Nem értettem miért motorozol ilyen "szerkó"-ba ....., de miután Napóleonnal példáloztál már minden érthető lett számomra !
48 év motorozás/kor?/..........2 millió km............
Változtass nicknevet mondjuk ............"Rémus bácsi"-ra
ui:Az ami pozitívum : a korod és a motorod márkája
Vasárnap voltunk pár motorral Dobogókő Esztergom felé! Visegrád előtt, után az utak homokosak nagyon veszélyesen csúsznak! Nagyon oda kell figyelni! Megtréfált minket is párszor! De megérte így is! A gumik olvadtak rendesen!
Sziasztok, ajánlom a következő utáni következő utáni :) közös gurulásra Mátra-Bükk vagy Tátra körbe motorozására. Full feeling, totál élmény egy nap alatt :)
Hát a 2. generációs busa valóban szebb jobb stb...
Nekem is az az álom motor de sajna itt az építkezés és a pénzemnek van helye bőven!
Épp menyusnak mondtam lehet ezt is el kellene adnom, de ha eladom tuti nem lesz több mostanában.
Amíg meg bírom tartani marad.
Asszony azt mondja ha eladom válló ok! :)
Nem lesz kivel!
Már volt rá próbálkozás, akkor sem én mondtam le, pedig tele volt a motorja jobbnál jobb tuninggal.
Amúgy sem tudok egyenesen menni, először meg kell tanuljak és az nem kevés idő.
Most ugy tervezem hogy Szombaton Vácon lesz valami motoros összeröffenés,jok az utak is Balassagyarmat felé is/ tavaly voltam arra/megnéznénk a Dunakanyar mádik oldalát is,nem csak a Visegrádit,de oda is mehetünk,közel van Esztergom is ugy hogy lehet tekeregni!
Atti, Józsi. tegnap szétkaptam és körülnéztem benne. egyik gyertya ki volt lazulva. még a gyáriak vannak benne, a porcelán alatt rozsdásak is.
már rég ki kellett volna dobni őket. csere. olajcsere. bovdeneket kikötöttem, felemeltem, rögzítettem és beinjekcióztam olajjal gazdagon és úgy hagytam. ma összeraktam. úgy tűnik minden jó.
a sopron felé túrára mehetnénk mind a hárman valamelyik hétvégén. vélemény?
szevasztok. kemény gép az biztos, de haladni kell a korral.
amint tehetem én is 2. gen. váltok. asszongya az asszony a pályán hazafelé, hagyjad, ne menj utána, nem kell neked is ennyire menni. így sivalkodott.... . ezek a házityúkok.....
Nem értettem miért motorozol ilyen "szerkó"-ba ....., de miután Napóleonnal példáloztál már minden érthető lett számomra !
48 év motorozás/kor?/..........2 millió km............
Változtass nicknevet mondjuk ............"Rémus bácsi"-ra
ui:Az ami pozitívum : a korod és a motorod márkája