Szia, ha már úgyis csere a tárcsa, akkor vennék egy hullámosat. Armstronggal szemezgettem, ugyan lehet itthon is kapni de 200 dodóért az ebayről meg tudod rendelni, itthon sokkal drágább.
Szép napot Mindenkinek!
Féktárcsa vásárlás előtt állok!Tavaly megnyomták a tárcsámat gumicserekor és akkorát üt hogy alig akarták átengedni a motoromat műszakin!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Honnan érdemes beszerezni másikat? Tudom hogy nem lesz olcsó mutatvány,de milyen márkát ajánlanátok,ami még megfizethető!
voltam múltkor egy ktm szervizben és a 6 üzemórás ktm-ek ott álltak sorban motorhibával
de voltam a pardinál is a srácnak van egy ducati 1198 ha jól emlékszem és mondta hogy 1 óra motorozás 3-4 óra szerviz....
köszönöm a javaslatokat, de ezek szerint amit kérdeztem, azt még nem használtátok. ez az olaj téma is olyan, mint a csajok. mindenkinek megvan a favoritja .
az enyémben jelenleg motul 300v van, de aktuális a csere és gondoltam, hogy az az USA-ban gyártott olaj nem lehet olyan rossz, de akkor nem kísérletezem.
Én most tekertem le 6000-et vele ,most cesréltük,nekem jó volt a váltás kuplunggal meg anélkül is,a maximumrol a minimumra fogyott le,utántölteni nem kellett,szerintem tökéletesen jó bele.
Figyu,nekem a Repsollal hangosabb volt és a váltás is akadozott.
Én is a Motulra esküszöm,az tuti bevált.Ott csak a zsebed szab határt melyiket veszed..
valaki írta pár hete, hogy a jövő hónapban újra meg lehetne ejteni egy nagyközös-közösnagy gurulást. szerintem jó ötlet. mindenkinek úgysem lesz jó az időpont, de hát a 05. 04-es sem volt jó mindenkinek.... . ötlet? javaslat? vélemény? időpont?
főszervező, hahó.
üdv néktek. kb két hete cseréltem a fékbetéteket. előre és hátra is ferrodo sinter. maximálisan megvagyok elégedve a fékhatással.
(biztosan van jobb is, de azt még nem próbáltam )
4 busaval mentem egymás után
1. gyári
2. fémfékcsöves brembo betét
3. radiális főfekhenger fémfékcső gyári betét
4. ferodo racing sinter gyári fékcső, főfékhenger( de ebből a betétrögzítő fémlemezek ki voltak véve)
és ez volt a sorrend a fékek minősége között
ma az enyémből kivettük a fémrögzítőket maradt a brembo betét és fémfékcső van rajta...így azt mondom már utcára nagyon jó elégséges, de ha a ringre mennék motorozni kellene a racing betét
5000 nél tartok, de alig várom a 6000km-t hogy tehessek bele 10w40 motult...