Szia
Szerintem az keves lesz
Nekem brembo betet vsn de az sem az igazi viszont mentem olyan busaval aminek ferodo racing szinter betet volt..na az utos volt
Azt nézem, hogy 10e környékén lehet is kapni ilyen vákuumos féklégtelenítő kütyüt. Lehet inkább veszek egyet a "szerelő" árából és akkor legalább bármikor megtudom magamnak csinálni itthon és a haveroknak is pár "sörért"!
Nekem most télen cseréltek fékolajat, a szerelő úgy csinálta hogy alulról szivatta egy levegős tartállyal amiben vákuum volt felülről meg töltötte bele az újat és amikor már lenn csak az új olaj jött akkor befejzte. És ez elsőre jó lett nem kellett 100 km után visszamenni, azóta is faszán működik a fék és nekem teljesen gyári fékrendszerem van.
Vidd el szervizbe ahol van ilyen vákuumos ketyere, aztán elsőre baba lesz!
A fecskendő jó ötlet,de nem szívni,hanem nyomni kéne!
A gyárban is lentről nyomják a fékolajat.
Azt a 12es kucsnyílásu csavart lazítsd fel ami a fékcsövet fogja a felső munkahengerhez,a fékkar mellett
Már ott is légtelenítettem kétszer is! Vettem a gyógyszertárban egy 100ml-es fecskendőt is, hogy azt majd jól ráhúzom a bal munkahenger légtelenítő csavarjára és onnan hirtelen megszívom a rendszert, de sajnos falsot szív a csavarnál!
Lové feladva postán mert nem adtál számlát igy nem tudom leírni költségként azt megbasz a NAV.