben és a 6 üzemórás ktm-ek ott álltak sorban motorhibával
de voltam a pardinál is a srácnak van egy ducati 1198 ha jól emlékszem és mondta hogy 1 óra motorozás 3-4 óra szerviz....
Az USÁ-ban gyártják a Harley-t is, az is egy nagy fos! :)
köszönöm a javaslatokat, de ezek szerint amit kérdeztem, azt még nem használtátok. ez az olaj téma is olyan, mint a csajok. mindenkinek megvan a favoritja .
az enyémben jelenleg motul 300v van, de aktuális a csere és gondoltam, hogy az az USA-ban gyártott olaj nem lehet olyan rossz, de akkor nem kísérletezem.
Én most tekertem le 6000-et vele ,most cesréltük,nekem jó volt a váltás kuplunggal meg anélkül is,a maximumrol a minimumra fogyott le,utántölteni nem kellett,szerintem tökéletesen jó bele.
Motul factory line 10w-40..
Én is azt hittem jó le busába, de egy szar bele.
Figyu,nekem a Repsollal hangosabb volt és a váltás is akadozott.
Én is a Motulra esküszöm,az tuti bevált.Ott csak a zsebed szab határt melyiket veszed..
Én a Motulra esküszöm 10w40! 9800 Ft 4 liter! Vagyis én annyiért tudom szerezni!
Üdv Barátom! Repsol Racing 4T 10W-50 ezt tegyél bele 15000 a 4 liter+2000 a szűrő.
valamelyikőtök próbálta már?
BEL-RAY EXP. 10W-40 sintetikus motorolaj. gyártó:USA
3190/l.
gondokodom rajta. tapasztalat valakinek?
valaki írta pár hete, hogy a jövő hónapban újra meg lehetne ejteni egy nagyközös-közösnagy gurulást. szerintem jó ötlet. mindenkinek úgysem lesz jó az időpont, de hát a 05. 04-es sem volt jó mindenkinek.... . ötlet? javaslat? vélemény? időpont?
főszervező, hahó.
üdv néktek. kb két hete cseréltem a fékbetéteket. előre és hátra is ferrodo sinter. maximálisan megvagyok elégedve a fékhatással.
(biztosan van jobb is, de azt még nem próbáltam )
a sorrend fordítva
a gyári egy fos
4 busaval mentem egymás után
1. gyári
2. fémfékcsöves brembo betét
3. radiális főfekhenger fémfékcső gyári betét
4. ferodo racing sinter gyári fékcső, főfékhenger( de ebből a betétrögzítő fémlemezek ki voltak véve)

és ez volt a sorrend a fékek minősége között

ma az enyémből kivettük a fémrögzítőket maradt a brembo betét és fémfékcső van rajta...így azt mondom már utcára nagyon jó elégséges, de ha a ringre mennék motorozni kellene a racing betét
ó a faszom a postába,utálom őket,mint a vastag szart Csak óvatosan azért!
Oké,köszi az infot ! A Ferodo betéteim megvannak :) ,de gondolom -elmondásokból ,hogy sokat számít a fém cső is !