Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/suzuk... figyuzzatok már érdemes megnézni ezt a hirdetést mert én behaltam rajta :)
Valaki esetleg 17.-én pénteken jön a Hungaroringre? Természetesen ha az idő is engedi.
Üdv Uraim!Teljes mértékben igazad van 30-40 különböző férfinél sose lesz mindenki puszipajtás / nézz meg 1 munkahelyet vagy akár egy motoros clubbot,mindenhol vannak ellenvélemények/A gurulás nagyon jó volt aki akart köthetett uj ismeretségeket barátságokat.Hogy az "Öregnek" az öltözékén néhányan meglepődtünk az teljesen természetes,a mai korban minimális védőöltözet nélkül motorozni szerintem könnyelműség.Én is 87-ben kezdtem el tekergetni a 250-es ETZ szarvát,nem sokkal utána elcsusztam / farmer,edzőcipő,poló,vékony széldzseki/a kezemről lábamrol jópár helyen leugrott a bőr,hetekig kinlódtam vele,de jó lett volna akkor egy teljes öltözet normális ruha!De szabad országban élünk mindenki ugy öltözködik,meg közlekedik ahogy akar!
lányom már csesztet,úgyhogy go!
És velem?
Balázs! Korrekt mindent elmondó válasz volt !Látom itt jó páran családtagnak érzik a busát!(bartokatosz?dj67,Repelik)és még nagyon sokan!Számomra ők az igazi HAYABUSA rajongók!Soha nem láttam tőlük bántó megjegyzést mindig segítőkészek voltak stb.Hangsúlyozom Sok emberre igaz ez itt!Velük bármikor bárhova.... !A többieknek viszont !Üdv minden Hayásnak!
Jo az a motor csak itthon senki sem ert hozza...
S Zorro mondta mas tipus is erdekli
Honda yamaha nem csinal nagymotort
Miért akarod,hogy ne motorozzon?
A servicére a gatyáját költi majd, és hát az érzés is más.
Probald meg nagyzizit...
Èn màs tipusokkal valò kisèrletezésre goldoltam!
Természetesen egy fiatalabb szèp àlapotù régit én is vennék!
De nincs akkora àrdiferencia köztük, és akkor inkàbb k8!
Szia Tomi
Igazad van...
Van egy-ket olyan nevtelen irogato aki mindig megprobalja szet rombolni a kezdodo ismeretsegeket vagy tarsulasokat..
DE en azt mondom egy tarsasag ereje abban rejlik hogy milyen emberekbol all es ezektol az emberektol fugg hogy kit hogyan engednek be maguk koze..
Azt mondtad te meg egy paran azert nem jottetek mert van egy-ket ilyen ember aki megprobal kozenk allni es a normalis jo csapatszellemet szetverni.
De azzal hogy te nem jottel magadat buntetted es minket, a maradek 40 hayabusast ahelyett hogy ezt az egy-ket nevtelen irogatot eszre sem vennenk...
Az adatlap nelkuli ember nem szabad hogy egy csoport koze tudjon allni hiszen ez a celja ha mar o nem boldog mas se legyen az.
Summa summarum arra kerlek legkozelebb ne minket es magadat buntesd azzal hogy nem jossz el hanem gyere el es erezzuk jol magunkat mert hidd el ha ott leszel olyan elmenyben reszesulsz amiben a nevtelen irogato fereg meg almaban sem fog
Szia BB!Igazad van a Te szemszögedből nézve!Gondolom,h szív szorító volt ennyi busát együtt látni,motorozni!De ezt az érzést csak az tudja átélni aki a busát szereti és nem "csak egy motort"jelent számára!Jó,h nem volt semmi probléma egymással!De lehet ez azért is volt mert élőben nem úgy nyíltak meg az emberek mint esetleg itt akár névtelenül!Ahogy látom az írásokból biztosan van nagyon sok sőt döntő többségben korrekt motoros! Egészséges vérszívás sem volt?!Nézd meg mikor mi gurulunk ott van rendesen! De tudod miért?Mert kölcsönösen tiszteljük egymást!Azt,hogy "papucsost"kikezdték szerintem nem kellett volna!De ezt azzal magyarázom Ő egy egyéniség és aki egyéniség azt sokan nem tudják elfogadni! Szép napot Neked!
Jol erezted,nekem is volt 2 regim az is korrekt es jo,de amit erzett a hatsod az ugy van...(jo segged volt)
Én ha tehetném, hogy vegyek egy k7-es gépet, de nem tehetném, hogy vegyek egy k8-at, akkor inkább vennék egy k7-et, mit hogy nem motorozzak.

Miért lenne kísérletezés?
Csak egy jó állapotút kell kifogni.
Beszeltunk rola szemelyesen!
Nem fog,de olyan bant megint egy forumtarsat aki mindig csak szitkozodik es nem ide tartozik.
Mas tarsaink is igy gondoljak csak atvaltottak a nyalas modra.
Papucsos busas korrekt es higgadt valaszokat adott,bar csunyan kikezdte valaki.Lea kalappal a nyugodsaga es tisztelet teljes irasai elott...
Ez van Zorro...mindenki az elso szeriaval kezdte..
Neked is volt olyan csak kolcson adtad a rezborueknek..
Apa kezdődik...

Még nem tudom mi lesz, túl sok a nyitott kérdés! De egy biztos én már csak k8 veszek, nem kisérletezek semmi mással, minek? Vehetnék régit de már nem akarok, most hogy felültem Andry mögé (ribancnak ), figyeltem a motor reakcióit és sokkal jobbnak érzem a réginél! Mielőtt nekem ugranának a fórum társak, a régi is kib@szott jó motor, de ez valahogy frissebbnek hat, nem tudom én ezt érzem...
Kire gondolsz Konkretan..
De nezd meg ki kezdi ki megint a forumot?
A tarsunk higgattan es korrekt leirassal kezelte a problemat.
Le a kalappal elotte.
De sajnos megint olyan garazdalkodik aki nem vallalja magat!
Mármint a motorod,hogy megelozzon....