Sziasztok
Szerintem az 1 millio km is kiba...sxott sok motoron..
En ha 2-300 ezret fogok menni az mar boldogga tesz..
Egyebkent meg ne szivjuk egymas veret ennyire mert ezert tesznek velunk annyi faszsagot a politikusaink meg egyeb csoportok mert nulla osszetartas van a magyarok kozott. .
Ugyhogy javaslom ne egymast bantsuk hanem ha mar ilyen szep turat hoztunk ossze legyunk buszkek arra hogy balesetmentesen es egyeb problemaktol mentesen ilyen sok busa osszejott es van egy kis csapat ebben a rohado orszagban akik csupan a motorszeretetuk miatt gyorsan es jol ossxekovacsolodtunk
Szervezzunk meg tobb turat vagy egyeb programot es oruljunk hogy nekunk vannak a vilag legjobb es legszebb motorjai
Akkor még egyszerűbben: ha egy éves születésnapodat megünnepelték a szeretteid, attól az időponttól már a MÁSODIK évedbe "lépkedtél", addig, amíg a MÁSODIK születésnapodat nem ünneplik! /pedig az lesz a 3. mert a megszületésed napja az első születésnapod és..........!/
Többet nem egyszerűsítem, akard megértzeni!
Üdv.: a papucsos hayabusás!
/Valamiben még szertnél "kötözködni" akkor kérlek számold meg a bogarakat a sisakomon, amelyeket Balaton akarattya-i MOL kúttól Szolnok-i otthonomig "gyűjtöttem, azaz 204 km 1-óra 34-perc alatt. Igaz odafelé is ilyen volt, de 1,41-alatt értem oda, mert Nagykőrösön és Kecskeméten is ballagási ceremóniák miatt "tatáztam"/
Ott a pont....
Sajnos én inkább a kanyarokat sztem és gondoltam kiprobálom hátrafelé is. Menyus mondta tul 1xü nehezitsem meg a lent hagyott sztenderrel.Sikerült......
"2009 júliusban léptem a 2. milliomodik km-erbe 2-keréken balesetmentesen "....................az egy az egyet jelent ,a kettő meg kettőt , eddig megy ? ...................ha legközelebb értelmesen fogalmazol , akkor hidd el nem lesz gond a matekkal
Tisztelt kételkedők' sajnálattal veszem, hogy akinek tiszteletet parancsoló HAYABUSÁJA van annak hiányosságai vannak a matematikai tudományban is. Ez nagyon aggasztó!
Leírom Napóleon idézése mentesen, talán úgy megértitek' tehát 2009. -évben értem el az 1- milliomodik kilómétert Motorkerékpárokon, így azóta a 2.-ban vagyok. Eddig megy?---------------------
A jelen SÓLYMOM az 555. Motorkerékpárom, bár egy mini "BUSÁT" nem rég vettem, amely már az 571. darab. Kis korom óta Motorozás az életelemem, így minden Motorral való "furikázásomat regisztráltam", mint a mai napokban is. A SÓLYMOMON minden évben egy első gumit (újat) és 6-7 db hátsót cseréltetek (használtat), mert amikor tehetem csak Motoron megyek.
Tévékben egyéb helyeken boncolgatták, hogy egyik év februárban a hóban hogyan mentem fel a Mátra-i emlékműhöz és jöttem is le a Mátraháza-i parkolóba, ahol legalább 50 Motoros parkolt. Érdekessége az volt, hogy azon lepődtek meg, akik még nem ismertek, hogy papucsban, pedig nem az volt a lényeg, de szerintem ezt nem kell ecsetelnem. A sok új arcú írígy, vagy hülyének néző Motorosoknak felajánlottam, hogy még egyszer felmegyek ismételten, jöjjenek utánnam, de egy jelentkező sem volt rá, inkább maradtak a letakarított aszfalton.
Az ismerőseim kaján mosollyal nyugtázták.
Befejezésül annyit, hogy a menetközbeni matematika nagyon fontos, mert én sokszor röppenek 60-83 méter/mp sebességgel és nagyon fontos a negatív gyorsulásod, vagyis a lassulásod!
Tehát vigyázzatok magatokra és a helytelen számolók a Motor kezelésére és a közlekedésben való biztonságos részvételre koncentráljatok.
Motorostársi tisztelettel: a papucsos hayabusás!
/a kor nem dicsőség, csak állapot, bár Motorosoknál ez kivételt/
Nekem nem volt akkora para,leért egy balosban Menyus szerint a sz tenderem és kidobta alólam...
Hála istennek nekem a hátsó kapaszkodó és a bukógomba megmentette az idomokat csak a dob ment szét.
arra már rájöttem hogy nincs értelme a szavakkal dobálózni és nem is akarok Veled szócsatát vívni. Mint mondtam, tisztelem a kilométereidet és azt a motoros tapasztalatodat ami nekem soha nem lesz meg.
Legközelebb ha találkozunk valahol és úgy lesz rá alkalom, inkább igyunk meg egy sört és fogjunk kezet. Bár most hogy jobban belegondolok, talán sörivásban van esélyem ellened, sőt, akár a jobb kezemet hátrakötve (hogy egy kis előnyt adjak neked) talán leiszlak az asztal alá.
http://youtu.be/rtJ74LXCysY