Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

58000 Ft Minden tartozékával dobozával.
szia!
Az ára mennyi lenne?
Nagykanizsa durván 90km Barcstól,úgyhogy nem vagy messze!
Oksi, megjegyzem, Nagykanizsáról megyek majd :)
Azért írtam!
Barcsi lakos vagyok!
Köszönöm, szavadon foglak, addig nem veszek semmit :). Majd egy helységnevet írnál nekem itt vagy e-mailban?
Lcd kijelzős + 32 megás kártya!
Srácok! Ha valakit érdekel a legjobb ajánlatért eladó!
Királyak a videok ,de engem miért vágtatok ki belőle ? Nem találtam ismerős arcokat sem ,volt még egy Busa gurulás olaszba !?
Srácok !

Annyi jó kis enduros video van feltöltve naponta ,hogy szinte már kezdem unni ,úgy megnéznék egy olyan videot amin vagy 34 Busa tekereg !
JoceeHunt!
Én feldobozolva vettem a mocit,még akármikor jól jöhet egy hosszabb túránál,ezért nem gondolkodtam az eladásán!Neked a Yoshiktól simán felmenne,ahogy látom azok kívülről vannak felfogatva a lábtartóhoz,mint a gyári!Az Egrus pedig pont belülről,és a doboztartó is oda menne belülre,de annyit nem enged!
Ha esetleg bármikor erre felé jársz egy túra alkalmával akkor szívesen megmutatom Neked a doboztartó szettet,sőt fel is próbálhatjuk rá,és még egy üccsire is a vendégem vagy!
Nekem Moto Detail dobozaim vannak,legolcsóbb kategória(100€/db)hozzá való gyári tartóval,4 éve megyek velük 180-as utazóval gond nélkül.
Tudom ajánlani a bécsi Louis boltot (Triester Strasse 258),főleg amikor akcióznak .
Szia!
Az üléseket a somoto kárpit csinálta és nagyon baráti árban csinálta meg nekem.
Úgy nézem a többiek tolják rendesen dobozzal is !
Akkor én vagyok túl óvatos! De ha ne adja ég az a benga nagy doboz 200-nál katapultál nem szeretnék abban a kocsiban lenni amibe becsapódik és az a huza-vona se hiányzik ami akkor jön ha vki megsérül..... !

Szóval én nagyából betartom azt amit az olaszok beragasztottak a dobozba. Tudom-tudom puding vagyok !
Szia.Az enyém is ilyen,nagyon meg vagyok vele elégedve. Most voltam Szlovákiában, pályán 180-200 és semmi gond nem volt .
Hollo: Köszönöm. Tényleg nem bírna a dobozolás két személlyel egy 140-160-as tempót?

Roland: Nem szeretnéd eladni esetleg? Somogy nekem nem is vészes táv, leugranék felpróbálni (én is félek, hogy a Yoshik miatt nem menne fel).

Egyébként nem probléma a dobozolás a hátsó segédváznak? Hallottam, hogy gyengusz a busa segédváza, feldobozolva törésre hajlamos.

Azért szerettem volna XX-et vagy Busát, hogy dobozolhassam ha kell, sajnos ezek szerint nem voltam elég körültekintő...
Tanktáska + 1 hátizsák az asszonyon sajnos elég kevés :S
Van egy Vanucci oldaltáskám is, bár még nem próbáltam felmegy-e rá.
Sziasztok!
Nekem is ilyen doboztartóm van!A 2év alatt mióta megvan azóta 1x volt fent a motoron!
Akkor egy 2napos 1000km-s túrát motoroztam le vele,ebből kb 800km autópálya volt 170km/h-s utazóval!A dobozok és a doboztartó is jól bírta!
Mióta új kipufogóm van azóta fel sem tudom tenni a mocira!
Júj most tuti szét lesz oltva a fejem :D , Nah de kezdjük is el véleményem, ültem suzuki hayabusán szerencsére életem egyik legjobb élménye volt :D, de olyan erő lakozik benne hogy ha odahúzol neki felgyűri az aszfaltot mögötted ::D ,brutál hangja van hát nem mondanám ,hogy annyira könnyen irányítható lenne ,igazából az én gépemhez tudom hasonlítani ami közelébe nincs se árba se menet teljesítménybe ,egy pegaso 650 eshez :) de az árán kívül semmi pénzért nem cserélném el, csak akkor ha észak magyarországon lennének olyan utak amin tudnék menni 10-20km-tert egyetlen kátyú nélkül ugye nálunk 1 km-teren 10-20 100db kátyú is van :D ,ami még ha véletlenül belemegyek az én kis gépemnek nem igazán kottyan meg mert 180kg + én meg elég nagy rugóút , de azért megnéznék egyes embereket ahogy kerülgetik a busával a kátyúkat és milyen fejet vágnak amikorr csattan az első teló :D mert annyi kátyú van :D ,de igazából a busa nagyon jó gép csak nem hozzánk tervezték :) Széles utat ,szép időt :) (aki esetleg beszolna mert fúj olasz motor az aprilia meg hasonlók nyugodtan hasonlítsa a suzuki 650 es freewindjével össze.(már mint menet teljesítményre rugóutra stb :D freewind japán megbizhatóbb duplagyertyás gyujtás kb ezekkel lehet jobb ,lekopogom az apriliával se volt még sok problémám :) :)
Én is tőle vettem a top case tartót. Bátran ajánlom.
Aztán ehhez még jönnek a platnik, az adapterlapok, ahogy a hirdetésben is van írva. De ír párat amit közvetlenül is rá tudsz tenni.

De azt ne felejtsd el, ha feldobozold a masinát akkor lőttek 250-es utazótempónak !

Az én 52 literes dobozomban is benne van a piros matrica hogy max 120 km/h. 2 személlyel már kivesszük előle a szelet és úgy 140 se okoz neki gondot de a fölé már nem merek menni! Nem szeretném ha egy román kamionos hozná utánnam !
Szia!

Szerintem a különböző gyártók dobozai és platniai nem kompatibilesek egymással! Nekem Givi top case-m van és azon belül is 2 fajta van a monokey és a monolock és azok sem kompatibilisek!

Először is kell egy tartórendszer a mocidra. Az első busákhoz maszek szakik kínálnak ilyet a másodikhoz már van gyári PL.: a givitől.
Másodszor kell a platni amire a dobozt rögzíted a doboz belső, zárható rendszerével.

Dióhéjban ennyi. Nézd ki a dobozt amit venni akarsz és ahhoz kell platnit vagy platnikat nézned ha dobozrendszert akarsz és ha ezek megvannak akkor vásárlás előtt járj utánna hogy a mocidra ezeket hagyan tudod felépíteni!

Bármelyik mocis boltban ahol ilyet forgalmaznak tudnak segíteni!
Használ valaki dobozokat? Keresgélek, de nem igazán igazodok ki ezen a területen. 1-2 konzolt (2 oldaldoboz + hátsó) találok, arra vajon bármilyen dobozok felrakhatók, vagy minden gyártó egyedi szerelési technikákat alkalmaz? Hol érdemes nézelődni?
Olcsó volt mondjuk , mert a gyártóhoz mentem ki érte szerbiába.
310 Euró a pár.