feltenném, de eziddig még nem sikerült. már letöltöttem, de ide nem tudom feltenni. már tettem fel képet, de most nem sikerül. egyszerűen nem adja a beillesztést és így nem tudom a szöveghez rendelni. a gép béna, vagy én? még küszködök vele.
Én csak annyit mondtam mielőtt elváltunk hogy majd beszélünk telon,töltsd fel a képeket Barátom,az asszony nagyon kíváncsi rá,vagy küld el mailen: 7005papa@citromail.hu
Itthon!
Jót motoroztunk 450km alatt egyetlen haybusával sem találkoztam, ott voltunk ettünk velős pirítóst, sokat vártunk, de sehol senki!
(a fél étterem le volt zárva, mert sok motorost érkezését várták)
Ma meglettek a tükrök,ill. A karok + a fejidom tartò konzol. A tank sajnos nem javithatò, de sikerült egy sérûlésmentes bontottat szerezni. Màr csak egy plexi, és az ùj idomszett hiànyzik. A komplett idomszett k9-es színekben az USA-ból jön.
Szòval 2-3 hèt ès a sòlyom ùjra eredeti fényében pompåzik.
Ui.: kell még egy busàs gurulás amire én is el tudok menni!
Köszi mindenkinek ! Képeket toljátok , én holnap rakom fel !
Mi is hazaértünk!
Nagyon jó volt felejthetetlen élmény!
Köszönjük! :)
hehe, szép nap volt. üdv.
Remélem ti is épségben hazaértetek!
Bocsi de nem értettem mit mondtál! Utólag tudom! ti eltértek a 0 sra! hát mos tmár tudom! Szép estét nektek is!
Remélem mindenki épségben hazaér! Szép estét nektek!
annyi sólyom volt ott, hogy az döbbenet. kevés volt a parkoló
Jót motoroztunk 450km alatt egyetlen haybusával sem találkoztam, ott voltunk ettünk velős pirítóst, sokat vártunk, de sehol senki!
(a fél étterem le volt zárva, mert sok motorost érkezését várták)
Mi történt?
Vagy rossz helyen voltam?
Szòval 2-3 hèt ès a sòlyom ùjra eredeti fényében pompåzik.
Ui.: kell még egy busàs gurulás amire én is el tudok menni!